< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 19 Ağustos 2019; 20:44:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ken Block43 -- 19 Ağustos 2019; 20:44:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Helal olsun size . Insanlarin buyuk kismi sizin gibi yapsa herkes yasalara uymaya baslar .
|
Ön veya arka farketmeksizin, yağmur, sis vb. havalar haricinde sis farı yakan,
Merceksiz farlara xenon, led gibi çakma sistemleri takan, Kısa far hüzmesi ayarsız uzaya bakarak gezen, Arka stoplarını (özellikle bagaj kapağı üstü 3.stop) çakarlı hale getiren, Ben arabaya önden baktım sisler göz almıyor diyen herkes Net olarak gold premium gerizekalıdır. Aksini iddia eden de şehir magandasıdır. |
Niksar yakınlarındaki Mavi Göl
Ama keşke paylaşmasaydınız fotoyu, biri denk gelir görür ve hemen Millet Bahçesi yapmaya kalkar. Sonra burayı da bitirirler 😑 |
Arka sisleri açık olanlara bol bol sevgi sözcüğü söylüyorum.
|
Aynen yolda o kadar fazla yabancı turist vardı ki adamlar otostop çeke çeke geziyor hemde...
Birde şu gurbetçi vatandaşlardan Allah uzak tutsun bizi o kadar görgüsüzlerki kimseye saygıları yok dün çıldırdım birine dayanamadım laf attımda çıkıp gittiler. O göl kenarı dar zaten birde gelmiş keyif yapıyorlar. Bizim millete bakıyorum resim çekilen gidiyor onlar hala orada armut gibi bekliyor sohbet ediyor... Avrupa nın eşekleri burayı babalarının malı sanıyor galiba baksana bir sürü insan merdivenlerde bekliyor deyince yüzüme baktılar hala kenara doğru geçmeye çalışıyorlar bir sürü yer var diyor çekilsene kardeşim bak fotoğraf çekeceğim fotomuzun arkasında eşek değil göl manzarası istiyorum dedim ağzını bile açmadan gittiler |
Keşke trafik denetimdeki abilerimiz bizler söylemeden/şikayet etmeden bu işleri yapsalar; (ceza kesseler)
Abart egzos, yüksek müzik sesi, ön sis farı, arka sis farı...... bunlar cirit atıyor yollarda ve dünya hiç umurlarında değil, ego tavanda, özgüven göklerde, terbiye diplerde.... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 19 Ağustos 2019; 10:51:51 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 19 Ağustos 2019; 11:35:54 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |