Şimdi Ara

Geçen sene yaşadığım paranormal olay. [Küfürsüz Versiyon]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
5
Favori
2.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen yıl bu zamanlar, önce bir telefon sapığımız oldu, ardından kombimiz bozuldu.

ne alaka diyeceksiniz... aslında kombimiz bozulmamış işte.... neyse ya nereden gireceğimi bilemedim.. kronolojik olarak anlatayım bari.

vala ramazan daha başlamamıştı işte, o yüzden bu zamanlar diyorum... önce sessiz telefonlar almaya başladık. fakat ciddiye almadık. zaten iki günde bir filan arıyordu. annem de biladerin çocuğuna bakmaya gidiyordu o sıralar, ben tek kalıyodum evde, o yüzden fazla da rahatsızlık duymuyoduk.

annemin evde olduğu bir haftasonu, ben de takılıyorum aylak aylak, "aa bu havada kombiyi mi yaktın deli misin sen?" diye bir sitem işittim annemden. halbuki ne işim olur benim kombiyle filan. ulan baktım kaloriferler hakkaten yanıyor. kombiye baktı annem, açık değil. ulan bozulmuş filan dedik, o sıra annem düğmeleri çevirdi, açtı kapattı filan. neyse düzeldi alet.

aynı günün akşamı, yine telefon çaldı. ben odamdayım, kulak kabarttım içeriden dinliyorum, annem açtı telefonu ama ne konuşuyo ne kapatıyo. nooluyo lan dedim. bekledim bi süre, sonra çıktım odadan, kafayı uzattım. annem eliyle, konuşmadan gel gel işareti yaptı bana. hass... dedim bir durum var kesin. koydum telefonu kulağıma. ses yok. annem de eliyle bekle bekle işareti yapıyo bana. ulan o sıra telefondan bir ses gelmesin mi.. ama nasıl pis bir ses. böyle hani sigara reklamında oynayan bir dayı vardı ya, boğazına koyduğu aletle konuşuyodu, aynı öyle, hırıltılı hırıltılı... "duyduğunuz hiçbir ses gaipten gelmeyecek emin olun" dedi bu. tırstım a.... k..., dediği şeyden de değil, sesi çok tırsınçtı herifin. annem hala eliyle bekle işareti yapıyo bana, bekledim bi 10-15 saniye sonra bi daha aynı cümle. hani böyle ses kaydı gibi, belirli periyodlarla aynı şeyi söyleyip duruyor ama ses kaydı da değil, farklı bir tonlama var her defasında. neyse ben 3-4 kere dinledim bu herifi, bi de nefes almamaya çalışıyorum nedense, kasılmışım, bi de karşı tarafta nefes sesi var mı dikkat kesilmişim, bekliyorum böyle.. ama çok iğrenç bir sessizlik o, annem de yanımda korktuğumu belli etmek istemiyorum. o sessizliğin ardından gene herifin çatallı iğrenç konuşması başlıyor. sinirlerim bozuldu mı.. ko.., kapadım telefonu çaat diye. ondan sonra annemle konuşmaya başladığımızda ağzımızdan çıkan her cümle, şarkı gibi geldi bana, öyle gerilmişim beklerken.

neyse pazartesi oldu, gitti annem. ses seda yok. ben de yayılmışım böyle, keyfime bakıyorum. çarşambaya kadar kimse aramadı. ya da ben evde değilken aradılar filan. çarşamba günü, akşam üstü, çat çaldı telefon. gittim açtım, efendim dedim, cevap yok, "ahanda" dedim "gene bu pu*t arıyo"... bekledim. "duyduğunuz hiçbir ses gaipten gelmiyor" dedi bu sefer. benim de tepem attı, aloo aloo sen kimsin konuşsana kardeşiiim çektim ben buna. karşılık yok tabi, ben susuyorum, susunca birkaç saniye bekleyip gene aynı şeyi söylüyor ib*e. bi de daha kısa aralıklarla tekrarlıyor bu defa, 5-6 saniyede bir giriyor cümleye. bu sefer öyle fazla dinlemedim. kapadım. dışarı filan çıktım, gece 11 gibi geldim. ulan bir gariplik var ortamda hissediyorum, dur lan bir kontrol edeyim şu kaloriferleri dedim, anam, cayır cayır, nasıl ısınmış biliyo musun, kışın öyle yakmıyoruz. gittim oynadım kombiyle düzelttim ama boru gibi fatura girecek yani, haybeden 5-6 saat yanmış kaloriferler yazın ortasında. sinirlerim bozuldu iyice, sapık bir yandan, kombi bir yandan.

