Şimdi Ara

Geleceğin Cumhurbaşkanı Ekrem İmamoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
2.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bayraktar, Ali Yerlikaya, Hakan Fidan hiçbirisi mücadeleden gelmemiş, bulundukları noktaya atanmış adamlar. Hepsi merkezden destek görmüş, pohpohlanmış arkası rahata alışmış insanlar. Hele o bayraktar'a ülkenin bütün zenginliği bütün olanakları hizmetine verilmiş (Eleştirmek için söylemiyorum)

Ekrem İmamoğlu ise sokaktan gelme. Her günü başka bir mücadeleyle, kavgayla geçmiş bir adam.

Ekrem sokak kedisi, sizin partililer ev kedisi kusura bakma ama böyle   Ekrem Bayraktar'ı yer, üstüne AKP'de RTE'nin devamı olarak gösterilen isimleri de cila olarak çeker.

Bak ne oldu işte Murat Kurum'a...milyon fark yedi oturdu totosunun üstüne

Dalga geçtiginiz o müteahhit dün gece ciger sökmekle meşguldu. Bu halk ile dalga geçmeye devam di mi :). Tabela partisine dönünce anlarsınız herkesin sabrının bir sınırı var. Tanıdıgım birkaç aşırı muhafazakar dinciler bile hışımla imamogluna oy vermeye gitti. En büyük banknot ile sadece tavuk döner alınabilen ülkede bu saatten sonra millet ne ingilizce bilen damat dinler ne de iha ziha dinler.

CHP'de lider sıkıntısı yok şu an. Eko olmasa Mansur var. Mansur olmasa Tanju reis var. AKP'de ne kaldı? Koskoca istanbul'a aday bulamadılar Murat kurum gibi birini çıkardılar. Yediler bitirdiler kendilerini bile yediler bitirdiler. Bir tane lider kalmadı AKP'de. Süleyman Soylu gibi agzı fena laf yapan, AKP'nin sonraki lideri gibi görülen adamı bile yediler bitirdiler.

Hocam adam kaç tane seçim kazandı. Kazandığı seçim haksızca iptal edildi gene kazandı. Üstüne hapse atmaya çalıştılar. Siyasi olarak yasaklamaya çalışıyorlar davası tasnifte. Çalışırken kendisine çıkarılan engellerden falan bahsetmiyorum. İmamoğlu seçimler kazanmış, mücadele ortaya koymuş. Türkiye’nin her yerinde miting yapmış. AKP’nin İstanbul adayı tek başına RTE olmadan miting bile yapamadı 😃 Bayraktar filan neyi kazanmış? Neyin mücadelesini ortaya koymuş. Ofiste plazada konforlu hayatlarını bırakıp bu işe girecekler mi..bakalım bekleyip göreceğiz. Olmaz olmaz dememek lazım tabi

AKP karşısına Selçuk Bayraktarı çıkarabilir. Erdoğan'ın diploması yok, ingilizcesi yok diyerek eleştirenler böyle bir durumda ne yapacak çok merak ediyorum. Yıllarca hayalini kurdukları genç, başarılı, dünyanın en iyi üniversitesinden mezun olmuş ve çatır çatır ingilizce konuşan bir cumhurbaşkanı adayı ile karşılacaklar. Diğer seçenek ise ingilizcesi Erdoğan'dan hallice bir müteahhit.

Kim ne dersin desin ben artık devletin başında Trabzon Rize yöresinden insan istemiyorum. Yeter ulan ülkede başka yöreden insan mı yok! Bizim seçmende önüne ne konursa tıpış tıpış ona oy veriyor. Trabzon ve Rize yöresinde ki hemşehricilik ve adam kayırma başka hiç bir yerde yok. Ekrem İmamoğlu'nun Beylikdüzü adayı yapılması bile Trabzon lobisi sayesinde olmuştu isteyen araştırsın.

Dün akşam yaptığı Saraçhane konuşması çok etkileyeciydi. Adam TNT gibi patladı resmen. Onu izlerken aklıma bir de AKP'nin konuşma özürlü gafçı İstanbul adayı geldi. İkisi arasındaki fark öyle ki..dağlarla tepelerle kıyaslanmaz.

