Şimdi Ara

Geçmeyen mide ağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 gündür midemin üst tarafı ağrıyor böyle kramp ve kazınma tarzı sanki birisi parmağıyla bastırıyor gibi hissediyorum yemeklerden sonra hazımsılık ve kusma yaşıyorum başına böyle bir durum gelen var mı? Safra kesemde taş var acaba o mu iltihaplandı diyorum ama bu kadar uzun sürmüyordu onun ağrısı ne yapmam gerekiyor hastaneye gitmek güvenli mi beklemeli miyim

• Ramazan da benzeri durum başına gelen yok mu?
  • Taş kanala düşmüş olabilir hastaneye git kimse buradan sihirli değneğiyle yardım edemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cosmic Love -- 18 Mayıs 2020; 21:28:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence bir doktora görün.
    Bende de bir sancı oluşmuştu ama geçmişti fakat sende hazımsızlık kusma vs varsa bir kontrol ettir bence.
  • Hocam radyasyon yemişindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaviscon şurubunu al ve iç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmic Love

Taş kanala düşmüş olabilir hastaneye git kimse buradan sihirli değneğiyle yardım edemez
    randevu aldım hocam gideceğim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    2 yıl önce açıldı
    geçmeyen öksürük
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hazımsızlık tamam da kusma sıkıntı,

Ben de gastrit, reflü var, nerdeyse her yemekten sonra şişiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı durum benim başıma 4 sene önce geldi hala da çekiyorum. Başta gastrit falan denildi de meğersem mide atardamarım da darlık varmış. Bayramdan sonra ameliyat olucam.

Korkmayın ama bendeki çok çok nadir karşılaşılan bi durummuş. Sizdeki öyle bişey değildir. Aklıma kendi rahatsızlığım geldiği için yazdım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THIS IS ANGARA V.2

Aynı durum benim başıma 4 sene önce geldi hala da çekiyorum. Başta gastrit falan denildi de meğersem mide atardamarım da darlık varmış. Bayramdan sonra ameliyat olucam.

Korkmayın ama bendeki çok çok nadir karşılaşılan bi durummuş. Sizdeki öyle bişey değildir. Aklıma kendi rahatsızlığım geldiği için yazdım.
    Çok geçmiş olsun hocam tedavisi olan bir rahatsılık inşallah yakın zaman da şifa bulursunuz
  • up
  • yarin doktora gideceğim ama benzeri durum yaşayıp çözen var mı
  • Bugün doktora gittim evet ilaç yazma vs. yok bayramdan sonra ultrason verdi bu salgın döneminde kendinize çok iyi bakın ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.