Şimdi Ara

GeForce 310.64 Beta: Çıkmamış oyuna %38'e varan performans artışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.geforce.com/whats-new/articles/nvidia-geforce-310-64-beta-drivers-released

simage olarak koydum ama, büyük çıkarsa affedin

son çıkan birkaç oyun için anında sürücü çıkarmaları gerçekten enteresan, hemde ciddi şekilde performansı arttırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Applejack -- 28 Kasım 2012; 20:20:13 >

• Oyun kartları baya zorlamış dicektim ama ayarlar şöyle imiş:

quote:

1920x1080, we maxed out Far Cry 3's many graphics options, selected SSAO Ambient Occlusion (an excellent balance between performance and fidelity), set the game's version of Transparency Supersampling to "Standard", and enabled 8xMSAA to eliminate those pesky jaggies.

Bakalım daha mantıklı ayarlarda kaç fps alacağız? Ormanda geçtiği için transparency supersampling canına okumuş gibi, 8x MSAA da bonus olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Kasım 2012; 20:26:17 >
  • Hitman'den sonra varan 2 diyebiliriz. Çünkü bu oyun da AMD'nin oyun programına dahil. Böyle bir şey gelmesini bekliyordum zaten. Böyle sürücüler gelmezse, zaten Nvidia'nın bu oyunlarda döküleceği bariz ortada. Çünkü son dönemde AMD oyun programına dahil hemen hemen tüm oyunlarda Nvidia kartları düşük performans göstermekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Hitman'den sonra varan 2 diyebiliriz. Çünkü bu oyun da AMD'nin oyun programına dahil. Böyle bir şey gelmesini bekliyordum zaten. Böyle sürücüler gelmezse, zaten Nvidia'nın bu oyunlarda döküleceği bariz ortada. Çünkü son dönemde AMD oyun programına dahil hemen hemen tüm oyunlarda Nvidia kartları düşük performans göstermekte.
    gtx 670 ile 28-37 fps den bahsediyor bunları önce kartı kastırıp sonra performans artışımı yapıyorlar.
    gerçi oyunu görmek lazım ama gtx 680 gibi bir kartı 28-39 fps civarında tutmak nedir yaw

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

gtx 670 ile 28-37 fps den bahsediyor bunları önce kartı kastırıp sonra performans artışımı yapıyorlar.
    gerçi oyunu görmek lazım ama gtx 680 gibi bir kartı 28-39 fps civarında tutmak nedir yaw

ayarları çok gereksiz yüksek tutmuşlar, yukarıda flesh666 yazmış. 8xmsaa ve transparency supersampling canına okumuş kartların. anca gtx 690 sıyrılabilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Applejack

quote:

ayarları çok gereksiz yüksek tutmuşlar, yukarıda flesh666 yazmış. 8xmsaa ve transparency supersampling canına okumuş kartların. anca gtx 690 sıyrılabilmiş.

Alıntıları Göster
    ancak gtx 690 50 fps üstünde kalabilmiş
    gerçi oyunlar çıksın amd de nvidia da gtx 660 -hd 7850 seviyesindeki kartların oynatacağı şekile getirirler zamanla.

• quote:

ancak gtx 690 50 fps üstünde kalabilmiş
    gerçi oyunlar çıksın amd de nvidia da gtx 660 -hd 7850 seviyesindeki kartların oynatacağı şekile getirirler zamanla.

Alıntıları Göster
    zaten oluru buydu..asıl sorun 500 serısınde durum nedır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark matter

zaten oluru buydu..asıl sorun 500 serısınde durum nedır.

Alıntıları Göster
    2x SSAA = 2 kat çözünürlük, performansın bu seviyede kalması normal zira iki ekranda FullHD oynamak gibi bir şey yapmış adamlar 8xMSAA da cabası olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: adilazimdegilx

2x SSAA = 2 kat çözünürlük, performansın bu seviyede kalması normal zira iki ekranda FullHD oynamak gibi bir şey yapmış adamlar 8xMSAA da cabası olmuş

Alıntıları Göster
    Evet, transparency AA tüm otları yaprakları falan düzelttiği için, bir de SSAA düzeyinde seçilince, FC gibi bir oyunda GPU katliamı olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Kasım 2012; 21:23:51 >

