Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım
  • Şehir ışıkları olmayan, dağ yolu v.s gibi yerlerde sis farı açıyı arttırıyor ve çok işe yarıyor. Bence sis farının uygun ampüllerle kullanıldığında bir zararı yok (sarı ışık). Yeşil, beyaz, mavi; yani gözü çok yoran ampüllerin yasak olması gerekir.
  • böyle böyle düzelecek 17 yıldır bozulan düzen, normal kabul edilen hukuksuzluk.. teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Orjinal sisler asla göz almaz... Zira yere doğru bakar ayrıca uzun yolda karanlık yolda sislerle birlikte aydınlatma daha iyi görüş açısı sağlıyor.

Ben sis ve yağmur var diye açtım gittiğim yolları bilmeden bence infaz yapmayın.

Ayrıca diyorum unuttum ve bu cezayı hak ettim diyorum.

Alıntıları Göster
    Ne desen anlamazlar. Bunların çoğu aynı zamanda sol seritte 70le gidip trafiği allak bullak edenler yada aynaya bakmadan şerit değiştirmeye kalkıp üzerine kıranlardır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış anlaşılmasın arabam yok bilmediğim için soruyorum.
    Sis farı açınca ne oluyor?Ne zararı var?
  • Eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Aynısını bende bugün yedim normalde hiç açmam Karadeniz bölgesine gittim sisli ve yağmur vardı açtım unutmuşum şehir içine bi girdim girer girmez yazdılar... Yaklaşık 2 saat önce yedim

Hata bende kapatmayı unuttum. O yüzden hak ettim diyorum... (sislerim orjinal öyle abuk subuk renkli veya göz alıcı değildir.)

Şurayada gittiğim yerden bi foto atayım bari

Geçen sene kamp kurmuştum burada. Çocuklarımız da görür umarım burayı ileride. Çok şahane bir yer.

• Dh forumda bir halk kahramanı

Helal olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • demek ki hayatında hiç sise yakalanmamışsın araba ile. yaşaman lazım, çok büyük eksiklik. faydasını görünce çok seveceğine eminim.
  • Güzel böyle olması gerek millet ve vatandaş olarak bizlerde sorumluluklarımızı yerimize getirmemiz gerek, her şeyi devletten bekleyen millet olmayı bırakmamız gerek.

Avrupa 'da yere sigara atıyorsun kendi vatandaşı geliyor sana demediğini bırakmıyor, şikayet edeceğim seni diyor ve seni yerin dibine sokuyor ama biz de. Ahaaa adam mazgal deliğine sokamadı ya da soktu vallaaa diye alkış tutuyoruz.
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Mavi gölü doğru dediniz ama niksar yakını olduğunu nerden çıkardınız 🤔 mavi göl giresunda merkeze 1 saat mesafede

• GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    İnşallah gözlerinden problem yaşarsın da güneşe bile çıkamazsın.

• bir araç gece 12 surlarında hız limitlerine uyduğum için bilinçli olarak beni rahatsız etmek için yapmıştı aynısını. arkamda normal ilerlerken ben tek şeritli şehir içi yolda 50 ile gidiyorum yaya geçitlerinde 30'a düşüyorum diye sisleri yaktı. ben de hızlanmadım. 20 dakika arkamda sisleri açık gezdi it.
  • Bu tarz konular defalarca açılıyor. Burada net olan şey ''Araca orijinali dışında takılan her türlü ışık, lamba, far artık her neyse göz alıyor''. Özellikle halojen farlar yerine takılan çakma xenon, led ışıklar göz alıyor.

Sis farının gereksiz yere kullanımını kesinlikle savunmuyorum. Görüşü azaltan yağmur/sis veya kaldırım gibi çarpılabilecek yerlerin kenarına park ederken kullanmak uygundur, aksi durumlarda kullanılmaması gerekir. Ancak aracın orijinal sis farı göz almaz, gözümü alan diyenin ya gözleri çok hassastır ya da gözünde bir problem vardır. Zaten günümüzde bir çok araçta viraj doğrultusunda otomatik yanan sis farı veya sinyal ile yanan sis farı mevcut olabiliyor. Orijinal olunca zaten bunlar göz de almıyor.

Burada asıl odaklanılması gereken sis farı değildir, araca orijinali dışında takılacak bütün ışıklardır.
  • Yolunuz da farınız da hep açık olsun diyordu eskiden Demir bükey abimiz o günlerden kalan alışkanlıkları galiba (: Mümkünse gündüz açın gece sıkıntı oluyor beyler...

• yahu arkadaş ne kadar yasalara aykırı durum varsa hepsini savunanlar yine gelmiş sis farını da savunmuş
    o zaman yasalar falan boşuna yani ,herkes bildiği gibi araç kullansın olsun bitsin
    aşırı hızı savun ,makas atmayı savun ,gereksiz yakılan sis farını savun ,hatalı kullanan sürücüleri değil misal arabanın sacının inceliğine suç bul ,bariyerlere suç bul vs.

bu kafada olan birisi zaten çok uzun süre gitmez ,mutlaka araba sacının ince olması nedeniyle ya ölür yada sakat kalır

acaba hangi ülkede bu kadar çok sol şerit meraklısı vardır ?
    aslında sol şeridi paralı yapıp ,bu hız delisi olanlara tahsis etseler de kurtulsak
    adamların derdi arabayla işlerini görmek değil ,ego söndürmek
  • Bi de Youtube'da falan angut angut videolar çekiyorlar. Çin malı ampulü alıp yok şimşek etkili meteor etkili diye bağırıyor hanzo.
  • Çok iyi olmuş. Arabam güzel gözükecek diye far yakmayıp sis farı yakanlar var ya. göz yakıyor göz . Yapmayın. Aama bazı ileri zekalılar bilerek açıyor . Bununda cezası arttırılmalı .
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.