Şimdi Ara

GECE 12DE ÜST KAT KOMŞUNUZ AT GİBİ KİŞNERSE NE YAPARSINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. çoğunlukla tek kalıyor olsam da ailemle birlikte yaşıyorum. 12 daireden oluşan apartmanımızda giriş katta bulunan bi dairemiz var. buraya kadar her şey sıradan. üst kat komşularım hariç... her gün sabahın saat 11inden gece 2ye kadar envai çeşit gürültü patırtının kaynağı olan bi "aile". sandalyeleri kale bodurlara sürte sürte çekmelerinden tutun patır patır koşturmaları ve tüm apartman onlara aitmiş gibi aşırı yüksek sesle bağrışmalarından artık illallah dedim. bir hafta öncesinde gece saat 12de zorla daldığım uykumdan bi anda bi kişneme sesiyle uyandım, "rüya görüyorum herhalde" dedim ve bi duraksadıktan sonra kendime geldim ve sesin üst kat komşumdan geldiğini anladım. mabadına kızartılmış damga vurulmuş beygir gibi kişneyen bir üst kat komşusu tarafından uykunuzun en tatlı yerinde uyandırılmak herhalde istemezsiniz... lafı çok dolastrmadan sonuca gelmek istiyorum. 1,5 ay önce alt kata inen gürültüden rahatsız olduğumu söylemek üzere kapılarını çaldım, kapıyı evin hanımı açtı. eşini çağırmasını rica ettim. kapıya geldi ve "alt kata çok gürültü iniyor, ne sabah ne de geceleri uyuyabiliyorum" dedim. evin "reisi" ise "ben zaten uzun yola gidiyorum sürekli, evde çocuğum ve karım oluyo bizden gürültü inmez alt kata" dedi. ardından ise eşini çağırmak için içeriye gitmesinden sonra geri dönmeyen eşi kinayeli bir şekilde "evde bir tane çocuk var onun gürültüsünden mi rahatsız oluyo" diye bir şeyler söyledi. belli belirsiz duyduğum için takılmadım ve akabinde de beyfendinin "olur mu öyle şey, gürültünün kaynağı bizsek icabına bakarız" demesiyle de fazla üstelemeyip iyi akşamlar dedikten sonra evime indim. o günden beri gürültüleri azalmak yerine daha da arttı. sürekli bi kaos ve yüksek ses hakim evlerine ve genelde evde sadece uyumak için bulunduğumdan ve geç saatte geldiğimden o saatlerde kapılarına çıkmaya utanıyorum. nihayetinde artık hiç kapılarına gitmeden apartman yöneticisine danışmayı düşünüyorum fakat bir netice alacağıma dair pek umudum yok.

velhasıl kelam bulunduğum durumda ne yapmam daha sağlıklı olur? şeytan dürtüyo "polisi araaaaaa" diye ama öyle bir şey yaptığımda çirkefleşeceklerinden de gayet eminim... böyle bir durumda izlenmesi gereken prosedür nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Polisi araman lazım artık . Hakkını kimseye yedirme yoksa daha da tepene çıkarlar !

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamları rahat bırak anlaşılan Dabbe'nin devam filmini çekiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilge Türk -- 18 Nisan 2019; 1:48:26 >
  • Hocam ilk cümle ve son paragrafı okudum detayları bilmiyorum. Önce uyarmadıysan uyar. Devam ederlerse polisi ara. Daha da devam ederlerse savcılığa suç duyurusunda bulun. Aynı sorunu ben de çekiyorum malesef apartmanlarda çok kötü gerçekten hapşırsalar sesi geliyor o yüzden pek bir şey de diyemiyorum ancak insanların hadi başta düşünemedi diyelim ancak komşu uyardıktan sonra devam ederlerse bu ağır bir tahrik ve rahatsızlık verir.
  • Uyarırım baktım olmuyo polis
  • Sormanız gereken soru Türkiye'deki evlerde neden ses yalıtımı yok?Bizim binada da durum böyle.Yan komşunun ne konuştuğu çok rahat duyuluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.