Ne zaman gitsem bana garip gelen 1-2 şeyi bildirmek istiyorum. Kız yazıyor oraya 3 cümle. Diyorum usta ile görüşmem lazım anlatmak bile zor, ifade etmesi bile çok zor siz nasıl yazdınız diye. Ustayı çağırırız siz söyleyin önce gibi garip şeyler diyolar. Ustayı çağırmayı da ya unutuyorlar ya da 2 saat sonra çağrılıyor habire ısrar etmesem. Ya da gizlice girilmez alana girip ustayı yakalıyorum. Elektrik arızasını 6 saat aradılar sabah 10'dan aksam 6'ya kadar (yemek saatlerini düştüm :) ) . Yahu sen ehil deyilsen nerede arıza 2-3 tahminde bulamıyorsan neden ben ödüyprum işçinin iş bilmezlikten zaman geçirmesini.
Arkadaşlar, dürüst 3-5 yer dışında ki bunlar ya çok küçük servisler oluyor ya da çok sistemli yerler, bu servis olayı işin kazığı, balı kaymağı. Her gidişim hep 500-600'e patladı Peugeot 206 ile.
Bir de ben makina mühendisiyim. Söylediklerinin inanın yüzde doksan dokuzu zırva ve uydurma.
Çözüm: küçük iyi bir servis bulun, ahbap olun, hakkınızı arayın,
bende antalya başaran vw servisinden çok çektim.eski arabam 2002 passat tdi de araba ne zaman bozulsa lanet ederdim.(şu an kardeşim kullanıyor).her ne kadar servisten ve araçtan şikayetçi olsamda yeni passat ve carevella aldık.bakalım yine sorun çıkarsa artık kesinlikle vw almam.servisimide değiştirdim.denizli batı otomotiv servisini kullanıcam artık.bakalım belki bu servis iyidir.ayrıca batı otomotiv(denizli)servisinin nasıl hizmet verdiğini bilen arkadaşlar varsa fikirlerini almak isterim.
Cumartesi Çorum honda (meroto) servisindeydim. Gerçekten ilgi alaka süper. Servis şehir dışına olduğu için bizi bakım süresince boşuna beklemememiz için şehir merkezine bıraktırdılar. 3 saat sonrada bakım bittiğinde cepten aradılar. Ve derhal tekrar araç gönderip bulunduğumuz yerden bizi aldırdılar. Tek kelimeyek herşey süperdi. Ah birde honda nın şu yedek parça fiyatları bu kadar yüksek olmasa yemede yanında yat.
Yetkili servisler iyi ama gerçekten inanılmaz geçiriyorlar
benim alfa nın eksozu koptu beylikdüzü birmot garantiye sokmadı kaynakda yapmadılar olmazmış degişmesi lazımmış kaç para dedim 1.5 milyar dediler o anki çaresizligim içinde çünkü eksoz kopmuş arabayla yürümek imkansız öyle bir ses çıkıyorki tamam dedim yenisini takın ama elimizde yok dediler ne olucak sipariş vericez 15 gün içinde gelicek dediler ilgisiz şekilde ben biraz düşünürken etrafımda kimse kalmadı baska işlerle ugraşmaya gitmişler bende kızdım gittim o şekilde eksozcuya adam sagolsun 15 milyona 10 dakka içinde kaynattı verdi bana mucize gibi geldi bana yani koskoca birmot servis bi eksozu kaynatmaktan aciz ise benim o servisde ne işim var alışmışlar sök eskiyi tak yenisini müsteri 15 gün beklemiş 1.5 milyar ödemiş hiç mühim degil artı ben kaynattırmak istiyorum diyorum adam biz yapamayız diyor bu kadarmı beceriksiz acizsiniz neyse sonuçda sistem itibari ile bu araba servisleri müşteriyi yontmak için kurulmuştur.
alfa kaç model hangi modeli kaç motor bunları da söyleseydin çok güzel olcaktı ark
Merhaba,
Servislerle iligli olarak aban asıl ilginç gelen Fiat servisi için yazıyorum diğer markalarda da bu şekildemi bilmiyorum ama. Aracımın 10.000 bakımı için kaç tanem fiyat servisis aradı isem hepsi bir birinden farklı fiyat verdi öyleki verdikleri fiyatlarda en düşükle en pahalı arasında 3 kat fark vardı. aynı işleme Avcılardaki yetkili servis 50 YTL daha içerilere yaklaştıkça fiyat bariz bir şekilde 150 ytl lere çıkıyor. Benim merak ettiğim hizmet aynı hizmet değilmi ?
