Şimdi Ara

Geely Emgrand EC7 (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.253
Cevap
18
Favori
692.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arabayı devamlı öven bir çete varmış. Piyasayı canlı tutup arabalarını daha pahalı satmak isteyen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alemsin wallaa

• O zaman ben de bir katkıda bulunayım. Bazıları da satıp kurtuldum diyor ama , aklı yine Emgrand ta kalmış galiba , bu topicten ayrılamıyor bir türlü...
  • Bu lineayi pek bir ezmissiniz hatta isi abartip linea alacagima bu konusu gecen arabayi alirim demissiniz.

Linea bu tip arabalarla kiyaslanacak bir model degil. Bugun taksici adam 300bin kim devirmek uzere linea aliyor.

Bu adamlar 150bin garantisi veriyormus. Siz onemli bir parca bozulunca heleki 100binden sonra garantim var diye gidin bakalim servise nasil kanirtiyorlar sizi kullanici hatasi diye.

Beyler objektif olun biraz. Savunulacak araba var savunulmayacak araba var. Birakin emergani memergani artik her neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuvo' -- 2 Haziran 2015; 9:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hookman kullanıcısına yanıt
    hookman şimdi benim bu aracı kullanıp kullanmadığımı, eski yazılarımdan bulabilirsin. Yaşadığım sorunları görebilirsin. Arabanın memnun olduğum olmadığım yönlerini hepsini tüm samimiyetimle anlattım. Bu topicten ayrılmamamın sebebi, burası bir forum. Bilgi paylaşım yeri, ben alacak olan arkadaşlarımı uyarmak istiyorum veya tecrübe ettiğim şeylerden faydalanmalarını istemem topicten ayrılmamam için bir sebep. Sattım kurtuldum deseydim, bir daha foruma uğramazdım. Bu da forum mantığına aykırı birşey. Çünkü ben bu aracı kullandım ve belli bir yorumum var. Buraya girip bilgi almak isteyenlerde kullananları görmek istiyor. Bu seni neden bu kadar rahatsız etti onu anlamadım?
  • gorkemuls kullanıcısına yanıt
    Eski yazılarını bildiğim için belirttim zaten, "sattım kurtuldum" diyen ben değilim buyur bak;

Senin yaşamış olduğun sorunlar olabilir, veya çözmeyi becerememişsindir, bilemiyorum. Bunları söylediğin zaman; "arkadaşları uyarmak istiyorum" "Burası bilgi paylaşım yeri" gibi klişe cümlelerin arkasına saklanıp arabaya giydirip duruyorsun. Seni bilmem ama bu aracı kullanan ve memnun olan azımsanmayacak kadar kullanıcı var bunu unutma. Bu insanlar da burada senin deyiminle olumlu "tecrübelerini" paylaşabilir, memnun olduklarını belirtebilir bundan doğal birşey yok. Fakat sen paylaşınca bilgi paylaşımı, başkası olumlu bir şey söylerse "çete " öyle mi? Yok öyle yağma, kusura bakma... Bu insanlara da senin kalkıp "Bu arabayı devamlı öven bir çete varmış. Piyasayı canlı tutup arabalarını daha pahalı satmak isteyen " gibi saçma sapan ithamlarda bulunmaya hakkın yok bilesin.
    Ayrıca 2010 yılından beri aracı kulanıyorum , hiç de satmaya niyetim yok; Yani kısaca beni rahatsız eden birşey de yok, sen keyfine bak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 2 Haziran 2015; 11:18:46 >

• Ben onu bir yoruma karşılık, dalga olarak yazdım.(o yazimdan hemen bir onceki yaziyi oku) Evet sattım kurtuldum. Bu benim kendi yorumum. Madem yazilarimi biliyosun, neden soruyosun fc modelini mi kullandın diye. Demekki sonradan araştırdın. Ben arabayi kullanan biri olarak, ister iyi ister kötü taraflarini yazarim. Bu seni hic ilgilendirmez. Senin benim yorumlarimi sorgulamaya hiç hakkin yok bilesin. Ayrica gayet iyi şeylerini de soyledim. Mesela kasasini çok begenirim, begenerek aldim. Ama benim isteklerimi karsilamadi.

