Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.253
Cevap
18
Favori
692.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gorkemuls

Onun bunun parçasının uymasıyla arabayı yürütemezsiniz. Kullanan Arkadaşlara tavsiyem bir an önce satın. Yoksa elinizde kalabilir. Yıl olmuş 2015, en son modeli 2012 olan bir arabayi kullanmak hiç mantikli degil. Zira aşırı derecede parça sorunu var. Anadolu grubundan olan Kia bile parçalarını satmıyor 2 senedir. Gerisini siz düşünün.

Tabi sizinki de bir görüştür. Bir şey diyemem. Ben gene de tecrübe ettiğim bir şeyi paylaştım. Faydalanacak veya işine yarayacak olan varsa ne alâ.

Bu arada araç umutettiğinizin aksine öyle ya da böyle yürüyor. Parça sorununa gelecek olursak orijinal ve yan sanayi tüm parçalarını bulabiliyorum şuan. Sadece bir kaç dakikalık sipariş ve EFT zorluğu var

Benim fren balatası işi ise perakendecinin bana depodan yanlış bir ürünü göndermesi dolayısıyla ortaya çıkan bir durum. Araçtan çıkan bitik balataları alıp ilk girdiğim OPAR dükkanında karşılaştırma yoluyla 5 dakika sürmeden parçayı aldım. Orijinal parça için 2 gün kargoyu beklemedim yani. Durum budur.

• quote:

Onun bunun parçasının uymasıyla arabayı yürütemezsiniz. Kullanan Arkadaşlara tavsiyem bir an önce satın. Yoksa elinizde kalabilir. Yıl olmuş 2015, en son modeli 2012 olan bir arabayi kullanmak hiç mantikli degil. Zira aşırı derecede parça sorunu var. Anadolu grubundan olan Kia bile parçalarını satmıyor 2 senedir. Gerisini siz düşünün.

son modeli 2012 diyorsunu z burda 2013leri var

sanırım bunlar 2013 modeli olduğunu kanıtlar

• quote:

Orijinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

Bugün 26.000 TL'ye Emgrand EC7 1.5 BASIC modelini satın aldım. Araçtan memnun kaldım diyebilirim. İçi dolu bir araç. En azından param boş bir Clio 1.5 Otantik modeline gitmedi. Aracım 32,000 km.'de şuan. Aldıktan sonra depoyu doldurdum. Biraz şehir içi biraz da şehirlerarası derken 130 km. yol yaptım. Harcadığım yakıtı tekrar doldurdum. 9 litre yakıt aldı. 130 km. ve 9 litre yakıt. Bence benzin için güzel bir değer oldu. Aracı tüpsüz kullanmayı düşünüyorum.

Buarada aracın tüplü haliyle araç muayenesinden geçememesi ile ilgili yazılar da okudum. Maksimum ağırlık konusunda sıkıntılar mevcut okuduğum kadarı ile. Bu durum ruhsatta düzeltilemiyor mu? Yarın emniyete yeni ruhsatımı almaya gideceğim. Orada bunu belirtsem bu sorun çözülmez mi?

onu bende duymustum ama arac pertten toplanmıştı o yuzden sanmıştım. Sizde dediğinize göre demekki boyle sacma bir sorun var. Muayeneden agır oldugu için geçmemişti araç. Sıkıntıyı cozmeye calışıyorlardı hatta koltukları sokelim muhabbeti yapmıştık :D Bakalım geçerse size de haber veririm burdan

• quote:

Orijinalden alıntı: Hüsami

quote:

son modeli 2012 diyorsunu z burda 2013leri var

sanırım bunlar 2013 modeli olduğunu kanıtlar

Sanırım bunlar sizin için yeterlidir. Tercih sizin, siz aracı kullanıyorsunuz diye savunma isteği duyuyorsunuz. Fakat sadece 2015 modelinin çıkmaması bile yeterli aslında. 2015 yok
    2014 yok
    2013 yok sadece trafiğe çıkış tarihi var.

Fotoğraflardan da anlayacaksınız. 2013 model yazan arkadaş varsa eğer, ruhsat resmini isteyin.

• Hocam 2013 modellerin 2012 modellerden bariz farkı direksiyondaki radyo tuş takımı ve direksiyon kaplamasının daha dolgun ve haki yeşil renk yerine gri renkte olmasıdır. Bunun dışında EC7 seri olarak halen devam ediyor. Ancak Türkiye'de benim tahminime göre beklediğini bulamadığı için gerisi gelmedi. 2015 model EC7 fizik olarak 2012 modellerle aynı olmakla birlikte ön konsol tasarımı ve rengi olarak 2012 modellerden daha göz alıcı hatlara sahip.

Şimdi bu biraz da araçtan ne beklediğinize bağlı. Benim 2. sedan aracım. Sırada kesinlikle elegance paket honda civic sedan olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fakat sadece 2015 modelinin çıkmaması bile yeterli aslında. 2015 yok
    2014 yok
    2013 yok sadece trafiğe çıkış tarihi var.

