Şimdi Ara

gecube 3870x2 bıktım...bikaç soru(nu)m var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu kartı alalı yaklaşık 3 ay oldu..aldığımdan beri de aynı sorunları yaşıyorum..driver problemidir dedim bekledm ama düzeleceği yok, doğru düzgün kullanamadan yeni kartlar çıktı..
    ilk yaşadığım sorun "vpu recover" sorunu..ısınma sorunu dediler, ram sorunu dediler, psu yetersiz dediler ama hiçbirisi deil..sorun award bios kullanan anakrtlarla olan bir uyuşmazlıkmış..birde vantage da p7000 gibi bi puan verdi bu nasıl bi puan bilmiyorum tabi..neyse
    önümde iki seçenek var ;
    1- Zaten OC lu olan aletin hızını çok küçük bi miktar düşürürürsem bu sorun ortadan kalkacak gibi görünüyor..ama hız düşürünce kartın garantisi gider mi gitmez mi bilmiyorum..başka bir sorun varsa da elimizde patlar artık =)
    2- Direk garantiye götürürüm, bu seferde kartın sorunu yok donanım uyuşmazlığı diyebilirler mi ?..Yani anakartı değiştirin gibi garip bir yorum yapabilirler mi ? =)..böylede boşu boşuna bikaç hafta kartsız kalmış olacam

Sistemim :

gigabyte ex38-ds4
    q9300 @2.5 ghz
    kingston 2x2 ddr2 4gb
    gecube 3870x2 x-turbo dual O.C. edition
    500gb seagate hdd
    psu 650W

• dostum oc varsa defaulta çek değerleri psu ya yeterli gelmiyor olabilir en iyisi bi format çek belki düzelir
    dahada olmassa garantiye yolla adamlarla anlaş 4870 al
  • OC edition zaten ben OC yapmadım ekran kartına...işlemciyi soruyorsan onda da OC yok..Defarlarca format attım, denemediğim şey kalmadı...
    Sorunu sadece şu yolla ortadan kaldırdım , rivatuner la gpu clock ve memory clock hızlarını 5er düşürdüm...ama bu seferde sıcaklık 10 derece arttı..bu düşürdüğüm değerleri ekran kartı bios una kaydetsem sıcaklık normale döner mi bilmiyorum..
    iade alacaklarını ve 4870 vereceklerini bilsem hiç durmam şimdi gider veririm bu kartı =)..
    Nova Bilgisayar dan aldım kartı, bu konularda nasıllar bilen var mı acaba ??..Sattık bizden çıktı artık naparsan yap havasındalar mı yoksa gerçekten ilgilenirler mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: babazuka007

Nova Bilgisayar dan aldım kartı, bu konularda nasıllar bilen var mı acaba ??..Sattık bizden çıktı artık naparsan yap havasındalar mı yoksa gerçekten ilgilenirler mi ?

Sorunu var diye götürdüğünüzde direkt Distribütör firmaya yolluyorlar. Kendileri herhangi bir işlem yapmıyor, Test v.s. Dolayısıyla Kart gitti-geldi derken 25-30 gün sürüyor minimum.
  • o çok kötü olur işte =(..bide sorun yok deme ihtimalleride var =(
  • quote:

Orjinalden alıntı: babazuka007

o çok kötü olur işte =(..bide sorun yok deme ihtimalleride var =(

Maalesef öyle. Ama Kartta sorun olduğuna eminseniz de hiç beklemeyin, götürün verin garantiye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.