Şimdi Ara

Gelin bir de SERVİSLER'i değerlendirelim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul Avrupada peugeot en iyi hangisi.?
  • bende 2002 yılında honda servisine götürdüm arabayı araba promosyon arabasıydı yani ne klima vardı ne de başka bişey adamlar arabaya klima gazı koyduk polen filtresini değiştirdik dedi adamları vuracaktım nerdeyse klimasız arabaya nasıl gaz koyar polen filtresi değiştirirsiniz diye, servisler böyle adamın kanını emiyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

bende 2002 yılında honda servisine götürdüm arabayı araba promosyon arabasıydı yani ne klima vardı ne de başka bişey adamlar arabaya klima gazı koyduk polen filtresini değiştirdik dedi adamları vuracaktım nerdeyse klimasız arabaya nasıl gaz koyar polen filtresi değiştirirsiniz diye, servisler böyle adamın kanını emiyorlar

hakkatten abartmışlar

nasıl bi açıklama yaptılar tepki gösterdiğinizde merak ettim
  • Honda Efe Ve Bora servislerinden ve
    bmw borusan otomotivden çok memnunuz. Servislerle hiç problem yaşamadım bugüne kadar... (Ücretler dışında)
  • Ankarada Turoto (Sıhhıyadeki) ve otokoç'tan (söğütözü) başka Ford servisi var mı?
    Ben ikisini de beğenmiyorum.

Hatta Ankara'da güzel bir özel servis de bulamadım. Bildiğiniz işini iyi yapan bir özel servis var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

bende 2002 yılında honda servisine götürdüm arabayı araba promosyon arabasıydı yani ne klima vardı ne de başka bişey adamlar arabaya klima gazı koyduk polen filtresini değiştirdik dedi adamları vuracaktım nerdeyse klimasız arabaya nasıl gaz koyar polen filtresi değiştirirsiniz diye, servisler böyle adamın kanını emiyorlar

Yawwwww bu kadar olur yani. İnsaları nasıl da söğüşlemeye çalışıyorlar. (Biraz haberlere -mizah dergilerine konu olan sağlık skandallarına benzemiş. Adam a gebelik testi v.s )

Bir sistem olmalı öyle bir durumda anında kilit vurulmalı kapılarına

• ist avrupada citroen in en ii servisi hangisi??? biz kar plaza ya gidioz ama çok iyi olduğunu söyliyemem.
  • Şahsen gitmesemde birçok kişiden Gebze ASF nin epey iyi olduğunu duydum.

• yaw bu serwisler ne kazık yaaa doblo nun baskı balatası değişiyo walla 400 ytl dediler ayrıca 3 gün sonra teslim

yazıklar olsun satarken nasılda şişiriyolar insanı al beee kim tutar seni parçası ucuz diyorlar sonra 400 ytl bayılıyosun bi baskı balataya

• baskı balatanın değişimi işçilik ister ve far ampulü gibi tak çıkar yapılamaz.

triger gibi diyebiliriz...
  • salı günü kaza yaptım. alalıda 1,5 ay oldu. neyse servisi çağırdım aracı almaları için size bütün samimiyetimle söylüyorum sanki ben ambulans çağırdımda yanında doktoru hemşiresi v.s. toplanıp gelmiş gibi arabaya ilk nüdahaleyi yaptıktan sonra servise götürdüler(biraz hasta gibi oldu). ve birkez daha mitsubishi almadığıma pişman olmadım.
  • Ben Fiat Adana Mıçılar servisine gidiyorum.Güleryüzlüler,ilgililer,aracın problemini saptıyor ve eğer bir kaç saat sürecekse beni şehire bırakıyor ve işi bittiğinde şehirden geri alıyorlar.Hatta şu tarihte şunun için gelmiştiniz tekrarladı mı başka bir problem var mı diye telefon ediyorlar.Anlayacağınız hizmet kalitesinde çığır açmışlar.Umarım hep böylelerine denk gelirim.
  • HONDA YAZEKS TAKSİM
    HONDA ÇİFTKURTLAR MASLAK
    BU 2 SERVİSTE ÇOK İYİ İLGİLİLER
  • Valla arkadaşlar fiat hastasıyım ama fiat ın servisleri benden uzak dursun.özellikle ankaradakiler.............

