Şimdi Ara

gece 5s cihazımı şarja taktım sabah kapalıydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşar gecce 2 suları telefonumu 0 dan şarja taktım şarja taktığımda cihaz kapalıydı açıldı yüzde 20 lerde felandı tuş kilidine aldım uyudum sabah kalktım telefonu elime aldım hiçbir ne ekrana elma logosu geliiyor nede cihaz açılıyor pc ye bağlıyorum itunes görmüyor cihaz yurt dışı değil şarj cihazım orjinal sorunun sebebi nedir ve nasıl giderilir blgisi olan arkadaşlarım lütfen yardımcı olun sorun donanımsal olma ihtimali varmı ankart yanması vs.

• Arkadasim meraba
    Telefonda kabloyu soktugun yeri cok iyice temizle ben kurdanla temizliyorum, cunky benimde bazen kabloyu gormuyo, dedigimi yap olacaktir yada baska kablo dene

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam kürdanla temizledim içini ama halen aynı ya soketim bozuldu diyeceğim ama eve gece 2 gibi geldim şarjım 0 dı kapalıydı telefon yüzde 20 lere kadar felan oyun oyun oynadım sonra cihazım şarjdayken yattım sabah kalktım 11 gibiydi telefonu elime aldım kapalıydı açma tuşuna felan bastım herşeyi denedim ama telefona apple logosu bile gelmiyor böyle saçma bir iş olamaz cihazı yere düşürsem sıvı temasında bulunsam anlayacağım benim yüzümden oldu diye gece şarja takıyorum sabah telefon açılmıyor
  • telefon açma ve home tuşuna aynı anda 10 sn kadar basılı tutun. Bakalım açılacak mı?
  • hocam gün içerisinde 300 kere felan yaptım hala bir şey yok

cihazı şimdi şarja takıtım yine açılmadı sabahaca şarjda takılı bekleticem inşallah açılır
  • hocam halen açılmadı
  • Bende iphone 5 kullanıcısııym aynı sorun bende de oldu.telefonum hala açılmıyor artık randevu alıp sorunun ne olduğunu öğrenicez.
  • Şarjı anormal şekilde hızlı mı bitiyordu ?

Kuzenimin telefonu da böyle oldu. Şarjı çok hızlı bitiyordu. Sonra telefon hiç açılmadı , tepki vermedi. Randevu bulamadığımız için genpaya götürdük. Gün içinde yeni cihaz verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. B -- 14 Ağustos 2015; 18:09:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz jailbreakli miydi?
  • samsungta benzer sorunlar var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam şarjım aşırı çabuk btiyordu cihajı o sebepten dolayı genpa ya götürdüm telefonun köşesindeki çizik yüzünden garanti dışı bıraktılar max 6 saat gidiyordu telefonun şarjı
  • hocam 3 gün oldu cihaz halen açılmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.