Şimdi Ara

Gelid Tranquillo: Fiyat Performans odaklı yeni soğutucu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
32.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kdv ile 46 dolar gibi bi fiyata geliyor akasa nero ile aynı fiyat yani 100 lira gibi bi fiyatı var bence bu sogutmanın direk temaslı olması daha mantıklı olur gibi geliyor. ozaman akasadan daha iyi sonuç alabilirdi. ayrıca akasa ne ro kullanıyorum bence sogutması çok güzel.
  • @MwaM

Yanlışınız var gibi Akortek'in sitesinden şimdi baktım AKASA NERO KDV dahil 69 dolara geliyor ki 46 ile 69 arasında çok fark var...

http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=530&osCsid=1cbd4649bb0cc3d5f4c3c6b7d8d6c8fa

@Speed-Step

Hocam, uzun süre ardından soğutucu incelemesi görmek güzel umarım bir sonraki soğutucu için 1 yıl daha beklemek zorunda kalmayız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabeyefe

@MwaM

Yanlışınız var gibi Akortek'in sitesinden şimdi baktım AKASA NERO KDV dahil 69 dolara geliyor ki 46 ile 69 arasında çok fark var...

http://www.akortek.com/product_info.php?products_id=530&osCsid=1cbd4649bb0cc3d5f4c3c6b7d8d6c8fa

@Speed-Step

Hocam, uzun süre ardından soğutucu incelemesi görmek güzel umarım bir sonraki soğutucu için 1 yıl daha beklemek zorunda kalmayız :D

hımm özür dilerim dolar kurlarında hesaplamada bi hata yapmış olmalıyım.

@Speed-Step

hocam benim kafama takılan soru ise bi sürü ürünlerin test sistemninde akasa nero kullanmanıza rağmen ürün incelemesi olarak akasanın nero sunu ya ben göremedim yada yok . acaba neden bu kadar çok kullandığınız bir ürünün incelemesi yok sadece bunu merak ettim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozn.Onl -- 27 Aralık 2009; 14:29:43 >

• mesut abi müthişsin ya harika bi anlatım müthiş geliştirmişsin kendini kendi adıma teşekkürlerimi sunuyorum.
  • @MwaM

Ürünün incelemesinin yer alamaması bizim hatamız. AKORTEK inceleme ürünü konusunda en bonkör firmalardan biri. Stoklarında yer alan hangi ürünü istesek gönderir sonrasında unuturlar :)

Core i7 test sistemine geçtiğimizde hız aşırtma ve günlük kullanımda etkili bir soğutucuya ihtiyaç duymuştuk. Sağolsun AKORTEK yardımımıza koştu ve NERO ile bu sorunumuzu çözdü.

NERO montaj için anakart arkasında plakete ihtiyaç duymaması, fanın soğutucu bloğa silikon ayaklarla tutunması gibi hem pratik hem de ince düşünülmüş özelliklere sahip olan bir soğutucu. Test sistemimizde yer alan ürünler, her hafta 10 larca kez sökülüp tekrar takılan ve en zorlu şartlarda çalışan ürünler oluyor. Bu yüzden donanımları seçerken; hem kendi işlerimizin aksamaması hem de kullandığımız sisteme güvenip, tercihlerini bu ürünlerden yana kullanan kullanıcıların güvenlerini kaybetmemek için titiz davranıyoruz.

• inceleme anlatım super tesekkurler mesut cevık Gelid Tranquillo sogutucu ıyı performans vermıs fıyatıda alınabılcek sevıde
    akasa nerodan daha sessız sogutucu akasa nero gore gorunumude guzel duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 27 Aralık 2009; 17:53:11 >
  • @Speed-Step

AKORTEK inceleme için gönderdiği ürünleri unutuyorsa birde incelemek için HD5970 filan isteseniz süper bir inceleme olur...

:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

@MwaM

Ürünün incelemesinin yer alamaması bizim hatamız. AKORTEK inceleme ürünü konusunda en bonkör firmalardan biri. Stoklarında yer alan hangi ürünü istesek gönderir sonrasında unuturlar :)

Core i7 test sistemine geçtiğimizde hız aşırtma ve günlük kullanımda etkili bir soğutucuya ihtiyaç duymuştuk. Sağolsun AKORTEK yardımımıza koştu ve NERO ile bu sorunumuzu çözdü.

