Şimdi Ara

GeForce GT 540M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PACKARD BELL Laptop alıyorum ekran kartı GeForce GT 540M 2 GB . bu ekran kartı ne derecede iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 13 Eylül 2011; 15:20:00 >

• ordan bende baktım yani nasıl bir kart oyunlar için yeterli seviyede mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: renevation

ordan bende baktım yani nasıl bir kart oyunlar için yeterli seviyede mi

low-medium oynarsın yeni oyunları. aa ve af açmassın. Eski oyunlarıda oyununa göre orta yada orta-üst oynatması lazım.
  • bu laptopun fiyatı 850 uygun mu ikinci el

Packard Bell EasyNote TS44-HR

http://great-shop.livejournal.com/25212.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: renevation

bu laptopun fiyatı 850 uygun mu ikinci el

Packard Bell EasyNote TS44-HR

http://great-shop.livejournal.com/25212.html

Türkiye fiyatı 1500TL'ye geliyor nerdeyse. Bu özellikteki bir notebooku bu fiyata sıfır olarak alabiliyorsun. 850 olan nedir?
  • 850 tl demek istedim ikinci el . nu fiyata ikinci el uygun mudur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nvidia GeForce Gt 630m
    11 yıl önce açıldı
    NVIDIA GeForce GT 645M 2 GB
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkiyedeki 2.el alışveriş sitelerinden bu ürünü 850 tl ye mi buldum diyorsunuz
  • Musavir hocam Abartmayınız.GT540m 1360X768de Oyunların çoğunu highda BF gibi grafikseloyunları Medıumda oynatır Biliyorum cuku kulanıyorum Ayrıca laptobunuz Isınmıyosa Kısa bir o.c GT550m seviyesine taşıyabilirsin.Bench alırken GT550m nin uzerinede Aşırtabilirsiniz.Nerdenmi biliyorum bende Kulanıorum şuan
  • 850 tl ye bu laptop alınırmı diyorum birinden alacağım
  • gt525m ile bile oyunların coğunu highta oynuyorum ama gpunun sıcaklığını kontrol etmelisin, oc yolu ile yükseltilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmallScreaM

gt525m ile bile oyunların coğunu highta oynuyorum ama gpunun sıcaklığını kontrol etmelisin, oc yolu ile yükseltilebilir.

Evet GT525i GT540 seviyesinde kulanbilirsiniz GT540da GT550 yada şanslı isen GT550+seviyesinde kulanbilirsin zaten biraz geçtinmi GT550yi Voltaj sounu çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

quote:

Orijinalden alıntı: SmallScreaM

gt525m ile bile oyunların coğunu highta oynuyorum ama gpunun sıcaklığını kontrol etmelisin, oc yolu ile yükseltilebilir.

Evet GT525i GT540 seviyesinde kulanbilirsiniz GT540da GT550 yada şanslı isen GT550+seviyesinde kulanbilirsin zaten biraz geçtinmi GT550yi Voltaj sounu çıkıyor

hocam ben gt540m ile Unigine Heaven da 830 1660 1030 hızlarında bench aldım. yüzde 20ye yakın performans artısı sagladı. kartın sıcaklıgı default haline göre sadece 2 derece arttı. ancak oyuna girince kaldırmadı 800lere falan düsürdüm fps de artıs oldu bu seferde bir kac saniyede bir ani düsüsler vardı. bende en sonunda vazgectim ocden. bu kart gt550m 740mhz yi rahat görür galiba denemedim ama niyetim var seytan dürtüyor yine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.