Fotoğraflardan da anlayacaksınız. 2013 model yazan arkadaş varsa eğer, ruhsat resmini isteyin.

bir kere sizin dediğinizin olma şansı yok model yılı ile üretim tarihi nin aynı olarak ruhsata işlenmesi olayı 2012de çıktı yani 2012 model araç 2012 üretim olduğundan ruhsata 2012 yazılmaya başlandı 2013 üretim yılına sahip araçlar ise 2013 model olarak yazıldı ruhsatlara ayrıca araçların üretimi devam ediyor ancak aracın motoru 2014 itibarıyla 1.8 ve 2.0 olarak güncellendiğinden anadolu motorlu araçlar araçları getirmeme kararı verdiler vergi kaygısından dolayı olay bundan ibaret
  • gorkemuls kullanıcısına yanıt
    Resmi sitesinde 2013 modeli satılıyor
    www.geely.com.tr
    Geely - Fiyat Listesi
    http://www.geely.com.tr/fiyatlistesi.aspx
  • çinli ototmobil firmaları türkiyeden çekildi deniliyor, doğrumudur?
  • Sa arkadaşlar ne kadar bilgi kirliliği varya almayı düşünüyorum fakat bi yoruma bakıyorum vazgeçiyorum. Diğer bir yoruma bakıyorum can atıyorum. Denizli merkezdeyim. Burada yetkili servis var. Ama beni düşündüren şikayetvar.com daki ve bu sitede de dile getirilen kaportadaki pas işi. Çok can sıkıcı bir konu. Şuan elinde bu araçtan olup satma niyetinde olmayan arkadaşlar bu pas işi sizlerde de var mı.

• gunsatgencoglu G kullanıcısına yanıt
    Abi ben sana şukadar söliyim, ben sattım kurtuldum pasından, motorundan, gaz ayarından, yakıt sarfiyatından. Daha saysam bitmez heralde.. sakın ama sakın alma.. Eğer sorun varsa beni ara 0532 674 52 27

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemuls kullanıcısına yanıt
    Sağolasın kardeş daha karar verme aşamasındayım. Hiçbir sorunu olmasa da pas işi bile vazgeçmem için sebeb. 98 Model 17 senelik maream var. Pas nedir bilmem. Neyse station aile araçlarına yöneleceğim. Sedan satıp sedan almak mantıklı değil.

• quote:

Abi ben sana şukadar söliyim, ben sattım kurtuldum pasından, motorundan, gaz ayarından, yakıt sarfiyatından. Daha saysam bitmez heralde.. sakın ama sakın alma.. Eğer sorun varsa beni ara 0532 674 52 27

Sizde EMGRAND mı vardı?

• quote:

Kullandığın araç emgrand mı? yoksa diğer mk v.s. serilerinden mi bilmiyorum ama mesajları şimdi fark ettim, şaşırdım doğrusu... Neredeyse 5. seneyi geçtim araçta Maaşallah tık tok, çatır çatır kullanıyorum. Bahsettiğin problemleri yaşamadım hiç. Allah bozmasın ne diyeyim...
  • Anladığım kadarıyla memnun olanda da pişman olanda var.

• fc modelini hanıma almak isterim ikinci el. ama yorumların tamamını okumam karar vermeme yardımcı olmadı. hele ki şikayetvardaki direklerde paslanma şikayeti. ya alıp azap çekeceğim ya da diğer az satılan modellere bakacağım. fc yi motor/ağırlık oranına göre karar verecektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drfettah

fc modelini hanıma almak isterim ikinci el. ama yorumların tamamını okumam karar vermeme yardımcı olmadı. hele ki şikayetvardaki direklerde paslanma şikayeti. ya alıp azap çekeceğim ya da diğer az satılan modellere bakacağım. fc yi motor/ağırlık oranına göre karar verecektim.

İmkanınız ne ölçüde bilmiyorum ancak size tavsiyem Emgrand yönünde olacaktır.Sonuçta FC ve Emgrand benzer araçlar ancak ülkemizde Emgrand daha çok tutuluyor.Ayrıca 2012 modeli ve 106 Hp olan araçları incelemenizi tavsiye ederim.3.5 yıl kullandım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

• @excalibur üstat teşekkür ederim. 2012 model bir fc buldum 19.5 istiyor boyasız falan takıntım değil zaten. lpg siz. gidip bakacaktım bugün ama. piyasası nedir. neye mal olur. emgranf tutuluyor ama bizim hanım da ilk defa kullanacak o yüzden biraz yeni model biraz da sorunsuz olsun diyorum. eski toyota 1.5 xei motorları varmış falan nedir doğru yanlış bilmem. ama sorunsuzsa alıp verecem parçalasın. zaten hız yapmaz.5 sene kullanıp patlatsak sorun değil. lpg attırmak nasıl olur. servis parça yıpranma. 5 sene gider mi bilmem. şimdi çok eleştiri de almış çok övülmüş de. symbol dahil birçok yerli!!! aracı kullandım. akordeon olmuş symboldan arkadasımızı kırıklı döküklü çıkarttık allahtan yaşıyor hala. neyse işte
  • Arkadaslar arabaya camur atmayin reno ve diger teneke olan fiat araclarida gordum kimseyi takmayin ben kullaniyorum lpg li hic bir sikinti yok. Sikayet edenler inanin palavra atiyorlar

• Arkadaşlar yarin 2011 model premium beyaz lpgli kaza boya değişeni olmayan 40.000kmde geely emgrand alican inş.. 23.500tlye alıyorum. Çok arastirdim 2011 model bu görsel de donanımda piyasada araba yok. Kıçı kirik hiçbir özelliği olmayan linealar cliolar 40bin TL. Bu paraya alınabilecek sanırım en iyi araç. Umarım yanilmam.not: hız tutkum yok. Biniciyim.

• HANDSOME_XP H kullanıcısına yanıt
    Bu arabayı kötülemeye çalışan bi çete var. Piyasadaki tüm araçları ucuza kapamaya çalışıyorlarmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.