İmamoğlu CB adayı olur mu olmaz mı bilmiyorum ama görünüşe göre CHP'de lider sıkıntısı yok. Ellerinde çok sağlam 3 tane adam var CB adayı olabilecek.

Asıl soru şu: AKP'de kim var? RTE dışında yani.......

Bence AKP'liler otursunlar bu konuya kafa yorsunlar. RTE'ye bugün bir şey olsa yarın tabela partisine dönecekler. Bildikleri bütün ezberleri bozuldu..doğru bildiğimiz hiçbir şey öyle değilmiş aslında. Seçim sonuçları hala sıcak olduğu için belki çok sağlıklı bir şekilde irdeleyemiyoruz bazı şeyleri ama AKP çok ağır hasar aldı..öyle böyle değil

• Evet Özgür ÖZEL aday olmazsa %95 İmamoğlu Cumhurbaşkanı olacaktır.

• İnşallah 🙏🏻

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Geliyor gelmekte olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışın var; Mansur Yavaş diyecektin. Belki de o da olamaz. 4 yıl uzun süre. 8 ayda neler değişti, 4 yılda neler değişmez.

• Dün akşam yaptığı Saraçhane konuşması çok etkileyeciydi. Adam TNT gibi patladı resmen. Onu izlerken aklıma bir de AKP'nin konuşma özürlü gafçı İstanbul adayı geldi. İkisi arasındaki fark öyle ki..dağlarla tepelerle kıyaslanmaz.

İmamoğlu CB adayı olur mu olmaz mı bilmiyorum ama görünüşe göre CHP'de lider sıkıntısı yok. Ellerinde çok sağlam 3 tane adam var CB adayı olabilecek.

Asıl soru şu: AKP'de kim var? RTE dışında yani.......

Bence AKP'liler otursunlar bu konuya kafa yorsunlar. RTE'ye bugün bir şey olsa yarın tabela partisine dönecekler. Bildikleri bütün ezberleri bozuldu..doğru bildiğimiz hiçbir şey öyle değilmiş aslında. Seçim sonuçları hala sıcak olduğu için belki çok sağlıklı bir şekilde irdeleyemiyoruz bazı şeyleri ama AKP çok ağır hasar aldı..öyle böyle değil

• Açıkcası çok faktör var yine de, Özgür Özel umarım KK gibi egosunu ön plana koyup kendini aday yapmaz, İmamoğlu da belediye başkanı, CHP'liler İstanbul'dan vazgeçip

aday yapamayız derlerse o da var. Ben belediye başkanlığı işinin İmamoğlu'nun adaylığının önünde büyük bir engel olduğunu düşünüyorum.

Sonraki seçim yine tartışma konusu olacaktır. Onun haricinde adam Türk siyasetinin dinamiklerini bence iyi kullanıyor, konuşması ve hitabeti tam olarak halkın

beklediği şekilde (Erdoğan stili), bu sebeple siyasette ve hitabette başarısız olan KK'nın aksine kazanma şansı yüksek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Biz CB yi imamsona yedirmeyiz piromu tekrar aday yapacaz

• sonraki genel seçim çok renkli geçecek 

• Vain kullanıcısına yanıt

belediye meclisi de chp'de istanbul ve ankarada. belediye başkanlarının cb adaylıklarının önü açık yani.

• AKP karşısına Selçuk Bayraktarı çıkarabilir. Erdoğan'ın diploması yok, ingilizcesi yok diyerek eleştirenler böyle bir durumda ne yapacak çok merak ediyorum. Yıllarca hayalini kurdukları genç, başarılı, dünyanın en iyi üniversitesinden mezun olmuş ve çatır çatır ingilizce konuşan bir cumhurbaşkanı adayı ile karşılacaklar. Diğer seçenek ise ingilizcesi Erdoğan'dan hallice bir müteahhit.

• BÜKÜLMEZ BİLEK
    4 DEFA YENDİ AKPYİ
    3 DEFA DOĞRUDAN RTE İLE YARIŞTI VE KAZANDI
    GELECEK SEÇİMİN ADAYI KESİNLİKLE O OLMALI

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaman01 Y kullanıcısına yanıt

Dalga geçtiginiz o müteahhit dün gece ciger sökmekle meşguldu. Bu halk ile dalga geçmeye devam di mi :). Tabela partisine dönünce anlarsınız herkesin sabrının bir sınırı var. Tanıdıgım birkaç aşırı muhafazakar dinciler bile hışımla imamogluna oy vermeye gitti. En büyük banknot ile sadece tavuk döner alınabilen ülkede bu saatten sonra millet ne ingilizce bilen damat dinler ne de iha ziha dinler.

