Şimdi Ara

Gece kaçta yatıyor, Sabah kaçta kalkıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
145
Cevap
3
Favori
3.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uyumak için ya da uyanmak için uyguladığınız bir yöntem var mı ?

• Bugün 2de yattım 8.10 geçe kalktım
  • Gece 12.veya en gec 1bucuk sabahda annemler ise giderken kaldiriyo 6.50 de kalkiyorum b3nim yomtemim bu ve kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sericatil18

Gece 12.veya en gec 1bucuk sabahda annemler ise giderken kaldiriyo 6.50 de kalkiyorum b3nim yomtemim bu ve kesin
    Gece 01:30 gibi yatıyorum sabah 09:00 gibi kalkıyorum...
  • Valla su an vizeler var belli olmuyo.ama normlade 2-3 gibi yatarım öğleye doğru kalkarım.bazen 4 te falanda yatıyorum.
  • 01;00 - 06:00
  • 00.00-7.50
  • 12-7 alarm
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

01;00 - 06:00

Hocam nasıl kalkıyorsunuz ben uyanamıyorum ya erken kalkmam lazım öğlenciyim sabah ders oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cisim Geldi

quote:

Hocam nasıl kalkıyorsunuz ben uyanamıyorum ya erken kalkmam lazım öğlenciyim sabah ders oluyor.

bilmiyorum alişmişim Ama bazen çok yorgunsam bi alarm uygulamasi var telefonda ayarliyorum telefonu 95 kere sallamadan susmuyo alarm Tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SahiNN1 -- 25 Kasım 2013; 11:12:35 >

• quote:

quote:

quote:

bilmiyorum alişmişim Ama bazen çok yorgunsam bi alarm uygulamasi var telefonda ayarliyorum telefonu 95 kere sallamadan susmuyo alarm Tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Bence uyku insanın hayatındaki en önemli sağlık unsurlarından biridir. Bu yüzden zorunlu olmadığım sürece geç yatmamaya dikkat ediyorum. Kısacası genelde 23:00'de yatıp 07:00'da kalkıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Uygulamanın adını söyler misiniz lütfen çok önemli :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

Uygulamanın adını söyler misiniz lütfen çok önemli :D

Sleep if you can

• 4 de yatip 11 ile 12 arasi kalkarim
  • bugün en sevdiğim(!) fizik vizesinden dolayı 4te yatıp 7de kalktım. Ne mi oldu? İçimden geçti sorular. 12 dede öğlen yemeğimi yiyip yatıcam 6 gibi kalkar kimya vizeme çalışırım gene. çok eğlenceli tavsiye ederim.
  • 2.00 - 6.00
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeklenenAdam

bugün en sevdiğim(!) fizik vizesinden dolayı 4te yatıp 7de kalktım. Ne mi oldu? İçimden geçti sorular. 12 dede öğlen yemeğimi yiyip yatıcam 6 gibi kalkar kimya vizeme çalışırım gene. çok eğlenceli tavsiye ederim.

gerçekten eğlenceliymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fiddlesticks

2.00 - 6.00
    Gece 4-5 te yatıyorum sabahki derse göre kalkıyorum. Mesela gece 4.30 gibiydi yattım sabah 9-9bucuk gibi kalktım.
  • Hafta ici sabah 9 gece 2. Haftasonu sabah 5te yatip oglen 2 de kalkiyorum. Cok uykusuz kalirsam, kahve kola karistirip iciyorum. Ne kadar zararli da olsa
  • gece 1 gibi yatıyorum 2 3 gibi uyuyabiliyorum
    sabah 10 11 gibi kalkarım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.