Şimdi Ara

Geforce Rtx 2060 Ventus VS Rx Vega 56 Pulse' arasında kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Ryzen 5 2600 işlemcili, 8GBx2 Ram'li bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum.

Benim sorunum şurda başlıyor;
    Mesleğim Mimarlık olduğu için render alırken genellikle ekran kartını kullanan programlar kullanıyorum.

Bu nedenler Rtx 2060 6GB'lik ekran kartımı almalıyım yoksa Rx Vega 56 8Gb'lik mi?
    Bu iki ekran kartı arasında kaldım.

Ayrıca sıvı soğutma veya soğutma olarak ne almamı önerebilirsiniz?

Yeni üyeyim konuyu yanlış yere açmış isem şimdiden özür dilerim.
    Tekrar teşekkür ederim,

Bütçe aşağı yukarı 5000tl diyebiliriz.
    iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Luckbitch -- 16 Ağustos 2019; 22:40:41 >

• Ekran kartı olarak rx5700 öneririm diğer iki karttan da performansı yüksektir benzer fiyatlara bulabilirsin soğutmaya gelirsek o.c yapmayacaksanız stock soğutucu yeterli olacaktır, tam bir bütçe belirtirseniz sistemi ona göre oluşturma şansımız olabilir.
  • Hiç biri 5700 ve 5700xt varken önerdigin arasinda kaldigin kartlar bş para ermez kimse kusura bakmasin youtubedeki videolari izle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom 5700 veya 5700XT öneririm ben de. Anakartın işlemci için voltaj ayarlarını manuel girerek ısınma sorununu da büyük ölçüde azaltan kullanıcılar mevcut. Bir bütçe belirtirseniz daha iyi bir sistem önerisi çıkacaktır.
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    5000tl 100-200tl çıkar iner farketmez bütçem bu hocam.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    5000tl diyebiliriz bütçe olarak.
  • https://forum.donanimhaber.com/02-08-2019-guncel-5800-tl-ryzen-5-3600-rx-5700-16gb-3000mhz-480gb-ssd-600w-80-sistem--139046328

Şu konudaki sistemi bir inceleyin hocam. Bu tarz bir konfigürasyon oluşturulabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Aradığım tam olarak bu olabilir, teşekkür ederim.
  • Luckbitch L kullanıcısına yanıt
    Sistem çok güzel hocam. Aceleniz yoksa parçaları yavaş yavaş indirim oldukça da toparlayabilirsiniz. Ama aşağı yukarı bu tarzda bir sistem toplamanızı tavsiye ederim. Alternatiflere de göz atabilirsiniz.
    Niyetim o yönde, çok bir acelem yok indirime girdikçe çekmeyi planlıyorum.
    1 ay içerisinde toplarım sanırım.
    Birde bu ekran kartına oc yapmayı da düşünüyorum o yüzden soğutma sisteminde bir değişiklik yapmam gerekir mi?
  • Luckbitch L kullanıcısına yanıt
    Ekran kartına overclock yapmayı düşünüyorsanız eğer referans tasarımlı bir 5700 ya da 5700 XT yerine custom modellerden bir tanesini bekleyin hocam. En kötü ihtimalle üste havayı dışarı atacak şekilde 1 fan daha eklersiniz. Sistem gayet güzel olur.
    Sizce overclock yapmalı mıyım?
    3D programlardan render almak için kullanıcam ayrıca da oyun oynamak içinde tabii ki :D
  • 2.el gtx 1080 al 2000-2500 civarı 1 yıl garantili rx 5700-x den daha güclü bir kart rx lerin yeni serisi cok ısınıyor msı asus modellerini beklerim diyorsanda bekle 85-100 derece kartmı olur aq bide daha cıkıcak sorunlar olabilir hemen oltaya düşmemek lazım bir kaç ay kullananları takip etmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 16 Ağustos 2019; 23:17:37 >
  • encuni kullanıcısına yanıt
    Beklemek daha mantıklı.
    2.'ele sıcak bakmıyorum o işlerde şansım hiç benden yana olmuyor :D
  • 5000 tl kurtarmıyor hocam
    Geforce Rtx 2060 Ventus VS Rx Vega 56 Pulse' arasında kaldım.
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Canınız sağolsun en azından sistem konusunda hemfikir olduk diğer arkadaşlarla da.
    Bütçeyi çıkarırız artık, teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Luckbitch

Canınız sağolsun en azından sistem konusunda hemfikir olduk diğer arkadaşlarla da.
    Bütçeyi çıkarırız artık, teşekkür ederim.
    kapasite az olsa da hdd almayın hocam 3d modelleme programları daha hızı çalışır
    doğrudan m2 ssd alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Madnessisme -- 16 Ağustos 2019; 23:31:40 >
  • Madnessisme M kullanıcısına yanıt
    Şimdiki laptobta ssd+hdd var.
    Hdd'de oyun filan yüklüyorum, ssd'ye mimari programları yüklüyorum.
    Bunda da öyle yaparım muhtemelen.
  • M2 SSD'ler gerçekten fark ediyor hocam. Size hatta kendi topladığım bilgisayar için konu açmıştım linkini paylaşayım. İndirimleri takip ederek topladım bilgisayarı. Parçaları yurtdışından da temin edebilirsiniz. Güzel bir indirim yakalayınca fiyatlar aşırı uygun hale geliyor. Çok fazla vergi olmasına rağmen.

Ayrıca yer sıkıntısı olmadığı sürece, mATX anakart almayın. ATX alın.
    https://forum.donanimhaber.com/6300-tl-ye-topladigim-sistem-sivi-sogutma-rtx-2060--139299350
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

M2 SSD'ler gerçekten fark ediyor hocam. Size hatta kendi topladığım bilgisayar için konu açmıştım linkini paylaşayım. İndirimleri takip ederek topladım bilgisayarı. Parçaları yurtdışından da temin edebilirsiniz. Güzel bir indirim yakalayınca fiyatlar aşırı uygun hale geliyor. Çok fazla vergi olmasına rağmen.

Ayrıca yer sıkıntısı olmadığı sürece, mATX anakart almayın. ATX alın.
    https://forum.donanimhaber.com/6300-tl-ye-topladigim-sistem-sivi-sogutma-rtx-2060--139299350
    micro atxin ne sıkıntısı var hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.