Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen anlamıyosun ki yasak olan herşey zararlı mı bu ülkede saçma olan kısmı bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

Sen anlamıyosun ki yasak olan herşey zararlı mı bu ülkede saçma olan kısmı bu
    yahu göz alıyor diyoruz be kardeşim göz alıyor.

elin avrupalısını kessen boş yolda ona kırmızı yanarken karşıya geçmez. bu onun aptal olduğunumu gösterir ? bizim ülkeyi düşün birde yollar tarla gibi. anlatabiliyormuyum. bir yerde kural varsa ona uyacaksın.

hadi kurala uymuyorsun yasak olan herşey zararlımı diyorsun bende sana göz alıyor diyorum. yasak olmasa bile etik olarak açmassın. benimde sis farım var açmıyorum. onun bir amacı var.
  • Geçen Maltepe Carrefour'dan çıktıktan sonra arkama sis farı açık bir dangalak takıldı, resmen kör oldum.
  • BekirARSLAN kullanıcısına yanıt
    İyi olmuş biz çalışalım siz tatil yapın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sml_akyz

İyi olmuş biz çalışalım siz tatil yapın
    Siz tatil yaparkende muhtemelen biz çalışıyor oluyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

Kardeşim ben kendim denedim köye giderken dayım önümden gitti.Kısaları kapat sisleri aç dedi kendisi de trafik polisi peş peşe 200km gittik
    kesin yaşanmıştır bu.

hala sis farı açmayı savunuyorsun ya. yaşın kaç kardeşim? muhtemelen youtube'da araba kaçırma videoları izleyip babanın arabasını kaçırma planları kuran 15 yaşında bir kardeşimizsin.
  • sizin gibiler yüzünden bu ülke gelişemiyor zaten. sizin gibileri avrupaya almamaları çok doğal
  • ben aracı aldığımdan bu yana farları kullanmıyorum desem yeridir 2.5 3 sene önce aldığım aracı aldığım gün beyaz led park + beyaz led sis takım şekilde değişim yaptırdım o gün açıldı dahada kapanmadı sabit gece gündüz yaz kış kontakla açılıp kontakla kapanıyor hiçbir zaman kapanmadı milyonda bir farlar açsam bile kapanmadan devam ama farlara özelikle şehir içinde hiç ihtiyacım olmadığı için gerek yok hatta geçen lazım olduğunda açmayı unutmuşum ufak bi arayış sonucunda buldum en azından far kolu neredeyse gıcır göz filan aldığı yok her ışığın merkezine direk bakarsanız hepsi göz alır ne ceza yedim nede bir şey 1 kaç defa uyarıldım aynasızlar tarafından açık açık yüzüne söyledim aldığımdan beri böyle kullanıyorum dedim herhangi bir ceza söz konusu olmadı zaten

not: evet bu zamana kadar 10 12 arac değiştirdim zamanla iyisiyle kötüsüyle hepsini yıllarca bu şekilde kullandım yani eski megan 2 aracım haricinde aşırı göz alan bir şey yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17. -- 20 Ağustos 2019; 20:16:24 >

• Sis farı süs farı değildir.

• Bazıları var farların alayını açsan umrunda değil.Bazıları var gözlerine perde inmiş selektör yapmasan görmüyor.Bazıları var ışıkları yanmadan gidiyor.

• Ulkece zihniyetimiz bu hocam valla bu arkadasa nasil yazdirabiliriz cezayi. Kendisi her aksam sisleri acik gezer

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım

• Sis farcılar bitmeyecek herhalde bu ülke de özellikle de arka sis farı.. Adama uzunları yakıyorsun sisleri açıyorsun far kapatıyorsun dörtlü yakıyorsun önünde de olsa arkanda da olsa anlayıp kapatmıyor geri zekalı selektör yapıyor ne var diye.. Bunları videoya çekip ceza yazdırma şansımız var mı acaba?

Transitin, doblonun, minibüslerin, otobüslerin, şirket aracı tarzı arabaların alayı yakıyor. Amaç ne arkadaş sana güzel göründüğünü söyleyen oldu mu hayatında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem095 -- 20 Ağustos 2019; 21:15:39 >
  • Tebrik ederim güzel yapmışsınız.

• sinyalin varlığından haberdar olmayan beyinsizler nasıl oluyorsa sis farlarını açmayı unutmuyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.