Şimdi Ara

genç bankkart'ım var hesap numaram hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
107.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenim kredisi alıyorum bunun için bildiğiniz üzere genç bankkart verdiler ziraat hesabıma para yatırılacağı zaman ben hesap numarası olarak parayı yatıracak olan kişiye ne söyleyeceğim kartın üzerinde 4 haneli 4 kısımdan oluşan rakamlar var onlar mı benim ziraat hesap numaram yoksa başkası mı nasıl öğrenicem hesap numaramı acaba ?

• Para yatırırken atm de ekran altta verdıgım gıbı gelır

XXX XXXXXXXX XXXX (son kısım 3 hanelı de olabılırdı karta bakamadım sen bakarsın)

Ilk bastakı kısım de sube kodu yerıne gecer
    Onun yanındakı 8 hanelı hesap no
    En son da ek no
    Kartta aynı boyle olması lazım
    Umarım anlatabılmısımdır

Edıt:sımdı baktım karta
    Kartın en altında tr ıle baslayan bolum varya onun ılk 8 hanesınden sonra gelen kısım hesap no

XXXX XXXXXXXX XXXX
    Boyle olan yer
    Yapay Zekanın Yanıtı

Bankkart Hesap Numarası Bulma Rehberi

Bankkart hesabınızın numarası şu şekilde bulunabilir:

• Bankkartınızın ön yüzüne bakın. Hesap numaranız, kart numarasının altında 10 haneli bir sayı olarak yer alır.
    • İnternet bankacılığına giriş yapın. Hesap numaranız genellikle ekranın üst kısmında veya hesabınızın özet sayfasında görüntülenir.
    • Mobile bankacılık uygulamasını kullanın. Uygulama aracılığıyla hesabınıza erişebilir ve hesap numaranızı görüntüleyebilirsiniz.
    • Banka şubenizi ziyaret edin. Bankacınız hesap numaranızı size sağlayabilir ve işleminizi gerçekleştirebilir.

Hesap numaranız, bankacılık işlemleriniz için gerekli olan önemli bir bilgidir. Ödeme yapmak, para transfer etmek veya faturalarınızı ödemek için bu numarayı kullanmanız gerekir. Hesap numaranızı güvenli bir yerde saklamanız ve yetkisiz kişilerin erişimine izin vermemeniz önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • IBAN DIYE GECER
  • o kartın üzerindeki hesap numarası değil, sana kyk için üstüne adını tcni yazdığın bir çarşaf vermişlerdi bankaya gittiğin gün. O çarşafta müşteri numarası yazar o müşteri numarası sanırım aynı zamanda hesap numarası.

Tabi o çarşaf kağıdı alıyorlar, telefonlarını ara sor ya da en yakın ziraate git öğren.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 14 Şubat 2014; 23:33:58 >
  • Para yatırırken atm de ekran altta verdıgım gıbı gelır

XXX XXXXXXXX XXXX (son kısım 3 hanelı de olabılırdı karta bakamadım sen bakarsın)

Ilk bastakı kısım de sube kodu yerıne gecer
    Onun yanındakı 8 hanelı hesap no
    En son da ek no
    Kartta aynı boyle olması lazım
    Umarım anlatabılmısımdır

Edıt:sımdı baktım karta
    Kartın en altında tr ıle baslayan bolum varya onun ılk 8 hanesınden sonra gelen kısım hesap no

XXXX XXXXXXXX XXXX
    Boyle olan yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabrizo -- 14 Şubat 2014; 23:42:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genç bankkartta kesinlikle kartın üzerinde yazmıyor onu biliyorum.
    Bak internet şubesine giriş yaptım hesap detaylarna girdim.

1537-66666994-5001

1537=odtünün kodu

demek ki hesap numarası da 66666994-5001 olmalı. ya da 5001i de sallayacağız tam emin değilim.
  • Ben bygün atmye gittim hesabımdaki kalan parayı çekmek için para çekmeye girince hesaptai tutarın üstünde 12 haneli sonu 5001 olan numara yazıyor acaba o numaralar mı benim hesap numaram oluyor 1111 - 11112222 - 5001 şeklinde ortadaki 8 hane benim müşreti numaram ilk 4 ise şube numarası heralde doğru mudur müşteri hizmetlerini aramama gerek yok heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.