Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce Ankara Aşti’de polisler vardı baya bir trafik vardı. Her neyse arkamdan gelen bir aptal(kusura bakmayın kesinlikle aptal, insan diyemem bu şahsa) sis farları açık selektör atıp duruyor. Eh be insan nereye gideyim? En sonunda arabadan inip polisin yanına gittim. Memur Bey kolay gelsin normalde sis farı yasak fakat bu şahıs sis farı açmış. Çok fazla gözümü alıyor yardımcı olur musunuz diye rica ettim. Poliste aracı durdurup fotoğrafını çekip 108 tl ceza yazdı. Bir insan olun da şu sis farlarını yakmayın artık yeter.

Edit: Az önce yenimahalle istanbul yolunda, yolun ortasında durup polise yine yazdırdım. Sis farı açılmayacağını aptallara Ankara’da döve döve eğiteceğim merak etmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 19 Ağustos 2019; 20:44:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ön veya arka farketmeksizin, yağmur, sis vb. havalar haricinde sis farı yakan,

Merceksiz farlara xenon, led gibi çakma sistemleri takan,

Kısa far hüzmesi ayarsız uzaya bakarak gezen,

Arka stoplarını (özellikle bagaj kapağı üstü 3.stop) çakarlı hale getiren,

Ben arabaya önden baktım sisler göz almıyor diyen herkes

Net olarak gold premium gerizekalıdır. Aksini iddia eden de şehir magandasıdır.
    Aynısını bende bugün yedim normalde hiç açmam Karadeniz bölgesine gittim sisli ve yağmur vardı açtım unutmuşum şehir içine bi girdim girer girmez yazdılar... Yaklaşık 2 saat önce yedim

Hata bende kapatmayı unuttum. O yüzden hak ettim diyorum... (sislerim orjinal öyle abuk subuk renkli veya göz alıcı değildir.)

Şurayada gittiğim yerden bi foto atayım bari

Aynen yolda o kadar fazla yabancı turist vardı ki adamlar otostop çeke çeke geziyor hemde...

Birde şu gurbetçi vatandaşlardan Allah uzak tutsun bizi o kadar görgüsüzlerki kimseye saygıları yok dün çıldırdım birine dayanamadım laf attımda çıkıp gittiler.

O göl kenarı dar zaten birde gelmiş keyif yapıyorlar. Bizim millete bakıyorum resim çekilen gidiyor onlar hala orada armut gibi bekliyor sohbet ediyor...

Avrupa nın eşekleri burayı babalarının malı sanıyor galiba baksana bir sürü insan merdivenlerde bekliyor deyince yüzüme baktılar hala kenara doğru geçmeye çalışıyorlar bir sürü yer var diyor çekilsene kardeşim bak fotoğraf çekeceğim fotomuzun arkasında eşek değil göl manzarası istiyorum dedim ağzını bile açmadan gittiler
  • Helal olsun size . Insanlarin buyuk kismi sizin gibi yapsa herkes yasalara uymaya baslar .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 108TL ne yav indirimli ödese 80TL. Yokuş sonundaki edsden 71km/h ile 235TL yedim, adam can güvenliğini tehlikeye atıyor ama 80TL'cik. Açar tabi.
  • Aynısını bende bugün yedim normalde hiç açmam Karadeniz bölgesine gittim sisli ve yağmur vardı açtım unutmuşum şehir içine bi girdim girer girmez yazdılar... Yaklaşık 2 saat önce yedim

Hata bende kapatmayı unuttum. O yüzden hak ettim diyorum... (sislerim orjinal öyle abuk subuk renkli veya göz alıcı değildir.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 19 Ağustos 2019; 0:52:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Aynısını bende bugün yedim normalde hiç açmam Karadeniz bölgesine gittim sisli ve yağmur vardı açtım unutmuşum şehir içine bi girdim girer girmez yazdılar... Yaklaşık 2 saat önce yedim

Neresi burasi hocam

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    neresi hocam bura güzelmiş

• quote:

Hocam burası neresi baya güzelmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niksar yakınlarındaki Mavi Göl

Ama keşke paylaşmasaydınız fotoyu, biri denk gelir görür ve hemen Millet Bahçesi yapmaya kalkar. Sonra burayı da bitirirler 😑

• Helal olsun hocam, adamlar iyice işi azıya almaya başladılar.
    Polisin yanında umumihaneye yakısır renkte farla/sisle geziyorlar ama kimsenin umrunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Hocam burası neresi baya güzelmiş

Alıntıları Göster
    Kuzalan Şelalesi ve mavi göl diye geçiyor hocam Giresunda...

• Arka sisleri açık olanlara bol bol sevgi sözcüğü söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

Niksar yakınlarındaki Mavi Göl

Ama keşke paylaşmasaydınız fotoyu, biri denk gelir görür ve hemen Millet Bahçesi yapmaya kalkar. Sonra burayı da bitirirler 😑
    Bende paylaşırken aklıma gelmedi değil yani... Şimdi burayı görseler eminim hemen ağaçları söker beton taş ve mermer döşerler oturacak gölge kalmaz dedim... İnşallah buralara ellerini vurmaz vicdansızlar...

• BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    çok güzelmiş hocam manzara keşke şu güzellikleri korusalar..
  • ispiyoncu olduk
    bir gün siz de yanarsınız

• Bnm de acikti da saolsun bi uyari ile yirtmiştim:))

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehir içinde, tek yöne düşen yollarda ön sis farı ile gezmek tamamen yanlış iken uzun yolda ön sis farını kullanmak görüş açısını arttırdığı için bence sorunsuz bir harekettir. (Orijinal sis farından bahsediyorum.)

Her şehirler arası yola çıktığım da başka şehire gidiceksem, ön sis farimi yakar giderim. Tek yön yada sehirici girince kapatirim.
    Kac sefer kontrol e girdiysem ceza yemedim. Kimsenin de rahatsiz olduğunu görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 19 Ağustos 2019; 10:51:51 >
  • quote:

Dün aynı fotoğraf yada benzeri Giresun platformu whatsapp grubumuzdan paylaşıldı. Ve maalesef araplar burayı da bizim milletimizden önce keşfetmişler, akın akın gidiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vita Es Muorte

Dün aynı fotoğraf yada benzeri Giresun platformu whatsapp grubumuzdan paylaşıldı. Ve maalesef araplar burayı da bizim milletimizden önce keşfetmişler, akın akın gidiyorlar.

Alıntıları Göster
    Aynen yolda o kadar fazla yabancı turist vardı ki adamlar otostop çeke çeke geziyor hemde...

Birde şu gurbetçi vatandaşlardan Allah uzak tutsun bizi o kadar görgüsüzlerki kimseye saygıları yok dün çıldırdım birine dayanamadım laf attımda çıkıp gittiler.

O göl kenarı dar zaten birde gelmiş keyif yapıyorlar. Bizim millete bakıyorum resim çekilen gidiyor onlar hala orada armut gibi bekliyor sohbet ediyor...

Avrupa nın eşekleri burayı babalarının malı sanıyor galiba baksana bir sürü insan merdivenlerde bekliyor deyince yüzüme baktılar hala kenara doğru geçmeye çalışıyorlar bir sürü yer var diyor çekilsene kardeşim bak fotoğraf çekeceğim fotomuzun arkasında eşek değil göl manzarası istiyorum dedim ağzını bile açmadan gittiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 19 Ağustos 2019; 11:35:54 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.