• yüklüyorum bakalım gtx 4xx serisine performans artışı sağlamış mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

yüklüyorum bakalım gtx 4xx serisine performans artışı sağlamış mı.
    Zaten cagın kartı olan gtx690 da sıyrılmasa bu tablodan nvidia'nın halı ne olacaktı acaba merak edıyorum. Gtx680 gibi high-end bır kartın performansına bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

yüklüyorum bakalım gtx 4xx serisine performans artışı sağlamış mı.
    Acaba en yüksek farkı iddia edebilmek için öyle uçuk bir AA ayarı mı seçildi? Daha normal ayarlarda oluşan fark çok mu az? Ya da fark oluşuyor mu ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

Zaten cagın kartı olan gtx690 da sıyrılmasa bu tablodan nvidia'nın halı ne olacaktı acaba merak edıyorum. Gtx680 gibi high-end bır kartın performansına bakın

Yahu arkadaş niye böyle gereksiz bir marka karalama isteği içindesiniz, anlamış değilim. Oyun AMD oyun programına dahil ama henüz AMD'den sürücü güncellemesi haberi duymadım. AMD tarafında 12.11 beta 8, Nvidia tarafında 310.54 sürücülerle yapılmış test sonucu:

http://www.pcgameshardware.de/Far-Cry-3-PC-217540/Tests/Far-Cry-3-Test-Grafikkarten-CPU-Benchmarks-1036726/

Nvidia yeni sürücüyle AA yüksek düzeyde %38-40'a varan performans artışı sunduğunu söylüyor. Elbette abartı bu. Ama %15-20 gibi bir artış olacağı belli. Onu da ekleyip, öyle düşünün.

AMD'nin acil sürücü güncellemesi gerekecek. Büyük ihtimalle 1-2 gün içerisinde gelir. Hatta oyunun yarın çıktığını düşünürsek, saatler içerisinde FC3 performansını artıran güncel bir beta yahut WHQL sürücü gelebilir.

Ekleme: Görüntüde AA sürücüden kapalı diyor ama ben oyun içinden 4xMSAA + A2C açılmış olan sonucu ekledim. Buarada yine mükemmel bir konsol portuyla karşı karşıya olduğumuzu da düşünüyorum. Videolarından gördüğüm kadarıyla grafikler tırttı... Nvidia son sürücüsü ile performansı artırdığını belirtse de genel olarak performans berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M@U -- 28 Kasım 2012; 22:01:37 >

• Ya bıraksınlar artık oyun filan yapmasınlar fullde üst düzey kartlar dökülüyor bu kadar kötü port olurmu be kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Ya bıraksınlar artık oyun filan yapmasınlar fullde üst düzey kartlar dökülüyor bu kadar kötü port olurmu be kardeşim
    Artık 680'den aşağısı oyuncuları kesmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Alıntıları Göster
    gtx 670 ile 680 arasında kalmıştım sanırım alacaksam uzun süre götürücek bir kart almak lazım galiba diyorum
    nvidia hep önde ama amdyede açıyorum batıcak diye ekran kartı ve işlemci tekil kişilerin üretmesi kötü sonuç doğurur araplar satın alırsa amdeyi israil malına karşı bir savaş verir diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: carter

Alıntıları Göster
    310.54 üzerine mi artış oldu yoksa whql in üzerine mi. 310.54 den geçmem şart mı acaba orda kafam karıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaleyDeskop

gtx 670 ile 680 arasında kalmıştım sanırım alacaksam uzun süre götürücek bir kart almak lazım galiba diyorum
    nvidia hep önde ama amdyede açıyorum batıcak diye ekran kartı ve işlemci tekil kişilerin üretmesi kötü sonuç doğurur araplar satın alırsa amdeyi israil malına karşı bir savaş verir diye düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    Bende 670 680 arasında kalmıştım. 680 den aşağısı kesmeyecek galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

310.54 üzerine mi artış oldu yoksa whql in üzerine mi. 310.54 den geçmem şart mı acaba orda kafam karıştı.

306.97 ve 310.54'e göre denmiş. 310.61'e göre artış nedir bilinmiyor. Ancak bu sürücü yalnızca Far Cry 3 performansını artırmaya yönelik görünüyor.

Buaralar yeni oyun çıkacaksa zahmet etmeyin derim. Onlara da yeni betalar çıkarabilir Nvidia. Haberiniz ola.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

306.97 ve 310.54'e göre denmiş. 310.61'e göre artış nedir bilinmiyor. Ancak bu sürücü yalnızca Far Cry 3 performansını artırmaya yönelik görünüyor.

Buaralar yeni oyun çıkacaksa zahmet etmeyin derim. Onlara da yeni betalar çıkarabilir Nvidia. Haberiniz ola.

far cry 3 hemen başlayacağım bir oyun değil henüz, sıradakiler çok birikti. o yüzden sessizce bekleyeyim yeni betaları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.