perşembe günü, gene aynı saatler, telefon başladı çalmaya, söylene söylene gittim açtım, aynı sessizlik, şerefsiz cümleye girdi, direk kapadım bu sefer. cuma günü annem geldi. dedim kalorifer yine aynı şeyi yaptı, sapık da yine aradı. konuştuğunu söylemedim ama arayıp, dinliyor sadece dedim. neyse biz bir tamirci çağırdık, herif baktı kombiye, şurasına burasına bir şeyler olmuş dedi, bir parçasını değiştirdi, 20 lira aldı gitti. pazartesi günü de annemle telekoma gittik, dilekçe verdik. bi de savcılığa vermek gerekiyomuş. onu da hallettik. herif arayınca, # tuşuna basacakmışım ben, numarası belirlenecekmiş. öyle bir durumda evden çıkmayın ve saati not alın, birkaç saat içinde biz size geri dönüp aranıp aranmadığınızı filan teyit edicez dediler. eyvallah dedik. annem gitti o gün gene biladere.

annemi uğurladıktan sonra eve döndüm ben de, sanki takip ediyormuş gibi herif, 10-15 dakika içinde aradı. bu sefer "hiçbir ses duymuyor musunuz" dedi... tam üç kere bunu teklarladı kısık sesiyle, ardından yine "duyduğunuz hiçbir ses gaipten değil, yanıbaşınızda, emin olun" dedi, yeter ulan dedim, bastım #'e. bir çatır çutur sesler geldi, radyolarda olur ya frekans değiştirirken ince bir ötme sesi gelir, aynı öyle bir ses geldi, kapandı telefon karşı taraftan. bekledim yarım saat, gene çalmaya başladı, heyecan yaptım bu sefer, dedim kim olduğu ortaya çıktı galiba sonunda, ulan açtım, gene sapık, sadece bir hırıltı var ama... anlamaya çalışıyorum, ulan gülüyor mu napıyor belli değil. ama özellikle bu ses hala kulaklarımdadır yani, aklıma geldikçe korkarım. kapadım telefonu, kapar kapamaz yine çalmaya başladı, açtım bu sefer hiç ses yok, kapadım, gene çalmaya başladı, s*kerim böyle işi dedim, gittim telefonun fişini çektim. öyle uyudum o gece.

