Şimdi Ara

gelin bir ilke imza atalım konumu kapatanın aklından şüphe duyarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kim bu terbiyesiz seviyesiz kişi acaba konuda kavga çıkmadı ne halt etmeye kapatdın ha aklı kıt yönetici.

evet şimdie kendini tatmin et ve benide at, kıt akıllı arkadaşım iştye asıl konuyu burada karıştıran bu bebe zekalı yöneticiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: vesloni

kim bu terbiyesiz seviyesiz kişi acaba konuda kavga çıkmadı ne halt etmeye kapatdın ha aklı kıt yönetici.

evet şimdie kendini tatmin et ve benide at, kıt akıllı arkadaşım iştye asıl konuyu burada karıştıran bu bebe zekalı yöneticiler.

Adminlere küfür ve hakaret etmek yasak ! BB.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Narrator -- 18 Mayıs 2010; 19:02:11 >
  • Dediklerinde haklı olabilirsin ama burada her zaman haksız duruma düşeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vesloni

kim bu terbiyesiz seviyesiz kişi acaba konuda kavga çıkmadı ne halt etmeye kapatdın ha aklı kıt yönetici.

Derdin nedir dostum?Problemin ne?Neden huzuru bozmak istiyorsun?Amacın ne?Kimsin sen?
  • DH nın sahibinin oğlunu tanıyorum mesaj attım o admini işten alacaklar rahat ol 10 dk sı var

sağa lean sakaa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.