2002 terram var geçen hafta servise götürdüm dinamo kayışı buji birde yağ oringi vardı bunlar değişti randevü ile gittim şansıma %16 işçilik ve parçada indirim varmış 1 saatte teslim ettiler camekan arkasından aracına bakabiliyorsun çay kahve izzet ikram sağolsunlar herşey bitince birde aracınız yıkanıyor daha nediyelim sorumlu arkadaşa çıkarken tşk. ettim böle iyi servis anlayışları olduğundan darısı diğer markalara
Peugeot'da Ümraniye'deki Can Peugeot Plaza'yı tavsiye ederiz. Özellikle servis sefi Özkan Bey'e ulaşırsanız hiç başınız ağrımaz. Ben her şeyi ile son derece memnunum.
arabayı alalı 2 yıl oldu hep aynı fiat yetkili servisine gidiyorum ve çok memnunum(ankara-kartaş konya yolu). Çok ilgililer, kazıklamaya çalışmıyolar ve sizi gereksiz belgeler isteyerek oyalamıyolar. Geçen gün bi motosiklet bana yandan vurdu ve direksiyon 90 derece eğik kaldı, rot başı oynamış, fren diskleri sıkışma mı ne yapmış, jant yamulmuş. arabayı güç bela 30 km/saat hızla ile servisie götürdüm. saat 9'da servise girdim. dedim ki öğrenciyim, kazadan ailemin de haberi yok. bugün de okulun şenlikleri var. Bana araba akşama yürür şekilde lazım. adam tamam hallederiz dedi. akşam 5'te arabayı yürür şekilde aldım. sadece aciliyeti olan parçaları değiştirmiş. 70 ytl para ödedim. Çok memnun kaldım.
ESENLER ATIŞALININDA BULUNAN GURSES OTO.TOFAŞ.MUKEMMEL.HERKESLE BİREBİR İLGİLENİYORLAR.YOĞUNLUK OLMASA DAHA DA GÜZEL OLACAK.250 YTL YE ARACIN HER YERİNİ DEĞİŞTİRDİLER.GECEN 20 BİN BAKIMI YAPTIRDIM.İNANIN ARACIN MOTORUN SESİ BİLE DEĞİŞTİ.TANIYAMADIM ARABAYI.
hyundai mates ve maslat otodan gayet memnunum.ikisindede camekan içinden arabanı gorup dvd ızleyıp gazete okuyorsun.sureklı cay kahve servısı var.ustanın yanında gıdıp bırebırde gorusebılıyorsun matesde.fıyatlarda gayet ıyıydı matesde ,maslak az bıraz kazık sayılır ve cok yogun
Merhabalar
Bu yakınlarda bir Honda almayı düşünüyorum. Bursa İnallar Servisi hakkında bilgi ve tecrübelerini aktaracak arkadaşlar şimdiden teşekkür ederim. Çünkü İnallar Bursa'da tek servis. Bu yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var.
selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: dedikodu
quote:
Orjinalden alıntı: royartar
honda, maslak çiftkurtlar. hyundai, maslak oto
tavsiye verelim belki memnun olmayanlar orayı deneyip memnun kalabilir...
Hyundai Maslak'tan ben de memnunum. Üstelik öyle tanıdık bildik bir servis de değil. İyi çalışıyorlar demek ki... Belki de oto sanayinin girişinde yer alıyor olmanın verdiği gazla öyledir, kim bilir?
