Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tofaş ve Hondacıların hepsine sis farından ceza kesseler iyi bir gelir elde ederler aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler gece rahat uyuyabilirsiniz😀

• quote:

Orijinalden alıntı: extra34

Bu mesaj silindi.
    Orijinal sis farı ile karanlik bir yolda 90-100 ile giderken yakın ve bir süre kullanin sonra kapatin, görüş acinizin küçüldüğünü, aracin baş omuzluklarini iyi goremediginizi ( yani aracin 45 derece sağ ve sol ön tarafını) fark ediceksiniz.

Sis farı hem geniş görüş açısı hemde yere odaklanarak daha net görüş sağlar.
    Ayrica orijinal sis fari göz almaz.

• İyi yapmışsın güzel olmuş.
  • sis farı açıp doğanı ferrariye çevirdiğini sanan ..lakların tüm akrabalarını sevgi ile anıyorum.
  • 10 yıldır araba kullanıyorum sis lambasını hiç kullanmadım çalışıyormu onuda bilmiyorum
  • Sis farı açık olunca arabanın daha hızlı gittiğini zannediyorlar.
    Yokluk işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi yapmışsınız gerçekten.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Az önce yolun ortasında durup polise yine yazdırdım. Sis farı açan aptalları Ankara’da döve döve eğiteceğim merak etmeyin.

• Şunu anlayamadım:
    Adam hemen arkanızdan geliyormuş. Siz durup polise bilgi verdiğinizde adam sizi çoktan geçip gitmiş olmalı. Nasıl yakaladılar adamı?ileride başka ekip mi varmış?
  • DarbeLeeMatkap kullanıcısına yanıt
    giresun/dereli/mavi göl
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozcelik

Şunu anlayamadım:
    Adam hemen arkanızdan geliyormuş. Siz durup polise bilgi verdiğinizde adam sizi çoktan geçip gitmiş olmalı. Nasıl yakaladılar adamı?ileride başka ekip mi varmış?
    Sıkışık şekilde trafik vardı aştinin girişinde. Adam arkamdaydı tek şeritti yani. O sırada faydalandım.

• Helal olsun

• Gereksiz yere sisleri açanı gördüğüm zaman ve rahatsız oluyorsam her seferinde yeni bi küfür icat ediyorum.

• bayramda 1200 km uzun yol gittim. sis farı olan araçların hepsi ön arka sis farı açmış şekilde gidiyorlardı. bizim insanlarımız çomarın allahı olmuş. tekinin arkasından 15 dakika uzunları yakarak gittim adamın umrunda bile olmadı.
  • Sis farı nasıl göz alıyor onu anlamadım :),

Karınca falanmısın yer demi geziniyorsun

• offf helal olsun vatan kurtarıldı alfaaaa yaaaa alfa erkek valla aşşa inipte söylememiş kapat diye gidip polislere zırıldamışsın
  • Sislerin de yukarı aşağı manuel ayarı olduğunu kaç kişi biliyor?

Sizin göz alıyor dediğinizin çoğunluğu yukarı ayarlı gezenler. Zaten farklı ampul olayına hiç girmiyorum.

• Duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.