Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Açmıyor abi, çok ilginçtir. 1 TL yere düşürdüğünde tenezzül etmiyor ama bir yere zorunluluk oluşunca canını yakıyor böylelerinin. Yaptığı hata sonrasında ödemek zorunda olduğunu anlatırken nasıl sinirlendiğini rahatlıkla görebiliyorsun.
  • Bunların bir de sürekli uzun yakmaya elleri tetikte bekleyen modelleri var. Uzun yol, şehir içi, yavaş veya hızlı farketmeksizin uzunları yakmaya an kollarlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kusura bakma ama döve döve değil s... s.... bile öğretemezsin bu millete. 108'i öder yine açar o.
  • İyi yapmışsınız hocam normalde polisin bunlara ceza yazması lazım ancak umurlarında değil. Ankara trafiğinde tam bir maganda terörü esiyor.
  • Ankaranın diğer baş belası olan çakarlı araçlardan birine de dün ben ceza yazdırdım. Badem bıyıklı bir oğlan çocuğu arka koltukta eşi, yanındaki koltukta ise 3 yaşında bebesiyle çakarları açmış makas ata ata gidiyordu. Sorsan müslümanlıktan hak yemekten bahsederler şeref yoksunları
  • Orjinal sis farının aslında pek öyle göz aldığını söyleyemem ama sonradan takılanlarda olabilir. Şahsen 20 yıldır yollardayım sis farımı sis harici açmadığım gibi rahatsız olduğumuda hatırlamıyorum. Bazı arkadaşlar küfür edecek kadar rahatsız olmuşlar. Tabi ki sis farını yada uzunları açmamak gereken yerde açmamak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbul'u sel götürdüğü gün sis farıyla gezdim, bir tane sis farı açan yoktu etrafımda. arkadaş bu sis farları sadece sis için değil, yağmurda da kullanılsın. bir anda bi yoğun buluta girersin yağmurdan göz gözü görmez duramaz gömçürürsün önündekine, açın şu sis farlarınızı o hava atmak için değil YAĞMUR ve SİSli havalarda kullanmak için.
  • Bence yetki konusunda bir düzenleme yapılıp çarşı mahalle bekçilerine sis farı ile ilgili bir uygulama yaptırırlarsa sokakta lüzumsuz sis farı açık gezen kimse kalmaz. Trafikçiler hangi birine yetişsin, bir kaza oluyor adamlar 1 saat yoklar. Alkol için çıktı al, hastaneye yolla, rapor tuttur vs vs.
  • Bende gogil playden egm nin uygulamasini indirdim hic ugrasmiyrm polisle flan at fotoyu detayi belirt :) bak direk plakasina ceza yaziyorlar motorcuyum ! Motorumu kaldirima dahi parketmeyen biri olarak arabasini kaldirima , engelli yere , veya engellilerin kaldirima cikacagi yeri kapatacak sekilde park eden araclari bolca fotograflayip atiyorum size de tavsiye ederim. :) Antalya da bolca mal var :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ankaradaki sözüm ona şoförlere trafik kurallarını ve bunun yanında da en önemlisi insanlığı öğretmek lazım. Akşam vakti İstanbul yoluna çıktığım zaman geçici görme kaybı yaşıyorum aralıksız uzun uzun selektörler sebebiyle.
  • Online ihbar icin buyrun uygulama mevcut 1 senedir kullaniyrm
    Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım

• özellikle istanbul için arka sis farının yanarken karizmatik olduğunu düşünen salaklar lütfen şu adetinizi daha fazla yayılmadan bırakın. Arkanızdan gelirken fren lambanızın yanıp yanmadığını anlayamamak size de zarar verir.
  • gorkem0707 kullanıcısına yanıt
    Ben de geçtiğimiz gün Antalya'dan dönerken emniyet şeridini kullanan yaklaşık 15 aracın videosunu çektim, bunları da bu uygulamadan bildirebilir miyim acaba? Videoyu youtube'a atıp link versem işlem yaparlar mı? :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E19076E5A

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    modelden modele değişiyor o sanırım. Benim şimdiye kadar kullandığım bütün araçlarda ön sis ile arka sis ayrıydı birbirinden.
  • Barlas kullanıcısına yanıt
    Ben motorumda kask kameramda kaydediyrm yolumun ustu fatih polis karakoluna ugrayip yeni ekmek cikti diye giriyrm :)) uygulamada vidyo yok maalesef o anda polis e gostermeniz sart ihlalleri :) ki dikkat edip bakiyorlar gercekten duyarli vatandassaniz eger o anda isiniz gucunuz yok ise yapin derim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Barlas

Ben de geçtiğimiz gün Antalya'dan dönerken emniyet şeridini kullanan yaklaşık 15 aracın videosunu çektim, bunları da bu uygulamadan bildirebilir miyim acaba? Videoyu youtube'a atıp link versem işlem yaparlar mı? :D
    Antalya'da özellikle kırmızı ışıklarda emniyet şeridini kullanmayanı dövüyorlar. Kocaman Volt minibüs yol kapabilmek için sol şeritten gelip beni sıyırarak emniyet şeridine daldığını görünce yuh dedim. Bir iki ışık sonra da tur otobüsü sağa pike yapıp ışıklarda öne geçti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorkem0707

Online ihbar icin buyrun uygulama mevcut 1 senedir kullaniyrm
    bunlar gerçekten işe yarıyor mu? her hangi bir geri bildirim oluyor mu ihbarlara?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.