Şimdi Ara

Gelid Tranquillo: Fiyat Performans odaklı yeni soğutucu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
0
Favori
32.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • peki sunbeam contact mı yoksa bu mu daha performanslı olur x3 425 için(3.7 ghzde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Epicus -- 19 Temmuz 2010; 9:38:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Erturan

Fanı renkli falan olsaymış keşke kırmızı yeşil falan

Oldu üstüne birazda leblebi istermisin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Erturan

Fanı renkli falan olsaymış keşke kırmızı yeşil falan

Oldu üstüne birazda leblebi istermisin

• fani degisebiliyor mu bunun?
  • bakır petekler atsalarmış aralara
  • güzel inceleme eline sağlık
  • ARKADAŞLAR BU SOGUTUCUNUN AM3 SOKETINI KULLANMAYAN VARMI ARANIZDA SATIN ALMAK ISTIYORUM CUNKU...
  • quote:

Orijinalden alıntı: makovad

ARKADAŞLAR BU SOGUTUCUNUN AM3 SOKETINI KULLANMAYAN VARMI ARANIZDA SATIN ALMAK ISTIYORUM CUNKU...

ben bir kadıköydeki arkadaşlara sorayım laf arasında epeyce bu soğutucudan sattıklarını söylemişlerdi daha önce hafif kafaya aldım bu soğutucuyu ama gayet iyi gibi istanbulda mısın bu arada?
  • ankaradayım hocam....
  • arkadaşlar bu sogutucunun am3 destegı var zanndersem ama bırsey soracam ...am3 takarken fan yonu eksoz fana mı donuk yok sa yukarı mı bakıyor...
  • sogutucu cok büyük geldi bana pc yi yan çevirince anakarta zarar vermesin :) anakart fln kırılmasın :D
  • Hocam gerçekten F/P ürünü. Bu fiyata ben daha iyi bir soğutucu göremiyorum şahsen.
  • bende yeni aldım fakat kasanın yan kapağı artık kapanmıyor. cosmos s in 20 cm lik fanını sökmek zorunda kaldım.
  • ben de hepsiburadadan aldım ama akşam deneyebileceğim

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=1125&productid=bd100164
  • quote:

Orijinalden alıntı: *absolut*

bende yeni aldım fakat kasanın yan kapağı artık kapanmıyor. cosmos s in 20 cm lik fanını sökmek zorunda kaldım.

26 cm genişliği olan kasaya 15 cm yüksekliği olan cooler nasıl sığmadı anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

quote:

Orijinalden alıntı: *absolut*

bende yeni aldım fakat kasanın yan kapağı artık kapanmıyor. cosmos s in 20 cm lik fanını sökmek zorunda kaldım.

26 cm genişliği olan kasaya 15 cm yüksekliği olan cooler nasıl sığmadı anlamadım

hakkatten nasıl oldu bu

• muhtemelen kasanın yan fanı değiyordur soğutucunu tepesine
  • şimdi test ettim soğutucuyu

eğer sensörler doğru ise
    önceden boşta 60 yükte 90 derece civarı olan işlemci şimdi:

boşta 40 yükte ise 60 derece civarı ve çok sessiz (oda sıcaklığı 35 civarı ve kasa dar yerde)

tam bir fiyat performans ürünü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 20 Ağustos 2010; 2:08:32 >
  • Fana gerek yok ya, herhangi bir sorun mu var kasanızda? Yan yatırın bütün problemler ortadan kalkıyor. DH-User Test Merkezi tarafından onaylı
  • Dün aldım ve gerçekten farketti, gerçekten güzel ürün yapmışlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.