Şimdi Ara

GEÇ Mİ KALDIM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir fen lisesinde son sınıfım. Yazın bir dershanede TYT kursuna giderek konuların büyük bir kısmını bitirdim. Ancak ben bu süreçte sadece ders dinledim, kendim pek test çözmedim. Denemelerde ise 70 civarı net yapıyorum. Paragraf ve Problem eksiğim var. Ders çalışmaya yeni yeni abanmaya başlıyorum ve dershanede işlenen konuları kendim çalışınca hatırlayabiliyorum. Ancak okulda yine de güzel bir sıralama elde edemiyorum. 100 kişilik fen lisesinde 60.yım, geçen sene ise lisemizden ilk 1k yapan sadece 5 kişi çıktı. Ben ilk 1k hedeflemiyorum (gelse fena olmaz) ancak sınavda yine de güzel bir sıralama yapmak istiyorum. Sizce geç mi kaldım. Bu saatten sonra dinim imanım ders olsa bile başaramaz mıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geç mi kaldım derken hocam daha eylül 8. Bu soruyu ocak subat gibi sorsanız evet geç derdim ama daha zaten yeni baslıyor her sey. Tavsiyem tyt ayt deneme çözün birer tane. Eksikliklerinizi görüp baslayın bir programla ilerleyin. Eğer planlı uyumlu çalısırsanız olur tabii ki. Ayt konularınız ne durumda bilemiyorum ama fen lisesi olduğuna göre kötü olduğunuzu düsünmüyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geç kaldın hocam geçmiş olsun bence şimdiden 2022 yksye çalışmaya başla

• adama kizmayin la 12yken ben de boyle dusunuodum normal yani

• quote:

Orijinalden alıntı: mbayediagne10

adama kizmayin la 12yken ben de boyle dusunuodum normal yani
    hacı sen çok iyi bir sıralama yapmamışmıydın ? yanlışmyım.

nick tanıdık geldi efecilekes mi ne olan.
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    ne iyi siralamasi mezunuz .d

tabi hedefi boyle olanlar vardir da benim icin epey kotu siralama soylemeye cekiniom sahsen .d

tam doru yazmasan da evet o bendim

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Lisemdeki kişilere göre çok kötü durumda olduğum için geç kalmışlık pişmanlığım başladı. Dışardaki adamı hiç bilmiyorum ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu geç kaldım?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GEÇ Mİ KALDIM?
    .

• GhastManTR kullanıcısına yanıt
    hocam normal ben de okuldan etkileniyordum zaten

önünüzde 9 ay var zaten aman salmayin goz acayip kapayincaya kadar bitiveriyor ama yksde yapilmasi gerekenleri yapmak icin de gayet uzun süre

son 3-4 ay kadar tyt sosyal disinda tum konulari sağlam geçip bu aylarda iyice deneme kasarsiniz hedefinize tam ulasmasiniz da (1k sans da ister ne yazik ki) en kötü kendinizi 10kda bulursunuz bence hocam

edit: aman 3 4 ay dedim diye öncesinde deneme cozmemezlik etme (özellikle tyt)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 8 Eylül 2020; 21:53:30 >
  • 5k deneyeceğim. Bu konumdayken bu hedefi koyma sebebim yaz kursunda işlenen konuları hatırlayabiliyor olmam. Onları hatırlarken yanında da paragraf problem eksiğimi bir nebze kapatabilirsem Ekim başında 90 net yapabileceğimi düşünüyorum. Ayt için ise karantina bizi mahvetti, şu an AYT konularını da öğretiyorlar okulda onları da okulla beraber bitireceğim.

• Hocam bu konuda ben de çok endişeliyim. Tyt mat yarısı türkçe de aynı şekilde fenden de 1 2 konu bitirdim sosyali hiç ellemedim bile aynı durumdayız maalesef yetiştirememe korkusu var

• Ben de fen lisesinden mezunum 9-10-11 denemelerde en sondaydım. Son sene çalışınca ilk 10dan düşmedim. Bu sınav 1 yıllık iyi bir çalışmayla yapılabilecek bir sınav. Geç kalmadın. Kolay gelsin şimdiden.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.