Şimdi Ara

GEEK'I ALKISLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dsl sürekli kopuyordu we uzun zaman gelmiyordu.. sebebinin tek portlu modem +10mbps hub kullandıgımız icin olabilecegi söylendi.. gidip 4portlu bi geek modem aldık.. oda sürekli hattan düsüyordu 5dakka baglı kalıyordun 5 dakka düsüyodu.. modem ayarlarına girdim.. ordan bize ulasın kısmından adamlara mail attım... SAAT 00.20... WE SAAT 00.40DA MAILIME CWP ALDIM.. GAYET ACIKLAYICI BI SEKILDE YAPILMASI GEREKENLERI ANLATMISLAR.. TÜRK TELEKOMDA BİLE TEKNİK SERVİS ELEMANLARI 00.00 DE PAYDOS EDERKEN BU ADAMLAR SABAHA KADAR CALISIYOR.. HEPSİNİ ALKISLIYORUM.. SAGOLSUNLAR

• takdir etmek lazım hakkattın.
  • Evet buradaki topiklere sadece firmaların kötü yanlarını yazmamk lazım.Memnuniyetimizi de yazmalıyız ki insanların bir fikri olabilsin firmalar hakkında...
  • Peki cevapta ne yazmışlar yani problem neymiş ne yapılması gerekli bunuda belirtelimki aynı sorunla karşılaşanlara yardımcı olsun.
  • büyük ihtimal dns ayarları dediler.. mailde uzun ve acıklayıcı bi dille anlatmıs.. bilmiyorum onu buraya kopyalamanın bi manası warmı.. cünkü geekin menüsü ayarları farklıdır sanırım her modemin ayrı oldugu gibi.. geek kullanıcıları icinde kopyalamaya gerek yok cünkü onların böyle bi sorunu oldugunda 10dakka icinde cwp alabiliyolar ama türktelekomdada bitti biraz iş galiba.. aradım dedim işte bööle bööle.. modem hub dediniz degistirdik falan.. tamam arıza kaydı alındı dedi o.. belkide arzayı tt cözmüstür

• Bende geek modem kullanıyorum. Estetik olarak kötü ama gayet düzgün çalışıyor. Teknik desteğinin çok iyi olduğunu duymuştum. Sende bunu verdiğin örnekle pekiştirmiş oldun. Bir alkışta benden ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YellowBase

Bende geek modem kullanıyorum. Estetik olarak kötü ama gayet düzgün çalışıyor. Teknik desteğinin çok iyi olduğunu duymuştum. Sende bunu verdiğin örnekle pekiştirmiş oldun. Bir alkışta benden ...

promax Q serisi amerikadan tasarım ödülü almıs.. kırmızı olanları cok hos.. ama eski modeller biraz kötü gözüküyormus..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PROJECT I.GI. I'm Going In 2...
    22 yıl önce açıldı
    I got game , b...hes ne demek ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.