NERO montaj için anakart arkasında plakete ihtiyaç duymaması, fanın soğutucu bloğa silikon ayaklarla tutunması gibi hem pratik hem de ince düşünülmüş özelliklere sahip olan bir soğutucu. Test sistemimizde yer alan ürünler, her hafta 10 larca kez sökülüp tekrar takılan ve en zorlu şartlarda çalışan ürünler oluyor. Bu yüzden donanımları seçerken; hem kendi işlerimizin aksamaması hem de kullandığımız sisteme güvenip, tercihlerini bu ürünlerden yana kullanan kullanıcıların güvenlerini kaybetmemek için titiz davranıyoruz.

size öneri vermek haddimiz değil ancak bi an önce neronun da ürün incelemesi yapılması lazım gibi geliyor bana mesut abi :) çünkü gayet performanslı bir soğutucu böle bi soğutucunun bence ürün incelemesi geç kalınmış bir olay :)

• Arkadaşlar kolay gelsin ben OCZ Vendetta 92mm ile Gelid Tranquillo arasında kaldım sizce hangisi daha performanslı fiyatları hemen hemen aynı gibi...
  • güzel altemiş de teknofiattan aratınca sadece 2 yerden buldu onlar da ankarada :S
  • Türkiye de satana ben rastlamadım.
  • Ürün Firebal da satışa sunulmuş:
    ,
    http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CC-TranQ-01-A

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grizzle -- 23 Haziran 2010; 20:25:20 >
  • yok böyle bir ürün dün firebal dan ürünü satin aldım yanında 4 adet enermax ewerest kasa fanı aldım hepsini monteledim hd 5770 ekran karti kullanıyorum hiçbirinden çit diye bir ses yok..bilgisayarin açma tuşuna bastim sadece harddiskin çalişma sesı gelıyor..hayret ettim mukemmel birşey hem çok sessiz hemde kasa içi çok soğuk gta4 oynuna girdim 6 saat oyun oynandı oyunun sesinden başka ses yok mukemmel performans sıcaklık boşta 28.-30 derece oyun sonrası 46-50 derece arası
  • Bende aldım 75e sanalmarketimden
    nighthawk kasada(önde 2*12cm, arkada 12cm tepede 16cm) fanı, kuzey köprüsüne bakacak şekilde konumlandırdım.
    oda 24c
    q6600 2.4ghzde
    stok fan; boşta 45 yükte 55-60c
    tranquillo; boşta 35-40c yükte 45c
    bana yüksek geldi.
    not:ben yaydım macunu sıkıp bırakmadım.
    sesi yüksek değil.
  • Gelid Çok Sağlam Çıkış Yaptı Aynı Sağlamlıkta Devam Ediyor.
    Fiyat/Performans Arayanlar Kesinlikle Kaçırmasın...
  • Harbiden süper fiyat süper perfomans. Dün tatil için İstanbuldayken teyzemin oğlu (kuzen demiyorum aramız açık kız arkadaşının yemek parasını bana kitledi ) için soğutucu bakarken Bahçelievler Mystic bilgisayardan bu soğutucuyu tavsiye ettiler zaten DH den sağolsun editörlerimiz testini bildiğimiz için aldık alette ses mes yok arkadaş değerlerde yaz sıcağına rağmen gayet iyi daha ne olsun bu fiyata
  • Geçenlerde Razer almaya gittiğimde firebal'ın showroomunda inceleme fırsatı buldum biri satın almıştı bir makineye takıyorlardı inanılmaz sessizdi bir de inceledim orda tüm soketler için ayaklar çıkıyor şu an piyasadaki tüm soketleri destekliyor nerdeyse 1366,1156, 775 am3,am2,939 vs. herşeye uyumlu kutu içeriğide süper. Fiyatıda beni şaşkına çevirdi sorduğumda yanılmıyosam fiyatına 68-69 TL gibi bişey dedilerki süper bi fiyat bence bu soğutucu için.
  • Gerçekten harika bir ürün
    Dayanamayıp arkadaşıma aldık fırsat kaçmaz diye performansı çok iyi
    Kutu içeriği zaten şahane.Mutlaka her evde olması gereken bir ürün
    Şuan Gelid Icy Vision bekliyorum ondanda eminim gelid bu aralar favorim
  • Fanı renkli falan olsaymış keşke kırmızı yeşil falan
  • beyler dün aldım aldığım gibi ilk overclock çalışmamda e8400@4.00 ghz yaptım 100% yükte 30 dk test ettim maksimum 54 dereceyi gördü

fsb 445 x9

gigabyte ep45c-ds3r anakart üstünde yaptım voltaj 1,4

yanında ekran kartınada giriştim zotac gtx 275 745/1601/2600

bence bu fiyatla kıyaslandığında performası süper ki yaz aylarında bu sıcaklıkları aldım

tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.