Şimdi Ara

Geceleri Tv nin Fişini Çekmek Tv yi Bozar Mı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
7.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir led tv aldım bu hafta tv yi kumandadan kapatıp bir sure sonra tekrar açınca ekran koruyucu resimler oluyor ekranda yani tv geri planda çalışıyor heralde.
    O yüzden elektrik tasarrufu icin geceleri çeksem fişini tv bozulur mu acaba??
    Şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bozulmaz dostum ve mümkünse yüksek akım koruma prizi veya ups ile kullanmaya çalış cihazın uzun vadeli çalışması için.
  • Cok teşekkürler aklıma takilip duruyodu bu soru
  • Aksini iddia eden yok demi arkadaslar??

• üzerinde tepinmedikten sonra hiçbişey olmaz. zaten oluyosa da o tv sıkıntılıdır ya en nihayetinde elektronik alet arkadaş bu bana hizmet edecek yani ben ne istersem onu yapmalıyım di mi? kombi değil ya bu prizde takılı durması gereksin falan. çıkar gitsin boşver yaa.

tamam anlıyorum çok para veriyoruz alıyoruz bunları kıyamıyoruz korkuyoruz ama hakikatten sakınan göze çöp batıyo ya
    gül gibi baktığım aletler hemen bozuluveriyordu zamanında şimdi hiç acımadan kullanıyorum eşşek gibi de çalışıyor hepsi
  • RevengeR kullanıcısına yanıt
    Walla kendime güvenim geldi haklisin hocam cok sakındıgın zaman durduk yerde bozuluyo en iyisi takmamak kafaya..
    Gösteririm ben simdi o tv ye:)))

• kenoman kullanıcısına yanıt
    hocam yukarıdaki yorumumun "üzerinde tepinme" bölümünü alıp da uygulamazsan yalnız sevinirim şimdi akşam akşam kulaklarım çınlamasın sen sakin ol gözünü seveyim :D:D
  • Arkadaşım ben tv ünitesinde kullanıyorum tvyi ve benim direk prizi çekme gibi bir şansım yok ama bende direk arkasından çekiyorum prizi şimdiye kadarda bir sıkıntı yaşamadım.
  • Herkese cok teşekkürler arkadaslar cevaplar icin eğlenceli bi konuydu:)))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.