Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2016 da arabamı sıfır almıştım, arabada sis farı var ama daha nasıl açılır bilmiyorum. Arada yağmurda sis farı açanları görüp gülüyorum, kendi kendini kör ediyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadyr

sizin gibiler yüzünden bu ülke gelişemiyor zaten. sizin gibileri avrupaya almamaları çok doğal
    Avrupa'ya benim gibileri alıyorlar merak etme sen, bir şey yaptığım yok benim. Paran varsa ya da tanıdığın varsa her kapı açılır onu da söyleyeyim.

Ülkenin gelişmemesinin de suçlusu olduk ya, neymiş suçumuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankarada insanların önce kırmızıda durmayı öğrenmesi lazım. Senin dediğin biraz ileri seviye oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAITAMA

Ankarada insanların önce kırmızıda durmayı öğrenmesi lazım. Senin dediğin biraz ileri seviye oluyor.
    Haklısınız geçen gün yaya olarak karşı karşıya geçerken adama el kol hareketi yapmıştım. Söylediği şey ise şu: “hayırdır la?”

• Hadi bunlar akşam açıyor, gündüz sis farı açık kekolara ne demeli?

• Adamsın

• Bazılarında bu durum göz almasından çok takıntı haline geldi.
    gözünüz yolda değil hep dikiz aynasında sürekli , kimin sis farı açık diye kontrol halindesiniz.
    önünüze baksanız, yola odaklansa beyniniz o sis farı asla gözünüzü almıcak....
  • Benim araçta sis farı bile yok

Sadece arka sis farı var. O da yağmurda siste acıyorum. Arkadaki dokunmasın diye.

Aslında gittiğim yollar biraz virajli tek şeritli ve kışın çok sis olan yollar. Renault Fluence için sis farı takmanın maliyeti ne kadardır acaba.

• Sis farı olayını ben çözemedim. Şekil oluyor diyorlar. Bir kere iki şerit birden değiştirdim, motorlu polis hemen yanaştı yanıma, direk sislere baktı. Kapalı tabi çekti gitti demek sisleri açık görse ceza yazacak
  • Çok güzel yapmışsın kardeşim. Gerekli dersi almıştır inşallah
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    sis farları aslında yolu aydınlatmaz.çünkü amaçları yolu aydınlatmak değil,sisli havalarda karşıdan gelen aracın sizi farketmesini sağlamaktır. buna rağmen bazen normal koşullarda sis farının işe yaradığı oluyor evet. mesela az da olsa sağı solu aydınlattığı için çizgileri görmede yardımcı oluyor.bazı asfalt renklerinde gece çizgileri görmek zorlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal85

Bu mesaj silindi.
    Valla hocam bayramda giresuna git gel 2bin km yaptık. Bu gözler neler gördü öyle. En vahim örneği ise, adam gece stop lambası bozuk araçla gidiyor. Araba bide tofaş bi çarpsan o hızla araba kaça ayrılır allah bilir. Sonra al başa belayı. Hele bu elinde telefon olan sığırlar var ki tam trafik canavarı. Kadın sürücüler zaten başka . 3günde yaşadıklarımdan sonra uzun yolda uçak kullanmayı düşünüyorum artık. Bu ülke de uzun yol araçla seyehat mantıklı gelmiyor.
  • Bence beyaz far takıp gözlerimizi kör edenleri şikayet etmeye başlayacağım bu zamana kadar sabrettim. Onun cakasına biz çile çekiyoruz. Gördüğüm hataları genelde söylüyorum. Bebek arabasıyla karşıya geçerken az kalsın hem çocuğu hemde kadını ezmek üzere olan doblocuyucu yakalatmıştım. Meğersem ehliyetsizmiş arabayada el kontu süren şahsada. O kadına ve çocuğuna vursa kocasını ailesini düşünsenize. Allah vesile etti beni. Sizde görünce polise bildirin ama araç kameranız varsa daha iyi olur bu sefer karşısıda yalan atabilir

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.