Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte yukarıda da var. bu tipler yüzünden adamlar görevini yapamıyor. zaten görevini yapan memur sayısı az onlarıda bezdiriyorlar.
  • Bence trafik cezalarının katlanarak artması lazım.
    Mesela açık havada sis farımı yaktı 108 tl bir daha yaparsa 216 tl tekrar yaparsa 324 tl.
    Sadece sis farı için değil bütün cezalarda böyle katı kurallar uygulanırsa herkes mecburen kurallara uymak zorunda kalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merceksiz farlara çin malı çakma xenon takan dağı taşı aydınlatıp tüm yolu kör eden apaçilerin hepsinede yazılsa keşke alayınızdan bıkktıkkkkkkk
  • Ben de aynı şekilde çok kızarım sis farı açana ama bazı araçlarda sis farı gündüz sürüş farı olarak yanmakta, sis farı açma kapama düğmesi yok. Bunlara dikkat etmek lazım, örneğin benim araç bu şekilde.
  • sturmgewehr44 kullanıcısına yanıt
    Su cevaba bak kardesim dibinekadar hak ediyor 😂 salak gibi sisleri acik geziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskaanb

Su cevaba bak kardesim dibinekadar hak ediyor 😂 salak gibi sisleri acik geziyor
    Arkadaş olma madem insan arkadaşını ihbar eder mi?
  • merhaba benim araçta araç kamerası var. Emniyet şeridi ihlallerini bildirmek istiyorum. Böyle bir şey mümkün mü?
  • Bende arka sisfarını bilerek açan zibideleri ve farkında olmayan cahilleri şikayet etmek istiyorum. Bi gün birisi fena denk gelecek yakacam canını.
  • Giresun Şebinkarahisar Dereli ilçeleri arasındaki yolun kenarında turistik bir yer. Yeni açıldı.

• Giresun

Şebinkarahisar Dereli ilçeleri arasında, yolun kenarında bir yer. Su buz gibi. Ayaklarımı soktum... Bir dakika sürmez, donarsınız. Çok güzel bir yer.

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım

• helal olsun

• efsane61 E kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile olmuyor. ama görüdüğünüz bir trafik polisine sorabilirsiniz.

• efsane61 E kullanıcısına yanıt
    maalesef sosyal medyaya düşmesi lazım. bende de kamera var cimere yazdım olmadı. ama geçen bi aşırı makas olayını trafik polisine izlettim oda not aldı ceza yazmak için. yaş gelsin ilk işim ftm başvurusu yapacağım
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle şikayetinizi düzenli olarak cimere bildirin. En kısa zamanda düzenleme yapılacaktır. Ortalık serseri apaçi doldu iyice.

• Çok iyi yapmışsın

• Arayıpta hallettirdiğin doğru ise dünya senin etrafında dönüyor sanırım..

Senin gibiler olduğu sürece, bu kafa olduğu sürece medeni ülkelere özenmeye devam ederiz...

Senin ne ayrıcalığın var ki senin cezan iptal oluyor da başkasınınki olmuyor?
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Biz bu milletin evladıyız, devletimize sadığız. Bu lafları sen ne hakla ediyorsun anlamadım?

Allah'a şükür telefonumuza bakacak insan da çok
  • Biz başka milletin evladımıyız? Bir senmisin bu milletin evladı olan?

Biz de evellalah devletimize sadığız.

Gerekirse hata yapıyorsak cezamızı öderiz. Senin gibi iptal ettirip 3 kuruş kurtardım diye sevinmeyiz..

Senin gibi kanuna uymayıp da abilerimizi aramayız. Arayıp iptal ettirdiğin cezalar o "sadık" olduğunu iddia ettiğin devletin yeri geliyor:

- güvenlik güçlerinin kurşununa
    - Belediye Hizmetlerine
    - Memur maaşlarına
    - ...
    - ...

gibi binbir türlü yere gidiyor.

Şimdi anladın mı ne kadar "sadık" mışsın, devletini ne kadar seviyormuşsun??

Zihniyetin çöp.

Bu kafa vergi kaçıran kafa, bu kafa lafta milliyetçi olup da icraatta sıfır olan kafa..

Umarım cahiliyetin ve sahip olduğun zihniyet son bulur da kanuna uyan devletine hakikaten sadık bir insan olursun birgün..
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Vergimizi son kuruşuna kadar ödüyoruz merak etme. Ama konudaki saçma sapan sebeplerden ceza ödemek diye bir şey yok. Dünya etrafınızda dönüyor sanıyorsunuz ama öyle değil işte.

Sizin gibileri gördükçe, AKP'yi pek sevmememe rağmen Allah Tayyip'i başımızdan eksik etmesin diyorum. Çünkü sizin getireceğiniz düzen bundan daha kötü belli ki.

Benim kimseden farkım yok bu arada, sen de istediğin kişiyi ara bir problemin olunca. Tanıdığın yoksa suçlu ben miyim?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.