Şimdi Ara

Geek Adsl Modem Ve Egemen Bİlgİsayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar malumunuz epeydir modemlerle başım dertde gecenlerde bir dostumdan GEEK PROMAX Q31 modem aldım eve gittim ethernetden baglandım pc ye modem usb den pc ye baglanmıyordu usb driverler buldum denedim yine olmadı bende http://www.geek.com.tr/tr/support/ adresine durumu yazdım sagolsun 3-4 yazışmadan sonra benden olay kaydını istediler bende yolladım gelen cevap ihlas kargo ile ücret ödemeden bize yolayın dediler bende yolladım sadece modemi yolladım yanında hiç bir aksesuar yollamadım

bugün ihlas kargo ile modem geldi yolladıgım arızalı modemmi geldi dersiniz hayır yepyeni jelatini bile duran kutusunda full aksesuarla

Geek Adsl Modem Ve Egemen Bİlgİsayar

GEEK firmasınawww.geek.com.tr/tr/ buradan tekrar teşekkür ediyorum bilgisayar firmaları hakkında bende oluşan kötü izler birazda olsa silindi valla neşem yerine geldi firma servis anlayışı budur işte dedim kendi kendime nasıl sevindin anlatamam bu yazıyıda GEEK PROMAX Q31 modemimden yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dundar19 -- 16 Ağustos 2006; 13:49:18 >

• sence bunun yeri burası mı
    modem arızalıysa yenisiyle değiştirmeleri gayet normal bir durum sonuçta garantiyi bu sebepten dolayı veriyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpress

sence bunun yeri burası mı
    modem arızalıysa yenisiyle değiştirmeleri gayet normal bir durum sonuçta garantiyi bu sebepten dolayı veriyorlar

sayın arkadaşım bu işler kagıtlarda yazdıgı gibi olmadıgını sende benden iyi bilirsin ben başımdan gecen olayları bu forumda daha öncede yazdım okuduysanız bu durumun ne kadar farklı oldugunu anlarsınız

garantide yazıyor diye her firma modemi yenisi ile degiştirmiyor degiştirmeyen firmda burada yazdım okuyun lütfen

http://forum.donanimhaber.com/m_8661072/mpage_1/key_//tm.htm#8661287

daha önce başımdan gecen olayda burada yazılı

http://forum.donanimhaber.com/m_5133752/mpage_1/key_//tm.htm#5157027

garantisi var arıza yaptı diye her firma aynı hassasiyeti göstermiyor malı yenisi ile degiştirmiyor yada müşteri malını degiş-tokuş yapıyor bunları resimlerle belgelerle ispat ettim ben hala ses cıkmadı bu firamlardan.

GEEK firması kargo parası bile ödetmiyor bir kargo enaz gidiş-geliş 15 YTL az paramı sizce deriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dundar19 -- 16 Ağustos 2006; 13:33:24 >

• arkadaşlar GEEK Q31 de dinamic DNS yi kullanan varmı bu konuda yardıma ihtiyacım var ayarları yapıyorum ama DDNS aktif olmuyor ne yapmam lazım
  • Tekrar gönder
  • GEEK destek servisine yazdım sorunumu:

quote:

sorun şu modemde DDNS auarı yapıyorum gönder tuşuna basıyorum hatta ayarları kaydet yapıyorum ama DDNS adresin aktif olmuyorwww.dyndns.com adresine gidip IP mi modifiye edersem dreamboxum calışıyor benmi bir hata yapıyorum yoksa modem DDNS yi aktifmi etmiyor anlamadım

sizde bu DDNS olayını hakkında yardım isteyecektim

verilen cevapda bu:

quote:

Uyarınız üzerine Ar-Ge departmanındaki arkadaşlarım önümüzdeki hafta gerekli testleri yapacaklar. Size en kısa sürede bilgi vermeye çalışacağız. İlginiz için teşekkür ederiz

ben arkadaşlardan bu sorunu daha önce yaşayan  varsa tecrübelerini ögreneyim istedim.
    GEEK firması modemi tekrar yolla derse yeniden yollarım ne yapayım ne derlerse o

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.