Şimdi Ara

Geceye bir komplo teorisi bırak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonlardaki on kamera yuz tarama sistemleri icin biyometrik veri toplamak icin icad edilmistir. Kullanimi arttirmak icin selfie cilginligi bilerek yayilmistir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kan bağışının kutsal vazife olduğu propogandası bilerek yayılmıştır. bağışlanan kanların ezici çoğunluğu ilaç yapımında kullanılmak için Almanya'ya gönderiliyor (plazma kısımları kullanılıyor) ve standlarda sizden zorla kan toplayan doktorlar her ünite kan için para alıyorlar. para almaları kötü değil, ilaç için kan toplamak da kötü değil, kötü olan şey = burda bi ticaret söz konusu ve bu ticarette kanı veren vatandaşa hakkı olan para ödenmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Ekim 2024; 7:16:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Nsa Dünya üzerinde kamerası ve mikrofonu olan istediği makineye uzaktan bağlanabiliyor. *pek komplo teorisi değil edward snowden bu nedenle şu an rusyada*

• Ziyaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABD, başına geçen kafayı sıyırmış bir moruk tarafından deel, o moruğun ipini ellerinde tutan bilinmeyen bir derin dewlet tarafından yürütülüyor...

• Güvercinler aslında devlet casusu

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Hocam kan bağışı gerçekten kutsaldır babama kan lazım olmuştu kan grubu da nadir ona kim kan verdiyse duacisiyim Allah bin kere razı olsun lütfen kan verelim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    iki tür kan bağışı var hocam:

1- direkt hastalarda kullanılması için verilen kan: kanın kendisi (yani tamamı) hastada kullanılır.
    2- ilaç üretiminde kullanılması için firmalara satılmak üzere meydanlarda kurulan standalarda toplanan kan: bu kanların sadece plasma kısmı kullanılır, Almanya'ya gönderilir.

bu iki bağış türünde de insanlığa fayda dokunur. ikisi de faydalıdır.

fakat 2 numaralı kan bağışında işin içinde ticaret vardır. kanı toplayan kişiler prim alırlar. bu sebeple bu tarz kan toplama işlemlerinde kanı veren kişiye kanın ne amaçla tonlanmakta olduğunu anlatılmalıdır. fakat anlatılmıyor.

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    yukarıda yazdığımın bi sonucunu söyliyim

mesela ben Gilbert hastasıyım ve kanımdaki bilürübin oranı yüksek. ben doğrudan birine kan bağışı yapamıyorum. iki kere ölüm döşeğindeki kişiye kan vermeye gittim Çapa'ya, ikisinde de kan almayı reddettiler. çünkü genetik hastalığımdan dolayı benim kanımın faydasından çok zararı dokunurmuş hastaya. kan vermek istediğim hasta da 2 gün sonra öldü.

fakat meydanlarda toplanan standlarda Gilbert hastası olsan da kanını alıyolar. çünkü meydanlarda toplanan kanın alyuvar-akyuvar-bilürübin kısmı zaten süzülüp çöpe atılıyo. sadece plasma denen sıvı kısmı kalıyo. o kısım da ilaç yapımı için firmalara satılıyo ve maddi gelir elde ediliyo.

eğer kanı toplayan kişiler maddi gelir elde etmeseler asla toplamazlar. maddi gelir elde etmelerini asla eleştirmiyorum. iş yapıyolarsa parasını alacaklar. benim eleştirdiğim şey, kanı veren kişiye para ödenmemesi ve "kutsal vazifeniz" denilmesi.

Almanya'daki milyar euro değerlerine sahip büyük ilaç firmalarına bedavadan plasma sağlamak kimsenin kutsal vazifesi değildir, zira o firmalar da ürettikleri ilaçları parayla satıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 12 Ekim 2024; 11:50:57 >

• Uygulanan tedavilerin cogu birtakim degerlerin belli bir oranin ustunde olmasi uzerinedir. Yakin zamanda akilli saatler insanlarin tum saglik bilgilerini yakindan takip edecek ve doktorlarda bu degerler uzerinden size surekli birtakim mudahale ve ilaclar verecek. Insandan toplanan veriler, insanin basina bela edilecek. Bu degerlere gore sizden istenen tedaviyi reddederseniz bunun yaptirimlari olacak ve bir yerden sonra hayir deme luksunuz kalmayacak. Demem oki insan yararina gibi gorunupte daha cok zararina olacak gunlere hizlica yaklasiyoruz. Bunlar daha guzel gunlerimiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bir teoride benden gelsin. internet ilk başta ordu ve istihbarat için kurulsada daha sonra toplumları kontrol etmek ve denetlemek için kullanılmıştır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.