Şimdi Ara

Geçmiş Beni Paramparça Ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gece 2de istesem uyurdum yemek yiyim dis fircalayayim dedim

Bugun çok yorgundum ama...
    Tam uyuyacam geçmişte yaptığım yanlis secimler önüme bir geliyor var ya... Canımdan can gidiyor kanimdan kan gidiyor

Keske 2018de ölseydim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• her öyle olduğunda derin bir nefes al ve kendine şunu sor 'bu olanları değiştirebilir miyim'...değiştiremiyor musun o zaman kendine eziyet etmeyeceksin.. ben de senin gibiydim ama değiştiremeyeceğim geçmiş için önümde duran geleceğimi mahvetmekten vazgeçtiğim zaman daha doğrusu farkına vardığım zaman daha sağlıklı bir ruh halim oldu..güneş doğduğu sürece umutta vardır şansta vardır ne hata işlemiş olursan ol ne yanlış yapmış olursan ol hiçbiri önünde yazılmayı bekleyen geleceğini etkilememeli dostum

• Ne gbii?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deme böyle kral sabah sabah üzdün beni
    Hepimiz hatalar yaptık yorma kendini bu kadar Allah korusun sağlığına zarar verirsin

• Benzer durumlar

• Dünü unutmalı bugünü yaşamalısınız. Çünkü dün ile bugün arasında bir kavga çıkarsa yarını kaybedersiniz! Balzac

• Antidepresandan önce sabah 6’ya kadar tv karşısında ses olsun diye daha önce izlediğim şeyleri açar ve tipsizliğimi düşünürdüm. Neyse ki antidepresanlar var.

• her öyle olduğunda derin bir nefes al ve kendine şunu sor 'bu olanları değiştirebilir miyim'...değiştiremiyor musun o zaman kendine eziyet etmeyeceksin.. ben de senin gibiydim ama değiştiremeyeceğim geçmiş için önümde duran geleceğimi mahvetmekten vazgeçtiğim zaman daha doğrusu farkına vardığım zaman daha sağlıklı bir ruh halim oldu..güneş doğduğu sürece umutta vardır şansta vardır ne hata işlemiş olursan ol ne yanlış yapmış olursan ol hiçbiri önünde yazılmayı bekleyen geleceğini etkilememeli dostum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İnsanız sonuçta illa ki hatalarımız olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

zarar baya oldu zaten be knk hayat bitirdi beni

• aynı durum 5ten önce katiyen uyuyamıyorum

• Aynısını yaşıyorum abi. Uyuyamıyorum, kaygılarım var. Gelecek ile ilgili kafam doluyor sürekli. saçlarım elime geliyor. bazen tam bir şey anlatırken durduk yere kitleniyorum. her şey sıfırlanmış gibi oluyor

• Ultr0n67 kullanıcısına yanıt
    Üzme kardes kendini hic kimse icin değmiyor harbiden

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Üzme kardes kendini hic kimse icin değmiyor harbiden
    Sürekli böyle oluyor abi. Kimseyle tanışmak istemiyorum, kimseyle buluşmak istemiyorum. hayatıma yeni birini almak istemiyorum. Sürekli ev okul iş arası gidip geliyorum. Hayatıma hiç kimseyi almak istemiyorum. Sürekli uykum geliyor. Sosyal enerjim kalmadı. Gençliğim elimden kayıp gidiyor.

yani sevmek sevilmek beni acayip yordu artık ya. hani hepimiz çekip gidişleri gördük ama ani ve sessiz olanları canımızı fazla yaktı. bunu aşk anlamında değil, gerek yaşam olsun gerek sosyal olsun. hangi anlamda anlarsanız işte. gerçekten canım yanıyor abi. saçlarım elime geliyor abi.

• ARTIK UMUDUM KALMADI DAYI! SAÇLARIM ELİMDE DAYI!! DÖKÜLÜYOR HEPSİ GEÇMİŞİN ESERLERİ BUNLARI DAYI!! BANA GEÇMİŞİ UNUTTUR DAYI UNUTTUR! LOKMALAR HARAM İÇTİĞİM SU ZEHİR OLDU DAYI! GEÇMİŞTEKİ ULTRONU ÖLDÜREMİYORUM DAYI!!

• Geleceğe bak ya mk boşver gelir mi geri ders al ilerle koç

• Ultr0n67 kullanıcısına yanıt

De get la manyak ettin kendini iyice paran var git harca

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.