• Araç sahipleri araçtan memnunmudur süspansiyon nasıldır teknik arızaları flan

• Arabadan gayet memnunum süspansüyon gayet yumuşaktır. 2 yıldır kullanmaktayım hiç bir sorunla karşılaşmadım. Arkadaşlar siz hiç reno ve fiat ın eurocap çarpışma testine girdiğini gördünüzmü? 40.000 bakım için servise gittim tam ağır bakımı 435 -TL gibi bir masrafı oldu gayet makul buldum. Sakaryada Elbirlik Servisi servis çalışanları çok ilgili davrandılar. LPG yi de orda yeni taktırdım. Atiker hiç bir hoplama tekleme stop v.s. gibi sorunla karşılaşmadım. inanın arabadan çok memnunum. 22.000.-TL YE aldım full paketini 2. el 32.000.km. deyken kimse kötülemesin arabayı.

• HANDSOME_XP H kullanıcısına yanıt
    kimse kötülemesin arabayı, resimdeki arabam ve ben hazırız ona göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juke sero -- 6 Haziran 2015; 0:16:57 >
  • Kazasız belasız kullanırsınız inşAllah.
  • Bakıyorum arabayı bir kere bile kullanmadan işkembeden atıp tutanlar var. Aziz Nesin boşuna demiyor biz aptal bir milletiz. Rusyada ve arap ülkelerinde manyak satıyor bu araba biz takmışız uyduruk renoya fiata , mercedes bile renou motoru kullanıyor. Halbuki kullanmış olduğum bu araba kendini Japonyada kanıtlamış TOYOTA motoru kullanıyor. Resmim ile dalga geçene söylüyorum delil olsun diye koydum arabanın arabanın sahibi olduğumu.
    Ha bu arada söyleyeyim aynı motoru 1.6 CVTT D motoru kullanan Hundai Accent Blue şuan 55-60 bin civarı satılıyor. Halbuki bu arabanın sıfırı 43 bin tl siz kıyaslayın ne kadar kazık yediğinizi

yeni model arabaları bir göz atın da sonra karar verin ana web sitesi bu
    Geely Global
    Home
    http://global.geely.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANDSOME_XP -- 6 Haziran 2015; 23:56:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HANDSOME_XP

Bakıyorum arabayı bir kere bile kullanmadan işkembeden atıp tutanlar var. Aziz Nesin boşuna demiyor biz aptal bir milletiz. Rusyada ve arap ülkelerinde manyak satıyor bu araba biz takmışız uyduruk renoya fiata , mercedes bile renou motoru kullanıyor. Halbuki kullanmış olduğum bu araba kendini Japonyada kanıtlamış TOYOTA motoru kullanıyor. Resmim ile dalga geçene söylüyorum delil olsun diye koydum arabanın arabanın sahibi olduğumu.
    Ha bu arada söyleyeyim aynı motoru 1.6 CVTT D motoru kullanan Hundai Accent Blue şuan 55-60 bin civarı satılıyor. Halbuki bu arabanın sıfırı 43 bin tl siz kıyaslayın ne kadar kazık yediğinizi

Geely Global
    Home

Yeni reklamcımız hayırlı olsun.. bu araç 1.5 motor olup, toyota motoruna benzer niteliktedir. Fakat hiç bir parçasi toyota değildir. Hyundai 1.6 motordur... uydurmakla, yalan dolanla bi yere varilmaz. Sizi gidi çakma reklamcilar sizi..

• quote:

Orijinalden alıntı: gorkemuls

quote:

Bakıyorum arabayı bir kere bile kullanmadan işkembeden atıp tutanlar var. Aziz Nesin boşuna demiyor biz aptal bir milletiz. Rusyada ve arap ülkelerinde manyak satıyor bu araba biz takmışız uyduruk renoya fiata , mercedes bile renou motoru kullanıyor. Halbuki kullanmış olduğum bu araba kendini Japonyada kanıtlamış TOYOTA motoru kullanıyor. Resmim ile dalga geçene söylüyorum delil olsun diye koydum arabanın arabanın sahibi olduğumu.

Geely Global
    Home

Yeni reklamcımız hayırlı olsun.. bu araç 1.5 motor olup, toyota motoruna benzer niteliktedir. Fakat hiç bir parçasi toyota değildir. Hyundai 1.6 motordur... uydurmakla, yalan dolanla bi yere varilmaz. Sizi gidi çakma reklamcilar sizi..

geely emgrand teknik özellik sayfası(motoru L4 Tip 1.6 Valf 1.5 CVVT -D )(bu motoru kullanan arabalar kia Rio, Toyota Elentra, Hundai Bue, Accent)
    www.geely.com.tr
    Geely - Emgrand EC7
    http://www.geely.com.tr/emgrand-ec7.aspx

Aynı motoru kullanan arabaların listesi buda sana kapak olsun kardeşim.(Mercedes bile Reno motoru kullanıyor cahil kardeşim) belki bu seni aydınlatır.
    http://www.morsacenter.com/catalogo/index.php?sc=modelos&mk=7

