Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ankarada yaşayan birisi olarak kesinlikle katılıyorum.
  • Bende bugün yanmayan ampülleri değiştirdim ön sisler için arabanın lifte kalkıp alt korumalığının felan sökülmesi gerekiyormuş ön sisler şimdilik kaldı araç doblo d3 ammada meşakkatli bir işmiş fiat işde ne beklenirki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sis farı beyaz yandığında yağmur sis ve karda işe yaramaz oluyor yinede siz bilirsiniz. Şimşek selamlama yapan araçların farları göz alıyor merceksiz led zenonlar göz alıyor. Arkadaşlar bunlara para harcayacağınıza arabanıza kendi konforunuzla ilgili yatırım yapın mesela daha iyi lastik alın ucuz naylon torba gibi lastik almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anadoluparsı -- 20 Ağustos 2019; 16:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GODLİİKEE

Bu mesaj silindi.
    Sen burda sisler açık geziyorum var mı ulan diyebilirsin ama,
    ABD de sis olmadan açtığın o sis farının ampulünü sana yedirirler, ama alttan ama üstten bilmem artık.
  • erka1907 kullanıcısına yanıt
    emin ol o insanlar böyle basit şeyleri sorun edecek kadar ruh hastası olamaz. Arabaları üst seviye kimse kimseye bulaşmaz. Not 3 tane abd de arkadaşım var camarolarla geziyolar😂😂

• GODLİİKEE kullanıcısına yanıt
    trol olsada böyle şeyler yazma
  • Helal olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • investing kullanıcısına yanıt
    kişi kendinden bilirmiş işi. siz hiç sert kayaya çatmamışsınız. elinize ayağınızı verirler trafikte dikkat edin.
  • yolu yararak sellektör yaparak hayvani şekilde yol isteyen şoförlerden nefret ediyorum.. genelde yol vermiyorum ve yanımdan korna basarak geçiyolar bende arkalarına uzunları yakarak giriyorum..

makas atarak gidenler u dönüşü yasak olduğu halde girenler milleti eşşek yerine koyup ters yönden giren yandan giren kaynakçılar ve sellektör yaparak yol açmaya çalışan hayvanlar BUNLAR TRAFİK TERÖRİSTİDİR..

bunlar yere yatırılıp ters kelepçe direkt mahkemeye çıkarılması gereken sürücülerdir..(Hamile hasta yaralı acil bir durum dışında bu tip bir durum olduğunu gören polis genelde yardımcı oluyor avrupa ülkelerinde) ama Türkiyede nerde öyle adalet..
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    sis farı bal gibi göz alır. bayramda 1200km yol yaptım bunun %90 ı gece yolculuğu. çok sövdüm ön arka sis farı açanlara. direk kör ediyor. birşey yasaklanmışsa uyacaksın. sen bu kuralı delersin ben 82 hız sınırı olan yerde 200 le giderim diğeri başka bir kural çiğner. tanıdık geldi demi burası türkiye. pardon muz cumhuriyeti. sis farının yasaklanmadığı ülkelerde gidip açabilirsin sis farını rahatça. burada yasak. + göz alıyor.
  • Kardeşim ben kendim denedim köye giderken dayım önümden gitti.Kısaları kapat sisleri aç dedi kendisi de trafik polisi peş peşe 200km gittik

• quote:

Kardeşim ben kendim denedim köye giderken dayım önümden gitti.Kısaları kapat sisleri aç dedi kendisi de trafik polisi peş peşe 200km gittik
    bende abimle kavga ettim sis farı açıyor diye. sizin dayınız trafik polisiymiş ne güzel. sonra neden böyle bir ülkede yaşıyoruz diye sitem ediyoruz. biraz düşünün bu lafımı. asla avrupa seviyesine ulaşamayacağız.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.