Şimdi Ara

Gece gece sis farı açık olan araca ceza yazdırdım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
277
Cevap
2
Favori
68.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
459 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyleleri aslında ya hasetlikten yada acemilikten sol şeritte 60 70'le gidenler. Bunların kural mantığına şöyle yaklaşın.
    Arkasında (orjinal ve göz almayan)sis farı yerine , (esas göz alan) uzunları açın.
    Hem gözalmak neymiş görsün,hem de elinden birşey gelemesin. 😂

Kuralcı bir adamım ama bunları görünce arkalarına dayanıp şimşek etkiliyi kullanasım geliyor.

Aynısı size yapılsa diyorsunuz. Ben ona fırsat vermiyorum. Benden hızlısı varsa sağda kalırım. Hasetlik yapmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ken Block43

Az önce yolun ortasında durup polise yine yazdırdım. Sis farı açan aptalları Ankara’da döve döve eğiteceğim merak etmeyin.
    Seninde mesajına ve üslubuna bakılırsa o magandadan pek farkın yok. Döve döve ogretecekmis. Helal sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendıs bey

haklısınız uzun süreli takip de yorar dikkat çeker çünkü ama şehirler arasında bazı yollar ışıksız oralarda extra dikkat için ben açıyorum insanlar dalıyor farkında olmadan zaten normal yolda rahatsız olan geçip gidiyor seni. Demek istediğim şehir içinde açılması vs elbette saçma zaten ama bu kadar hayati tehlike oluşturacak bir şey değil rahatsız isen geçip gidebilirsin kkaldıki bazı insanlar gece extra aydınlatmayada ihtiyaç duyabiliyor. Konuyu açan arkadaş gibi abartı bir sis farı takıklıgını anlamıyorum.

Alıntıları Göster
    Arka sis farı açık arabanın arkasından neden 5 dakika gideyim. Manyak mıyım kardeşim. Beklerim az takip mesafesini açarım. Önüne geçer, önünden giderim. Önüme başka araç alıp onunla aramdaki mesafeyi arttırım. Yani bir saçmalamayi birakin. Arka sis farı bidi bidi bidi oluyormuşta bilmem ne. Yürü git ruh hastası mısınız ? Ben hiç bir zaman rahatsız olmuyorum arka sis farı yanan arabadan rahatsız olursam da yukarı da çözümü var ilerleyen yaşlarda uygulayiniz. Rahat edersiniz. Ben bu yaz Balıkesir den gelirken adam şahin tek farı o kadar Zayıf yanıyor ki kör gibi, diğeri de uzun mu xenon mu neyse sol farı gözümü kör etti. arkamdan geliyor... Sağa geçiyorum sola geçiyorum trafikte yoğun peşimden ayrılmıyor. En son sağa geçtim yol verdim. Bende onun arkasından seyir ettim.

• İyi yapmışsınız hocam
  • Polis memurları bu işi kendiliğinden yapsalar keşke. Yasak olduğunu onlarda biliyorlar.
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim gözümü alıyor. buradaki çok kişinin de gözünü alıyormuş anlatılana göre. O yüzden bence yakma, küfür de yeme boşu boşuna..
  • erdal85 E kullanıcısına yanıt
    o kadar suriyeli çöpü toplarlarsa normaldir...

• Hadi öne bişey demiyorum artık. O arkayı açanlara ne diyeceğiz?
  • Sizi rahatsız ettiğine göre mesafe kısaydı, siz polisi görüp durduktan sorna derdinizi anlatana kadar o araç 5 km gitmiş olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskaanb

Ulkece zihniyetimiz bu hocam valla bu arkadasa nasil yazdirabiliriz cezayi. Kendisi her aksam sisleri acik gezer

sen nasıl arkadaşsın öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: esiretti

Arka sis farı açık arabanın arkasından neden 5 dakika gideyim. Manyak mıyım kardeşim. Beklerim az takip mesafesini açarım. Önüne geçer, önünden giderim. Önüme başka araç alıp onunla aramdaki mesafeyi arttırım. Yani bir saçmalamayi birakin. Arka sis farı bidi bidi bidi oluyormuşta bilmem ne. Yürü git ruh hastası mısınız ? Ben hiç bir zaman rahatsız olmuyorum arka sis farı yanan arabadan rahatsız olursam da yukarı da çözümü var ilerleyen yaşlarda uygulayiniz. Rahat edersiniz. Ben bu yaz Balıkesir den gelirken adam şahin tek farı o kadar Zayıf yanıyor ki kör gibi, diğeri de uzun mu xenon mu neyse sol farı gözümü kör etti. arkamdan geliyor... Sağa geçiyorum sola geçiyorum trafikte yoğun peşimden ayrılmıyor. En son sağa geçtim yol verdim. Bende onun arkasından seyir ettim.

Alıntıları Göster
    aha işte sis farı açıp artis artis gezen budur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 21 Ağustos 2019; 14:30:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 9FiestaM6

Şehir içinde, tek yöne düşen yollarda ön sis farı ile gezmek tamamen yanlış iken uzun yolda ön sis farını kullanmak görüş açısını arttırdığı için bence sorunsuz bir harekettir. (Orijinal sis farından bahsediyorum.)

Her şehirler arası yola çıktığım da başka şehire gidiceksem, ön sis farimi yakar giderim. Tek yön yada sehirici girince kapatirim.
    Kac sefer kontrol e girdiysem ceza yemedim. Kimsenin de rahatsiz olduğunu görmedim.
    rahatsız oluyoruz da sizlerin haberi olmuyor.
  • haha süper. helal olsun :D
  • Arayıp cezayı ipratl mi ettiriyorsun?
  • mercedesv8 M kullanıcısına yanıt
    Sizi ilgilendirmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: erka1907

Helal olsun hocam, adamlar iyice işi azıya almaya başladılar.
    Polisin yanında umumihaneye yakısır renkte farla/sisle geziyorlar ama kimsenin umrunda değil.
    Hem de vurdumduymazlar. Erdekte havuzlu meydanin orada elemanin biri arabayi tam yolun ortasina birakip gitmis. Halk otobusu geçemiyor, kavsak bir anda kilit oldu. Orada devriye atan polisi uyardik, gitti araca bakmaya. Cekti kamerayla basti cezayi. Adam bim posetiyle kostura kostura geldi, memur bey vs bir ton laf söyledi.

Adam ayrildiktan sonra polis oradan ayrilacak oldu, baska bir arac yerine yanasti ama bu sefer biraz daha kenara. Indi aractan, polis dediki buraya araci çekmeyin, adam iki dk isim var gidip gelecegim, yazmayiver. Polis cikardi kamerayı cekti plakayi, adam kuplere bindi polise cemkiriyor, uzerine yuruyor. polis biraz acildi, esnaf falan git kardesim dediler adama, adam anlamiyor. 1 dk kalmadan bir ekip daha geldi aldilar adami goturduler. Esi de basladi yaygaraya kocami nereye goturuyorsunuz vs diye, onu biraktilar ama arabanin basinda....

Gorevini yapan polise bile cemkirecek hale gelmisiz vay ki ne vay...

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Allah koruyor galiba yoksa doğal seleksiyondan Ülkede insan kalmazdı 😂 Ben de diyorum ki Rabbim koruma lütfen bunlardan hayır gelmez.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.