..... böyle dedim ama Maslak oto lafımı bana yedirecek gibi görünüyor. şimdilik henüz erken ama bence şimdilik yukarıdaki referansıma aldırmayın! Maslak Oto'ya birkaç soru işareti ve bir mim koymak istiyorum. zamanla sıkıntımın nedeni netleşmeye başlar ben de ona göre bu mesajı update ederim. Şimdilik Maslak Hyundai servisine mesafeli yaklaşmak gerektiğini düşünmeye başladım.
Arkadaşlar güzel bi konuya deginmişler 2 hafta önce kaza yaptım aracım corsa c kasa ve sol ön çamurluk içine göçtü ve tekerlek hafif yan yattı yani araç kullanılmaz duruma geldi neyseki yürüyen aksamın komple deişimine gerek kalmadı neyse aracımı dün servisten aldım bide ne göreyim kapı açılırken hafif çamurluga sürtüyor ve her zaman 70 le evimin önünde döndügüm virajdan bugün 60 la dönerken araba çok pis yalpaladı zor toparladım.bu arada hemen farkettim aracın kapısında 2 çizigim oluşmuştuŞimdi bu ne biçim servis bu arada torpidoda başkasınn ruhsatını buldum adamların ne kadar özensiz oldugu belli.Bi daha izmir opaz servisine gidermiyim hayır kaskom orayla annaşmalıymış mecburiyetten gittim.Aracın 15000 bakımı yakında ve sizce İZMİRDEKİ EN İYİ OPEL SERVİSİ hangisi?Daha önemlisi özenli ve temiz çalışan fiyat sorun deil çünkü bi iş yapılıyorsa adam akıllı yapılsın bi kere yapılsın
bence en kötü servis citroen de çünkü bizim jumper munubusumuzdeki arızaları garanti kapsamından sonra ilk servis bakımında ücretli oalarak yaptılar
ben de yazayım polomu servise bıraktım, sol arkadan darbe almıştı. topu topu 10 günlük olay için 1.5 ay bekledim, işlemlerin %40 ı bitmiş halde aracı aldım. sonra tam 4 kez geri götürdüm servise, "şunu adam gibi yapın" dedim. yine olmayınca Maslak Doğuş Oto'ya götürdüm ve "siz yapabilir misiniz" dedim onlar da ücret almak zorunda olduklarını, araca ilk başlayan servisin devam etmesi gerektiğini söylediler. yaklaşık 2 haftalık bir işi olduğunu, araca ihtiyacım varsa servisten bir araç istememi söyledi (Normalde buna hakkım yok ancak 4 kez mağdur durumda kaldığım için bu konuda ısrar etmemi söyledi maslak doğuş oto) müşteri hizmetlerine bir şikayet bırak dediler, ben de öyle yaptım. 3 gün sonra yetkili servi aradı beni (Genel Müdür) aracı getir bizzat ben ilgilenicem dedi. servise götürdüm ve 2 saat sonra gel al arabanı dediler, (yani 2 haftalık işi 2 saatte bitirdiler hesaplayın artık) tabii arabama hiçbişey yapılmamış, ben de içimden saydım sıraladım, aldım arabamı. aslında tüm bakımları için dışarıdaki özel servise gidiyorum. 1/3 fiyatına aynı iş yapılıyor. ama bu kazada "ne de olsa yetkili servis, daha iyi yapar" diye düşündüm. Halbu ki servislerde "USTA" yoktur ki,,, usta olanlar sanayide kendine dükkan açar, gidip de 400-500 ytl ye çalışmaz hiçbir usta. bunu bilemedim baştan... çıkarken de şunu söyledim... "Allah'a şükür ki yetkili servis çalışanları periyodik aralıklarla eğitime gidiyor, demek eğitim almasalar benim polomu opel corsa yapıp verecektiniz bana."
Haa bu arada bu yaşadıklarım nerde mi oldu? ADAPAZARI VW SERVİSİ "OTOKUR" da.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme