Şimdi Ara

Gelid Tranquillo: Fiyat Performans odaklı yeni soğutucu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
32.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: keskinbalta

muhtemelen kasanın yan fanı değiyordur soğutucunu tepesine

aynen öyle yandaki 20 cm lik fana değiyordu.söktüm artık vantilatör olarak kullanırım
  • 20 cm lik fan gelid kadar işe yaramayacağına göre sökmen mantıklı olmuş
  • son sıcaklıklar böyle

stock hızında prime95 testi yaptım max sıcaklıklar bu şekilde 45 dk sürdü.ortam sıcaklığı ise 27 -28 c biostan fan hızını pwm olarak ayarladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arrivederci -- 24 Ağustos 2010; 8:49:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *absolut*

son sıcaklıklar böyle

stock hızında prime95 testi yaptım max sıcaklıklar bu şekilde 45 dk sürdü.ortam sıcaklığı ise 27 -28 c biostan fan hızını pwm olarak ayarladım.

gayet iyi özellikle yazın sıcağıda düşünüldüğünde güle güle kullan hocam nasipse ben de düşünüyorum stok fandan kurtulup

• elimde thermalrigt ultra vardı fakat 1366 kitini bulamadım.yaz sıcaklarında stock fan 3000 devir yapınca kafam attı baya bi araştırma sonucu gelid ve akasa nero arasında kaldım. ama plastik bacaklı olduğu için akasa nerodan vazgeçtim.testlerdede akasa nerodan iyi görünüyordu inşallah pişman etmez
  • BU ÜRÜN ANAKARTA VİDALANIYOR PEK ÇOK KİŞİ BU ÖZELLİĞİ ZOR OLDUĞU İÇİN SEVMESE DE bence en önemli özellik çünkü plastik pim tam oturmayabiliyor ve aşırı sıcaklarda eriyip deforme olabiliyor
    üstelik tabanı saf bakır
    boşta 20 derece yükte 30 derce düşüş sağladım
    önceden fırın gibi olan kasa şimdi gayet serin...
  • Merhabalar,

Bu fan aşağıdaki kasaya takılmada problem yapar mı?

Tşk.

SilverStone Lascala LC10 ATX Anakart Destekli, Çift Sessiz Fanlı HTPC Kasa
    [SST-LC10B-E]
    http://www.akortek.com/product_info.php?cPath=78&products_id=1066
  • yanlış değilse:

12 cm uzunluk
    12 cm yükseklik
    10 cm genişlik (fan takılı halde)

bu durumda eline cetvel alıp ölçmen gerekecek

http://www.gelidsolutions.com/products/index.php?lid=2&cid=12&id=46&tab=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 25 Ağustos 2010; 0:52:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcsergeant

Dün aldım ve gerçekten farketti, gerçekten güzel ürün yapmışlar

Ne kadara aldın?
  • Ürün gerçekten fiyat/performans olarak çok iyi.Q6600 kullanıcısıyım yük altinda iken stok fan ile 65-75 gibi yüksek değerlere ulaşıyordum.Gelidle beraber bu sıcaklık değerleri yük altında iken 55 derecenin üzerine çıkmadı.Boşta ise 30-35 derece arasinda.Ürünün tek olmsuz tarafı montajının gerçekten zor olması.Eğer bilgisayar donanımından anlamıyorsanız bu ürünü tercih etmeniz size hayli zorluk çıkaracaktır.Ve son olarak ilk başta dediğim gibi fiyat/performans olarak çok güzel bir ürün.
  • vallaha biz çok hızlı montajlamıştık ama el alışkanlığı da olabilir bilemem ama evet aynen tam bir F/P ürünü
  • Sessiz güzel bir ürün
  • çok memnunum çook
  • güzel inceleme
  • Herkes memnun gördügüm kadarıyla işlemciyi iligine kadar kullanan Gflops testi yaparmısınız e8400 ben yaptım stok fanla işlemci ısısı 78 kadar cıktı
    Gelid Tranquillo bakalım ne kadar iyi alan arkadaslara hayırlı olsun
    http://forum.donanimhaber.com/m_39324748/mpage_1/f_/key_//tm.htm#39324748
  • Hocam göstermiş oldugunuz testten 10 turnde max 58 derece sicaklik gördüm.(q6600)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tirabzonli

Hocam göstermiş oldugunuz testten 10 turnde max 58 derece sicaklik gördüm.(q6600)

süper değer daha iyi soğutucularda var muhakkak ama bu paraya bu değerler gayet iyi malum kriz dönemi kemerleri sıkmak lâzım
  • tirabzonli
    cok iyi deger 58 derece islemciyi tutması basarılı sogutucu oldugu bir kez daha
    göstermis f/p
    yukardaki testi baska deniyen yokmu bir kisi demi var sogutucu
  • Ben de bu soğutucuyu almak istiyorum, yanlız sorunsuz takabilecek miyim emin değilim. ASUS TA-891 kasa içinde ASUS M4A79T anakart var. Elde cetvelle sağdan soldan ölçmeye çalıştım. Çok zor sığar gibi geldi ama emin olamıyorum. Bir yandan da adamlar fan/soğutucu tasarlarken standart 180mm ATX kasaya uymayacak şekilde yapmazlar diyorum ama...

Önerisi olan?
  • arkadaşlar thermaltake elemet g ye sığarmı acaba
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.