Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuda 13 sayfa ne konuştunuz merak ettim ama okumaya üşendim özet varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ahbap Çavuş ilişkisi işte. AKP li ya da CHP li.. Zihniyet böyle olduğu sürece bugün tartışılan "liyakat" gibi konuları hep tartışırız.

Kişisel olarak seni tanımam etmem..

Benim sorunum senin zihniyetin-bakış açın ile...

Konu saçma falan değil ayrıca. Herkes yazmış, gözlerimizi alıyor diye belirtmiş..
    Devlet zaten normal koşullarda kullanılırsa ceza koymuş..

Çoğunluğun kararı belli..Herkes rahatsız... Sen asıl dünya senin etrafında dönüyor sanıyorsun. Bencillik yapıyorsun.
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Resmen boş yere hakaret ediyorsun bana şuan.

Cezayı hak etmiş olsaydık öderdik zaten. Hak etmediğimiz bir suçun cezasını niye çekiyoruz onu anlamadım.

Diyorum ya Allah'a şükür bizim tanıdıklarımız, telefon edecek ahbaplarımız var. Allah olmayanlara sabır versin.
  • Lüzumsuz yere sis farı yakmak suç.

Gereksiz birşey olmadığını da buradaki ezici çoğunluğun yorumlarından, hatta yakanlara ettikleri küfürlerden anlayabilirsin.

Yani sis farını yakarsan lüzumsuz yere, sisli olmayan havada yakarsan, cezayı yersin ve bunu haketmiş olursun.
    Çoğunluğun dediği her zaman doğru değildir maalesef. Herkes doğru diyor diye yanlış bir şey doğru olmaz.

Neyse dediğim gibi hak etmediğim cezayı ödeyecek halim yok, paranın miktarının önemi yok. Suçsuzsam ödemem, her zaman başka bir yol olduğu için kafam rahat bu konuda
  • Çoğunluk rahatsız olduğunu belirtmiş.
    Bu göreceli birşey değil. Bu konu siyasi görüş de değil, insandan insana değişsin.

Gayet net birşey. Matematik gibi..
    1+1=2 gibi net birşey.

Yani burada çoğunluk rahatsız, fiziki bir durum var ortada. ve yetkililer uygunsuz görmüş ki ceza yazmışlar.

Senin cezalarını iptal edenler de umarım bu yüzden başlarına iş alırlar da iptal edilen cezaları toplu ödersin..

Sen ve senin gibiler.

ozaman aklınız başınıza gelir.
    Neyden bahsettiğini inan anlamıyorum. Hala bir şeyler söylüyorsun ama anlamı yok.

Bir de daha şuana kadar cezamı iptal ettirme gibi bir durumum olmadı merak etme, oldukça iyi sürücüyüm. Kurallara saygım var. Ama şu konuda olduğu gibi bir durum olsa ödemezdim, saçma sapan triplere giriyor insanlar bazen.

Bir de dostumuz dediğimiz kişiler öyle basit kişiler değiller, başlarına iş alacaklarını falan sanmıyorum. Hepsi düzgün insanlar sonuçta. İsimlerini zikretmek doğru olmaz ama televiyonda gördüğün kişilere bile nazı geçen kişiler.
  • Başta konuştuklarınla şuan dediklerin tutmuyor.
    başta arıyoruz iptal ettiriyoruz diyorsun. hatırı sayılır kişiler var diyorsun.
    sonra ben iyi sürücüyüm. hiç ceza iptal ettirmedim diyorsun.
    neyse ben bu konuyu uzatmıcam. anlamak isteyen biri neden bahsettiğimi anlar.
    Tamam da aradığım kişileri trafik konusunda rahatsız etmedim ki hiç zaten. Gerek duymadım şu zamana kadar. Ama bir gün şu konuyu başlatan arkadaş gibi birine denk gelirim umarım. Gerçekten çok istiyorum bunu :)
  • cevap verince topic sahibi beni şikayet etmiş afferim sana....
  • kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    trafik kurallarını hiçe sayan ve bunun doğru bir hareket olduğunu savunun cahil apaçi tayfası ve bu cahil tayfayı belki bir gün adam olurlar diye ısrarla eğitmek isteyen bilinçli insanların demokratik bir şekilde tartışması
  • Bu konudaki mesajımı da sebepsiz yere silen adminlere de selam ederim. Bi daha da foruma adam gibi yazanın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen arkama bir araç geldi, yaptığı etkiye inanamadım. Aydınlatma sisteminde orijinali haricinde herhangi bir değişiklik yapan herkese ceza uygulanması lazım. Sis farından etkilenen trafiğe çıkmasın diyenleri de trafiğe çıkmamaya davet ediyorum. Sis farı açmadan yolu göremiyorsa hiç çıkmaması daha mantıklı olacaktır.
  • evet online ihbar olunca göbekli hareket etmeyen üşengeç polis bile ss gidiyor :D oraya
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.