Şimdi Ara

Geçen sene de böyle muhabbetler oluyor muydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene sınavdan sonraki muhabbetler nasıldı ve sonuç nasıl geldi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen yıl sınavdan sonra genel olarak iyimserlik havası hakimdi. Ben önce kötümserdim sonra 2010 partisinde katıldım zorunlu olarak ve haklı çıkmıştık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İyi gelecek diyoduk çok kötü geldi bu sefer kötü gelecek diypruz belki iyi gelir

• Rivenordisco kullanıcısına yanıt
    2018'de kötü gelecek dediler ama iyi geldi. Bakalım bu sene de iyi gelebilir dediğiniz gibi umarım öyle de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 4 Temmuz 2020; 11:50:7 >
  • Her sene aynı muhabbet geçen seneki sıralamanın +-3-4 k oynar bence

• herkes sınavın zor olduğunu ancak bi kendilerinin yaptığını sanıyordu, kötü geldi
    bu sene herkes yaptığını ve herkesin yaptığını düşünüyor. daha da kötü geleceği aşikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 de 486ya 18-19 k denildi 10 k geldi

sadece 2016 da sıralamaların 2015 ten biraz düşük gelineceği filan savunuldu çok çok düşük geldi sıralamalar ondan beri forum kötümser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrEarth -- 4 Temmuz 2020; 11:58:17 >
  • 10k-20k arasi icin gecerli bu

• Bana da kötu gibi gelecek geçen sene iyi denmesine rağmen kötü geldi bu seneyi düşünemiyorum

• 2010 denildi 2010 geldi

• bence çoğu kişi çok iyimserdi (bende dahil) ama sonuçlarda büyük bir yığılma olmuştu :(
  • Forumda iyimserler ve 2010cular vardı. İki taraf da haksız çıktı. Sonuç ne 2010 kadar kötü ne de 2018 kadar iyiydi. Bu sene herkes kötümser. Biraz az kötümserler ve 2010cular var. Bakalım bu sene kim haklı çıkacak
  • Tatilde bu foruma bakan kafamı s2m. 72.5 ayt yle inş 20 k ya gireriz diye bekliyom şurada

• Geçen sene herkes zor diyordu valla 2018'den daha kötü geleceğini genel olarak beklemiyorduk sıralamalar şaşırttı

• Grubun %90 ı iyimserdi. İyi gelecek diyordu. Birkaç 2010cu boş insan vardı. Onların asıl amacı trollüktü. %8-9 kötümser vardı. Kötü geldi. 2010cular bildiklerini sanıyor :) üst sıraların 2010la alakası yok alt sıraları bilmiyorum

• 30-40k arası kaç oynar sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solitudeisbliss -- 4 Temmuz 2020; 16:0:32 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raaitben10 kullanıcısına yanıt
    ??

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin tyt kaçti birde sıralama sankş hatırlıyor gibiyim başka konudan ama

• Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    98.25 tyt 16k
    75.25 ayt say 8.8k

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.