sonra aynı hafta içi... uyuyorum bir gece... ulan deliksiz de uyuyan insanım, bir şey oldu uyandım ben. yatak kalorifere dayalı benim, ısınmış gene. hass... dedim, şimdi gece gece uğraş bununla. kalktım, oynadım kombiyle, düzelmiyor meret, hepten bozulmuş. ulan dedim, bari bütün kalorifleri vanalarından kapatayım, kesin çözüm olsun. odalarınkini kapadım, gittim salona, salonda iki tane petek var, onları da kapadım, çıktım salondan, koridorda yürüyorum, karşımdaki odanın da kapısı açık böyle tamam mı, kalorifer görünüyor içeriden, ulan bir şey dikkatimi çekti benim...o az önce kapattığım vana var ya, bildiğin gerisin geri dönüyor kendi kendine. o an koridorun ortasına dizlerimin üzerine bir çöktüm abi ben. kalbim heralde 180'le filan atıyodur yani o an, bakmanız lazımdı. artık napıcamı bilemedim, yani bağırsam mı filan diye düşünüyorum. dondum kaldım öyle, kitlendim mına k.... hatta birkaç ay sonra google'a "dizlerinin bağı çözülmek" yazıp aratmıştım, bildiğin başıma geldi o durum işte. neyse bir süre o pozisyonda durdum ben, sonra derin derin birkaç nefes aldım, kalktım ayağa, gittim vanayı kapatmaya yine. ama sanki böyle sıkışır da çok ağır döner ya bazı şeyler, aynı öyle. tüm gücümü sarfedip azcık çeviriyorum, bırakınca gene eski haline dönüyor, gözümün önünde sanki görünmez birisi çeviriyormuş gibi. izliyorum böyle ağır ağır dönmesini. gittim diğer odadaki peteği kontrol ettim, o da öyle, tekrar açılmış. hass. dedim, y.... yedik, evde bir bok var kesin, emin oldum artık. uyku muyku da kalmadı tabi, s*seler gidip uyuyamam o moddayken. napiim ben de açtım ışıkları, interneti açtım, televizyonda bir canlı yayın buldum. küçükken de evde yalnız kaldığımda canlı yayın bulurdum hep, korkum geçerdi o zaman, sanki bir yerlerde hayatın devam ettiğini biliyor olmak iyi geldirdi. hava aydınlanıncaya kadar oturdum ben öyle, arada bir kontrol ediyorum kaloriferi, bir süre sonra kendiliğinden soğudu tekrar hepsi. dedim artık yatayım, sabah oldu hepten. gittim, girdim yatağa. ulan bir ses var bu sefer de. tavandan geliyor böyle, en üst katta oturuyoruz biz, çatıda böyle tıkır tıkır bir şeyler oluyor. ulan diyorum, fare filan dolaşıyordur heralde, çünkü öyle normal bir yürüme sesi filan da değil, çok seri. hani başka zaman olsa döner kıçımı uyurum ama herifin dediği şey geliyor aklıma, "duyduğunuz hiçbir ses gaipten değil" diye, psikolojim bozuldu iyice, adamın dediğiyle örtüştürüyorum ister istemez. ben artık nasıl yaptım, nasıl geçirdim o haftayı bilmiyorum ama cumayı iple çektim. annem gelince de her şeyi anlattım.

biz gene gittik ptt'ye. anlattık durumu, bakalım dediler. baktılar filan, sizden bir çağrı almamışız biz dediler. yani basmamışsınız diyo kız # tuşuna. halbuki bastım. napıcaz needicez diyoruz. bişey yapamayız, sistem budur, bir daha aranırsanız basın diyorlar. neyse hızlı geçiyorum, biz bu işe çare bulamadık. eve, numarayı gösteren telefon aldık bir işe yaramadı, bir bok göstermedi, abim bile gitti kavgalar etti. en son, bizi arayan numaraların bir dökümünü çıkarıp vermişler, bazı saatler boş, hiçbir şey yazmıyor, bazılarında numara var. o numaraları araştırdık. saçma sapan yerler. ya telefon kulübesi ya saçma sapan bir şirkete ait filan. polise gittik, onlar da bir şey yapamayız diyorlar, annem çok ısrar edince acıdılar, şikayetçi olduğunuz birisi varsa söyleyin araştıralım dediler. ee öyle de biri yok m...k... ortada, kimin adını vericen şimdi durduk yere. biz bildiğin durumu kabullendik, eğdik başımızı öne, aman aranmayalım diye dua ediyoruz. annem de gitmemeye başladı sonra beni yalnız bırakmamak için. o sıra buz dolabı bozuldu bi de. ulan artık normal mi değil mi anlayamıyosun evde bir şey olunca. karşı çatıda martı ötüyor, benim g*tüm atıyor oturduğum yerde, öyle bir haldeyim. hani bi de sinirleri sağlam adamımdır.