CHP'de lider sıkıntısı yok şu an. Eko olmasa Mansur var. Mansur olmasa Tanju reis var. AKP'de ne kaldı? Koskoca istanbul'a aday bulamadılar Murat kurum gibi birini çıkardılar. Yediler bitirdiler kendilerini bile yediler bitirdiler. Bir tane lider kalmadı AKP'de. Süleyman Soylu gibi agzı fena laf yapan, AKP'nin sonraki lideri gibi görülen adamı bile yediler bitirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 1 Nisan 2024; 17:29:29 >

Bayraktar, Ali Yerlikaya, Hakan Fidan hiçbirisi mücadeleden gelmemiş, bulundukları noktaya atanmış adamlar. Hepsi merkezden destek görmüş, pohpohlanmış arkası rahata alışmış insanlar. Hele o bayraktar'a ülkenin bütün zenginliği bütün olanakları hizmetine verilmiş (Eleştirmek için söylemiyorum)

Ekrem İmamoğlu ise sokaktan gelme. Her günü başka bir mücadeleyle, kavgayla geçmiş bir adam.

Ekrem sokak kedisi, sizin partililer ev kedisi kusura bakma ama böyle   Ekrem Bayraktar'ı yer, üstüne AKP'de RTE'nin devamı olarak gösterilen isimleri de cila olarak çeker.

Bak ne oldu işte Murat Kurum'a...milyon fark yedi oturdu totosunun üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 1 Nisan 2024; 17:28:29 >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Selçuk Bayraktar hakkında söyledikleriniz doğru fakat bunlar onun başarılı olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

İmamoğlu'mu sokaktan gelmiş? İmamoğlu'mu mücadele etmiş? Bi gülme tuttu beni bunları okurken.

İmamoğlu'nun siyasi kişilik olarak bir değeri yok. Siyasetçi bile değil, bütokrat kendisi. Geçen genel seçimde cumhuriyet tarihinin en basiretsiz lideri bile 45% oy almışken dün yapılan seçimlerin başarısı ile İmamoplu'nun pek bir alakası yok. Ha kazanmıştır haklı olarak kutlar bunu fakat adama Atatürk muamelesi çekmeyi bırakın artık.

Hocam adam kaç tane seçim kazandı. Kazandığı seçim haksızca iptal edildi gene kazandı. Üstüne hapse atmaya çalıştılar. Siyasi olarak yasaklamaya çalışıyorlar davası tasnifte. Çalışırken kendisine çıkarılan engellerden falan bahsetmiyorum. İmamoğlu seçimler kazanmış, mücadele ortaya koymuş. Türkiye’nin her yerinde miting yapmış. AKP’nin İstanbul adayı tek başına RTE olmadan miting bile yapamadı 😃 Bayraktar filan neyi kazanmış? Neyin mücadelesini ortaya koymuş. Ofiste plazada konforlu hayatlarını bırakıp bu işe girecekler mi..bakalım bekleyip göreceğiz. Olmaz olmaz dememek lazım tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 1 Nisan 2024; 17:51:56 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt

Kaç tane kazandı? Bir tanesi 0.25 puan farkla 3 tane yerel seçim kazandı.

Adam siyasetçi değil. Hele lider hiç değil. Nerede gördünüz 50 yaşına kadar bekleyip ellisinden sonra siyasete atılan lider? Hem de kitleleri ardından sürükleyen bir lider? Yok öyle birisi.

İmamoğlu'nu 5 sene öncesine kadar belediye başkanı olduğu ilçe sınırları içerisinde yaşayan vatandaşlardan başka kimse tanımıyordu. Ne oldu bu 5 sene içerisinde onu anlamadım. Adamın nasıl bir münferit başarısı var bu süre içerisinde?

Tek başarısı doğru zamanda doğru yerde olması.

• Çapulcu tayfası lak lak bölümü butası mıymış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aç tavuk kendini buğday ambarında sanır...

• yaman ne yaman agliyor bee

kurum bu kadar aglamamistir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.