Şimdi Ara

Gece saat 3, 3:30 gibi uyanmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genelde geceleri ayakta olurum. Sabaha doğru yatarım. Ama ne zaman erken(gece 12 gibi) yatsam gece saat 3, 3:15 gibi aniden uyanıyorum. Bu sürekli başıma geliyor. Şu an olduğu gibi. Bunun nedeni hakkında bilgisi olan var mı?

• senin uyku düzeninle alakalı galiba kardeşim bir gün iyice uykusuz olduğunda aksam 10'da uyumayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 31 Ocak 2019; 3:50:57 >
  • Bir kaç kere denedim ama nedense hep 3 gibi uyanıyordum. Sürekli tekrar eden bir durum. Anlam veremedim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Bir kaç kere denedim ama nedense hep 3 gibi uyanıyordum. Sürekli tekrar eden bir durum. Anlam veremedim doğrusu.
    nasıl uyanıyorsun acaba ? korkarak mı rüya vs görerek mi yoksa normal bir şekilde mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Lesh

nasıl uyanıyorsun acaba ? korkarak mı rüya vs görerek mi yoksa normal bir şekilde mi ?

Alıntıları Göster
    Yok öyle korkarak falan uyanmıyorum. Çok sakin bir şekilde uyanıyorum.
  • Uyku apnesi olabilir. Uyurken motor lefleksi durup boğluyor gibi olursun, son anda bir den uyanıp nefes almaya başlarsın bir nevi ölümden dönme gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aydi durum bendede var. 12 de uyudum oh uyku duzenim dengeye girdi derken 3 gibi kalktim, kalkis o kalkis. Simdi uyucam uyuyabilirsem..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde en az 16-17 saat uyuyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sen aşıksın arkadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: Tensegrity

Uyku apnesi olabilir. Uyurken motor lefleksi durup boğluyor gibi olursun, son anda bir den uyanıp nefes almaya başlarsın bir nevi ölümden dönme gibi
    Uyku apnesi değil galiba. Yani en azından belirtileri bende yok.

@Starbucksunstari Ben de sürekli uyku düzenimi dengelemek için yapıyorum ama olmuyor. Yani 1 gün hiç uyumasam ve gece 12 gibi yatsam yine 3 civarı uyanıyorum. Yani ne kadar uykusuz olursam olsun değişmiyor. Bu bir seferlik bir durum olsa anlarım ama çok sık başıma geliyor.

@=PistoLeRo= O konulara girmeyelim.
  • İçine 3 harfli girmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışmayıp free takılan biriysen ya da öğrenci isen normal

sabahın 6 sında kalkıp işe gidip akşama kadar çalışırsan.

bana o saatte dokunanın 7 sülalesini der uyursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.