en sonunda biri valideye tavsiye vermiş, falanca bir yerde bir hoca varmış, bunların evine hırsız girdiğinde, kimin olduğunu söylemiş filan zamanında. ona gidecek annem. hayatta istemem aslında böyle bir şeyi ama artık yapacak başka bir şey de olmayınca her şeye umut bağlar oluyorsun.

ulan şaka maka, annem gitmiş bu hocaya, herif de evin üç yerine bakın demiş, söylemiş yerlerini böyle, o üç yerin ikisinden muska çıktı sonra, annem aldı onları tekrar hocaya götürdü, herif bozmuş muskaları. bunun dışında da hiçbir şey anlatmadı annem o zaman ama telefonlar kesildi ardından. kombi de yanmadı kendi kendine. sonra biz çok ısrar ettik, ağzını aradık annemin, en sonunda "ben öğrendim kim olduğunu hallettim o işi" dedi. nasıl dedik. hoca buna tam isim vermemiş ama baya bi tarif etmiş kim olduğunu. isminin içinde geçen iki harfi ve kocasının ne iş yaptığını söylemiş bi de. evet, bu arayan ses erkekti ama yaptıran kadınmış. artık nasıl oluyor bilmiyoruz. hayatta söylemem dedi annem o zaman, benimle beraber mezara gidecek filan dedi. bir iki şüphelendiğim isim vardı, onları sordum anneme, en azından mimiklerinden filan anlarım diye, ser verip sır vermedi kadın. ama bi daha da rahatsız edilmedik yani. ben de eskiden güler geçerdim bu cinci hacı hoca tayfasına, bu olayın ardından saygı duymaya başladım inceden inceye ne yalan söyliyim, en azından artık dalga geçmiyorum. bildiğin problemi çözdü adam nasıl yaptıysa...

Tekrar kapanmasın diye yumuşatttım biraz. Okuyanlara teşekkürler. %100 gerçektir.
    ÖZET YOK İSTER OKU İSTER OKUMA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nickim25Cm -- 6 Temmuz 2012; 12:46:58 >

•  Geçen sene yaşadığım paranormal olay. [Küfürsüz Versiyon]
  • özet geç
  • UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceman45

UP

Madem annen söylemiyor ozaman sen git hocaya sor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbies

quote:

Orijinalden alıntı: aceman45

UP

Madem annen söylemiyor ozaman sen git hocaya sor?

Oradan taşındık sonra.
  • Cumadan Sonra Okurum
  • Şimdi okusam ayrı dert okumasam ayrı dert.Acayip merak ettim ama okuduktan sonra da pişman olucağımı biliyorum.Çabuk etkileniyorum böyle şeylerden
  • Küfürlü versiyounu yollarmısın
  • TL;DR

Geçen sene yaşadığım paranormal olay. [Küfürsüz Versiyon]
  • tamda EVP ile ilgili araştırma yapıp denemelere başlamıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: klavyeyefisildayanadam

tamda EVP ile ilgili araştırma yapıp denemelere başlamıştım

O nedir?
  • özet : kaloriferin vanası kendi kendine dönüyor, biri ev telefonundan arayıp sürekli aynı şeyleri söylüyor, çatıdan sesler geliyor.
  • Biraz önce konusu vardı google EVP ses kaydı diye ara biraz araştır, tırs, bişeler yap işte. Telefondada oluyormuş.
  • CSB Bunları yaşadın ve hala kafan normal bunları burda yazıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieofgo

CSB Bunları yaşadın ve hala kafan normal bunları burda yazıyorsun

Şizofren bir şekilde köşeye çekilmemi mi isterdin?
  • İnciden çıkan yazılar gibi duruyor.
    Ama şu muska olaylarını merak ediyorum gerçekten var mı yok mu diye.
  • ekşiden almış eleman bi de özet yok diyo len yazsana alıntı diye

not: bu arada harbi sağlam ben de inanıyorum cinci hocalara
  • Okumamam lazımdı ama dayanamadım gene okudum.Uyku yok artık akşama.Sana da geçmiş olsun hocam çok zor bir durum olsa gerek.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.