Şimdi Ara

Geç mi kaldım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çalışmaya 15 gün önce başladım bayram falan derken 1 haftadır çalışmıyorum. Çalıştığım konuları unutmuş gibiyim sizce çok mu geç kaldım? Yaptığım denemelerde 71.5 net ile başladım 130 netleri görebilir miyim sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• görebilirsin buraya fazla yazmayip daha fazla calisirsan ve bayram vs derkenleri boşverirsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirindağları

görebilirsin buraya fazla yazmayip daha fazla calisirsan ve bayram vs derkenleri boşverirsen

Sağolun hocam insanın bazen motivasyona ihtiyacı oluyor birilerinden destek almak somut örnekler görmek çok iyi geliyor bana
  • Dostum geç diye bir şey yok, ben Ağustos 21'de başladım çalışmaya orta tempoda günde bir buçuk-iki saat çalışıyorum şu sıralar, bu bir maraton ve yol inan bana çok uzun, faydalı ve verimli çalışmak her şeye çözüm olur, geç mi kaldım diye düşünüp motivasyonunu sıfırlama direncini kaybetme.
  • Geç değil bence hocam düzenli bir şekilde çalışırsan eksiklerini kapatırsın 130 olur hatta daha üstü de olur ama çalışmana bağlı tabiki.
  • Hayır ama geç kalmadığını düşünerek daha da erteleme!!!
  • Cevaplarımız gerçekten çok iyi geldi insan ne kadar kendine söylesede başkasından duymak daha iyi geliyor sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu geç kaldım?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.