https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/kampanyalar/sayfalar/faturali/gel-dene-kampanyasi.aspx İlgilenen olur diye paylaşıyorum değerli forum arkadaşlarım. |
Gel Dene Kampanyası (sektörel)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
3 aylık geçip biraz kullanmak mantıklı geldi aslında ama, benim burada operatörlerin çekim sorunları var. Cesaret edemedim Bireysel'den öte formu doldurmaya...
-
Abi aslında forum olarak diğer operatörleri test etmen için kampanya düzenlememiz lazım.
3 ay denesene abi, ne veriler çıkar ne güzel olur.
Turkcell e geri dönerken de avantajlı fiyatlar olur hem.
-
Benim evde operatörler sıkıntılı. Turk Telekom genel olarak bölgede sıkıntılı. Sinyal çok kötü denk gelirse, üç ay cebelleşmek istemiyorum pek. Şuan da aşırı yoğunluk hariç hiçbir sıkıntım yok şebeke tarafında. Yoğunluk da beni etkileyen bir şey değil. Telefonu 4G'de sabitledim, 3G'ye düşme ihtiyacım bile olmuyor özel bir yerlere gitmedikçe. O da Turkcell elektrik direği kadar bir 3G baz istasyonu koymuş köye. Orası çukurda da kaldığına 4G sinyali çok zayıflıyor, oradaki istasyona bağlanabilmem için 3G'ye almam gerekiyor. Başka operatör de yok o köyde. Böyle bazı yerler hariç, 4G'den hiç düşmüyor bile hat.
Aslında düşündüğüm telefonun Esim'ine bir Vodafone hat tanımlatıp, en azından o tarafta bir haritalama yapmak bir süre. Vodafone da benim evde sıkıntılı ama başka yerlerde daha rahat T. Telekom'a göre. En azından kırda bayırda ormanda Turkcell'den bile iyi çektiği yerler var. Turkcell'in sinyali olmayan yerde 4G çektiği oluyor, 900 MHz'den kıytırık da olsa 4G vermiş. :) Belki Turkcell'den bile rahat hani 4G tarafı.
-
Abi o dediğin de olur, çok güzel haber.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X