Merhaba, Geciken faturanın ne gibi zararları olur. Yakınımın hattı benim üzerimde, ara ara faturayı geciktiriyor, öyle ki iki ödenmemiş fatura bile oluşabiliyor. Ödememe gibi bir durum olmaz ama geç ödeme arada olabiliyor. Birşey demekte istemiyorum. Bunun diğer hatlarımın üzerinde ne gibi olumsuzlukları olur? |
Geciken faturanın zararları nedir?
-
-
öncelikle allahın selamı tum musluman kardeslerımın ve sızın uzerınıze olsun hocam.
ödenmemiş fatura hat kullanıcısı degıl ama hattın yasala sahıbının fındeks puanını etkıler.
ayrıca hattı kullanan kısının de gecıkme faızı fazla para odemesıne sebep olur.
yerınızde olsam hattı dırek o ksııye devreder kurtulurum.
selam ve dua ıle jhayırlı aksamlar saygılar
-
Şu bilgilendirici mesajlara, şu heybete şu asalete, şu nick ve avatar uyumuna bakın. Maşşallah tü tü tü.
https://www.youtube.com/watch?v=3vrb2t2dv3s&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
(Birbirinizi övmekten sakının. Çünkü övmek onu boğazlamaktır.) [İbni Mace]
aman haa
-
Peki türkceden taksitli telefon alımında etkisi olur mu? Yoksa sadece banka kredisine mi etki eder. Bankaya etki ediyorsa önemli değil, çünkü kredi ile işim olmadı, inşallah olmayacak ta.
-
Taksitle telefon almaya tabii ki etki eder hocam. Faturalarınızı düzenli öderseniz, taksitle telefon alabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Taahhüt bitsin, seneye taşırım artık.
Aslında Daha yeni taahhüt yaptım bozsam şimdi kazıkçı türkcell yapıştıracak cezaları. Seneye bıraksak devir ücreti daha da artacak.
Neyse seneye bırakalım artık, yapacak birşey yok.
-
Turkcell'de 1 fatura ödeme hemen varlik şirketleri tepene biniyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nasıl yani?
Bir örneği var mı?
-
hocam turkcell kafasına göre bındıremez.
sen fatruanı odeme sureklı ertele o borc gecıkme faızı avukata devredılır avukatlık parası vs vs derken ucuk mıktarlar ödemek zorunda kalırsın.
-
Sürekli ödememe olayı yok, senede birkaç kez son ödeme tarihinden 2-3 hafta geciktiriiyor. Yani faturanın üzerinden aylar geçmiyor.
Benzer içerikler
- telefonuma sms gelmiyor
- açık hat nedir
- turkcell altın festival
- turkcell wifi ile arama çalışmıyor
- hattım başka telefonda çalışıyor kendi telefonumda çalışmıyor
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- ağda kayıtlı değil samsung
- yeni tesis özel iletişim vergisi nedir
- gizli numaradan arama
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X