genelleme yaparsam en kötü yetkili servis hizmeti olan markalar;

-FİAT
    -RENAULT
    -OPEL
    -vw
    -PEUGEOT

EN İYİ OLAN SERVİSLER;

-VOLVO
    -MERCEDES
    -BMW

Benim gözlemlerim bu.........sorundan sonra aramaları alıp servise getirip götürmeleri çay yemek ısmarlamaları umrumda değil...........ustaları yok yada yapmak işlerine gelmiyor anlaşılan benim gördüğümde bu...
  • genel olarak yeni nesil araçlarda rutin servis aralıkları bazı markalarda 20.000 km sınırına dayanmış durumda..takdir edersiniz ki servisler de sonuçta bir işletmedir ve kar etmek amacıyla kurulmuştur..plazaları ele alalım..satış yeri araba satar..servis arıza ile ilgilenir..olağan üstü bir durum olmadıktan sonra periyodik bakım haricinde servise pek uğramayız hiçbirimiz..fakat plaza kurulacaksa servis zorunlu olduğundan üst kat harıl harıl araba satarken aşağıdakiler en kısa zamanda satılan arabanın 10-15 bin km yi doldurmasını beklemektedirler..dolayısıyla plazanın servis kısmı para kazanmak amacıyla elinden geleni ardına koymayacaktır..ki bu yüzden serviste "işçilik" adı altında bir harcama kalemi geliştirilmiştir..siz arabanızın yağını sanayide atıyorum 150 ytl ye değiştirebiliyorsanız,serviste 150 ytl+işçilik şeklinde bir faturayla karşılaşırsınız..sonuçta sizin bile yapabileceğiniz bir işlemi üste para vererek yaptırmış olursunuz..ki firmalar araçları uzun süreli servislere bağlayab ilmek için son zamanlarda ek garanti kampanyaları filan düzenliyorlar..olay bundan ibaret yani..servis zihniyeti değişmez...aradan bir kaçı farklılık yaratıp sivrilir hepsi bu...

• Bizim VW Caddy aracımızın 10.000 bakımı geldi de geçiyor bile..

Tamaş Zeytinburnu'nda ancak pazartesi gününden sonrası için randevu verebiliyorlar.

Bana iyi birkaç servis yazarsanız çok memnun olurum. Yalnız biraz acil.

Şimdiden teşekkürler
  • BEN PEUGEOT İLE HONDA SERVİSİNİ KIYASLAMAYA ÇALIŞIYORUM AMA VAZGEÇİYORUM ÇÜNKÜ ÇOK ANLAMSIZ GELİYOR ANKARADAKİ EFE HONDA İLE ESKİŞEHİRDEKİ BANAZ PEUGEOT ARASINDA DAG DENİZ DUNYA DAHA BÜYÜK NE VARSA OKADAR FARK VAR...

KARŞILAŞTIRMAK BİLE HATA...
  • valla bizimki süper doğuş oto bakıyor servise adamlar içeri sokmuyor bizi ne yapıyor ne ediyor göremiyorsuun ama işçiliği çok süpeer
  • ARKADAŞLAR MERSİNDE BİLDİĞİNİZ GÜVENİLİR BİR FORD SERVİSİ VAR MI Bİ EL ATIN BAKAM
  • Ben de servis konusunda somut örnekler vereyim. Trabzon'da 2 tane hyundai servisi var. Biri Turhanlar diğeri Çakırlar. Her ikisi de işçilik yönünden çok iyiler ancak Turhanlar'daki servise araçtan anlamadan giderseniz olmayan arızaların da faturasını ödeme ihtimaliniz var, bilmem anlatabildim mi? Bu açıdan en iyisi Çakırlar...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.