Geely Emgrand 1.5 (küçültülmüş versiyon malum vergi türkiyede yüksek normalde çinde 1.8 bu) 1.6 olanı CVTT D motoru kullanan araba google görseli

ahada Toyota ve kia da bu motoru kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANDSOME_XP -- 7 Haziran 2015; 21:33:26 >

• gorkemuls kullanıcısına yanıt
    Iskembeden sallamiyalim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Geely Global
    Home

geely emgrand teknik özellik sayfası(motoru L4 Tip 1.6 Valf 1.5 CVVT -D )(bu motoru kullanan arabalar kia Rio, Toyota Elentra, Hundai Bue, Accent)
    www.geely.com.tr
    Geely - Emgrand EC7

Aynı motoru kullanan arabaların listesi buda sana kapak olsun kardeşim.(Mercedes bile Reno motoru kullanıyor cahil kardeşim) belki bu seni aydınlatır.

Geely Emgrand 1.5 (küçültülmüş versiyon malum vergi türkiyede yüksek normalde çinde 1.8 bu) 1.6 olanı CVTT D motoru kullanan araba google görseli

Ne kamil insanlar var yaa yazık

1. İlk attigin link geelyinin sitesi çikiyor. Arabanin ozelliklerini biliyorum.

2. Cvvt bir teknolojinin adidir. Otomatik subap zamanlamasi yapar. Yani teknoloji ayni oldugunu inkar etmedim. Ama motoru hic bir şekilde toyota yada hyundai değil. Toyota 1.5 crdi motoru var ve bu dizel motordur. Dizel motorla benzinli motor nasil ayni olabilir? Ayrica hyundai de 1.6 cvvt motor var benzinli olarak. Yani sonuç motor gene ayni degil.

3. Attigin linkin web gorseline bak. Bi kere toyota yazarsan tabiki toyota arabalar cikar. Ama gordugun gibi toyotada 1.6 cvvt motor bilgisine rastlanmiyor

4. Sanayiye git bakalim hangi parcasi toyota, hangi parcasi hyundai bu motorun.. dalga geçerler senle.. çakma reklamci..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geely Global
    Home

www.geely.com.tr
    Geely - Emgrand EC7

Ne kamil insanlar var yaa yazık

1. İlk attigin link geelyinin sitesi çikiyor. Arabanin ozelliklerini biliyorum.

2. Cvvt bir teknolojinin adidir. Otomatik subap zamanlamasi yapar. Yani teknoloji ayni oldugunu inkar etmedim. Ama motoru hic bir şekilde toyota yada hyundai değil. Toyota 1.5 crdi motoru var ve bu dizel motordur. Dizel motorla benzinli motor nasil ayni olabilir? Ayrica hyundai de 1.6 cvvt motor var benzinli olarak. Yani sonuç motor gene ayni degil.

3. Attigin linkin web gorseline bak. Bi kere toyota yazarsan tabiki toyota arabalar cikar. Ama gordugun gibi toyotada 1.6 cvvt motor bilgisine rastlanmiyor

4. Sanayiye git bakalim hangi parcasi toyota, hangi parcasi hyundai bu motorun.. dalga geçerler senle.. çakma reklamci..

Sen daha buralardamısın çok bilmiş kardeşim; bir laf vardır; BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMAK diye, kolay anlayabilesin diye iki resim koydum. Etrafa kahkaha atacağına , eline bir kahve al ve otur incele , ama sindire sindire... hazmı kolay olsun...

TOYOTA
    GEELY EMGRAND
    TOYOTA 1.6 TOYOTA 1.8(Avensis)

Bak burada da ortak motor kullanan farklı markalarla ilgi bir haber var; BİLGİ sahibi olman için iyidir, sonra fikir sahibi olursun zaten...

Sekiz Silindir
    Hangi marka hangi markanın motorunu kullanıyor sorusunu cevaplıyoruz
    http://www.sekizsilindir.com/2015/03/hangi-marka-hangi-markann-motorunu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 8 Haziran 2015; 16:19:38 >

• Belki bu arkadaşın arabası bile yoktur, havadan tavadan atıyor. Arkadaşlar Lütfen arabayı bir kez kullanın ondan sonra yorum yapın. Benim arabayı kullanan arkadaşlar çok beğendiler. Kullanımı çok konforlu ve rahat diye ve çok çok şaşırdılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HANDSOME_XP -- 8 Haziran 2015; 15:24:39 >
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.