Şimdi Ara

Gel Dene Kampanyası (sektörel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

metni:
    Şimdi Türk Telekom’a gelin; Türk Telekom’un yenilenen mobil altyapısını 10GB hediyesiyle 3 ay deneyin!​​Siz de numaranızı taşıyın, 10GB hediye internet ve cayma bedelsiz 3 ay deneme fırsatı kazanın!Gel Dene Kampanyası'ndan faydalanmak için;Önce kampanyanın geçerli olduğu tarifelerden birine numara taşıma yoluyla gelin!- Sonrasında 30 gün içerisinde GEL DENE yazıp 5555'e SMS göndererek veya Online İşlemler Uygulaması üzerinden başvuru yaparak kampanyaya kaydolun!Türk Telekom'un size uygun olan tarifelerinden birine numaranızı taşımak için aşağıdaki başvuru formunu doldurun, sizi arayalım.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/gel-dene-kampanyasi.aspx

İlgilenen olur diye paylaşıyorum değerli forum arkadaşlarım.  

• 3 aylık geçip biraz kullanmak mantıklı geldi aslında ama, benim burada operatörlerin çekim sorunları var. Cesaret edemedim Bireysel'den öte formu doldurmaya...

• sis651 kullanıcısına yanıt
    Abi aslında forum olarak diğer operatörleri test etmen için kampanya düzenlememiz lazım.

3 ay denesene abi, ne veriler çıkar ne güzel olur.

Turkcell e geri dönerken de avantajlı fiyatlar olur hem.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Benim evde operatörler sıkıntılı. Turk Telekom genel olarak bölgede sıkıntılı. Sinyal çok kötü denk gelirse, üç ay cebelleşmek istemiyorum pek. Şuan da aşırı yoğunluk hariç hiçbir sıkıntım yok şebeke tarafında. Yoğunluk da beni etkileyen bir şey değil. Telefonu 4G'de sabitledim, 3G'ye düşme ihtiyacım bile olmuyor özel bir yerlere gitmedikçe. O da Turkcell elektrik direği kadar bir 3G baz istasyonu koymuş köye. Orası çukurda da kaldığına 4G sinyali çok zayıflıyor, oradaki istasyona bağlanabilmem için 3G'ye almam gerekiyor. Başka operatör de yok o köyde. Böyle bazı yerler hariç, 4G'den hiç düşmüyor bile hat.

Aslında düşündüğüm telefonun Esim'ine bir Vodafone hat tanımlatıp, en azından o tarafta bir haritalama yapmak bir süre. Vodafone da benim evde sıkıntılı ama başka yerlerde daha rahat T. Telekom'a göre. En azından kırda bayırda ormanda Turkcell'den bile iyi çektiği yerler var. Turkcell'in sinyali olmayan yerde 4G çektiği oluyor, 900 MHz'den kıytırık da olsa 4G vermiş. :) Belki Turkcell'den bile rahat hani 4G tarafı.

• sis651 kullanıcısına yanıt

Abi o dediğin de olur, çok güzel haber.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.