Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Helal olsun kardeşim. Bu milletin bir şeyleri öğrenmesi için parasının gitmesi ve ceza yemesi şart.
  • İnsanların zevkleri var bırakın yapsınlar abuk subuk olmayan sis farları ne kadar gözünü alabilir buna ses çıkaran sizler xenon farlara karşıdan geldiğinde kör eden araçlara gık çıkarmıyorsunuz asıl tehlike onlar. Hele şimşek etkili uzunlar mı ne var selektör yaparken arkadan kör ediyor öndekini buna sesin çıkmaz ama kıçı kırık ufak bırak seni rahatsız etmeyi amacı önünün aydınlatmak bile olmayan sis farı rahatsız ediyor seni ama.Gece uzun yolda arka sis farını açarım ben mesela dikkat etmiyen öküzler dalıp vurmasın diye bi tık daha fark edilelim diye. Sis farı bu ya ne kadar gözünü alabilir bir sis farı bu duyarlığını her şey de bekliyorum.
  • Hadi ön sis farlarını açarak güzel göründüğünü sanan tuhaf zihniyetleri bir nebze anlıyorum (onaylamasam da)
    Abi arka sis farı nedir ? bu nasıl bir ruh halidir. Cidden araştırılması gereken bir konu olduğunu düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0FD1540C7

kişi kendinden bilirmiş işi. siz hiç sert kayaya çatmamışsınız. elinize ayağınızı verirler trafikte dikkat edin.
    aynı şey sizin için geçerli değilmiş gibi yazmışsınız :))
  • Hak edene acımayacaksın bu kadar..!
  • Allah senden razı olsun. Darısı trafikteki tüm terbiyesizlere. Trafikteki davranışları gözlemleyince ülkede ne kadar fazla terbiyesiz, ahlaksız insan olduğunu anlıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun üstad. dün de ben kekolarin mavi farini şikayet edecektim de can sagligimdan endişe ettim içimin yağları eridi bunları okuyunca

• bide uzun yolda arka sisleri açanlara bir el atarmısın rica etsem..
  • sakin havada sis farlari bir ise yaramaz adamin hosuna gider goruntusu gece gunduz acar orasi ayri ama orjinal ampullu sis fari goz almaz

• Bırakın ön, arka sis farını normal kısa farların ayarının olmaması bile karşıdan gelen ya da önünüzdeki aracın sürücüsünü etkiliyor. Hayatta sis farı açmam normal zamanda.
    Benim kısa farlar (orjinal, standart h7 çakma Çin malı led değil) ayarsızdı biliyordum ama insanlar rahatsız olmuyor diye düşünüyordum. En son akşam eve gelirken biri önümde dörtlü yaktı diğeri arkama geçip uzunları açtı. Dedim far ayarı kötüymüş evet. Hemen ertesi gün far ayarı yaptırdım. Baya yukarı doğru aydınlatıyormuş farlar. Direk öndekinin gözüne.. Bir de Çin malı vs led olanlar var. Onların önüne düştün mü yandın. Onlarada ceza yazsalar keşke.

• muhendıs bey kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinizde haklısınız o zenon, Çin malı ledler vs hepsini bir toparlamaları lazım piyasadan. Aynı şekilde orjinal olmayan sis farlarıda var malesef. Ki göz alan genelde onlar..
    Gece uzun yolda giderken arka sis farı açık bir aracın peşinde fazla değil 5 dakika boyunca gitmenizi tavsiye ederim. Gerçekten insanın gözünü yoruyor. Ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: eloq

Söylediklerinizde haklısınız o zenon, Çin malı ledler vs hepsini bir toparlamaları lazım piyasadan. Aynı şekilde orjinal olmayan sis farlarıda var malesef. Ki göz alan genelde onlar..
    Gece uzun yolda giderken arka sis farı açık bir aracın peşinde fazla değil 5 dakika boyunca gitmenizi tavsiye ederim. Gerçekten insanın gözünü yoruyor. Ne demek istediğimi o zaman anlarsınız.
    haklısınız uzun süreli takip de yorar dikkat çeker çünkü ama şehirler arasında bazı yollar ışıksız oralarda extra dikkat için ben açıyorum insanlar dalıyor farkında olmadan zaten normal yolda rahatsız olan geçip gidiyor seni. Demek istediğim şehir içinde açılması vs elbette saçma zaten ama bu kadar hayati tehlike oluşturacak bir şey değil rahatsız isen geçip gidebilirsin kkaldıki bazı insanlar gece extra aydınlatmayada ihtiyaç duyabiliyor. Konuyu açan arkadaş gibi abartı bir sis farı takıklıgını anlamıyorum.

• 108 tl ceza ne yav! Bu caydırıcı değil tam tersine özendirici.

• çok iyi yapmışssınız ellerinize sağlık, az bile...
  • ön sis farı neyse de arka sis farı çok göz alıyor, arka sis farını açanın önüne geçip ben de arka sis farımı açıyorum anlasın ama nerede o beyin
  • Bu insanları anlamıyorum sanki sis farı çok lüks bir şey açınca havalı olduklarını mı sanıyorlar

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.