Şimdi Ara

Genç Yaşta Gemi Gibi Arabaları Sevmek (Passat Satıp 206 Almak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş ortamında konuşurken hep dikkatimi çekiyor 18-25 yaş grubundaki insanlar clio,fiesta yada biraz daha sportif tek kapılı hb arabaları seviyorlar.
    Ben tam tersi gemi gibi passat mondeo 508 c5 yada 5.20 e250 gibi araçları seviyorum,bende mi sorun var onlarda mı anlamadım ?

Hele bir arkadaşımda b5.5 kasa 1.6 trendline passat var geçen yolda 206 gördü tek kapı biraz da modifyeli oo çok güzel ya bunlar ne kadar bizim arabayı babama sattırıp bunlardan alıdıracağım diyor.

• Aynı durum bende de var 19 yaşındayım şöyle a4 alroad quattro sw lere hastayım özellikle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben de 30 yasindayim b segment arabalar bana da kasvetli geliyor.imkan olsa E suva binerim

Ama senin arkadasta apacilik var biraz😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 106'ya biniyorum büyük arabalar benimde hoşuma gidiyor ama büyük arabanın masrafıda büyük oluyor. Yakıt, vergi, yedek parça konusunda küçük arabalar daha avantajlı.

• Büyük araba candır. İçi geniş, ferah ve konforludur. Bagajına, iç kabine vs. her şey sığar. Uzun yolda rahat rahat gidersiniz.

Ayrıca büyük arabanın deposu da büyük olur

• Biz de üniversitedeyken mustang, camaro, challenger gibi arabaları kullanırdık ama en sevdiğim araba gto idi.

Genç Yaşta Gemi Gibi Arabaları Sevmek (Passat Satıp 206 Almak)
  • Benzer bir durum bende de var, şu aralar Peugeot 407'ler, Avensis'ler falan ilgimi çekiyor. S40'a biniyorum zaten. Tek kapı arabalar falan ne bileyim tamam genç biri olarak daha çok yakışıyor belki bana ama ben ağırbaşlı, oturaklı, gemi gibi arabaları seviyorum.

Belki ileride bir Lancer X alırım hem genç işi hem geniş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 yaşındayım ve honda crv'ye biniyorum . herkes yaşlı arabası diyor o yüzden çok takmayacaksın. Önemli olan sevdiğim ve konfor bulduğum bir araç kullanıyor olmam benim için. Millete göre keyfini belirleme =)
  • Benimde mondeolar hoşuma gidiyor ama şehir içi kullanım zorluğu ve yürütme maliyetleri açısından geri duruyorum.
  • Küçük arabayı adamdan saymıyorlar. Göre göre üstünüze sürüyorlar. Büyük arabalar bu konuda daha iyi. Konfor farkına falan hiç girmiyorum bile.

• Valla bazen benimde C serisi (S class da olur da biraz daha yakın hedef olsun diye) Executive özel yapım ahşap kaplamalı modeller hoşuma gidiyor.

Arabanın içini siz dışına millet bakar hesabı jant spoiler vs zevkim de yoktur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 13 Haziran 2018; 11:45:23 >
  • Bende de var aynı durum. Yaş 27. 2016 Elantra'm var. Superb için bütçeyi çok zorladım ama olmadı. 20li yaşların başından beri büyük arabalar ilgimi çekmiştir. Param olsa A6 veya s90 alırdım şu an.

• 8 sene doblo kullandıktan sonra kin tutmuştum yüksek arabalara doblo pick up suv mpv vs, asla almam diyordum, yaşım 30 şuan suv’den başka araba binmem segmenti önemli değil b, c, d, e fark etmez para hangisine yeterse o suv alırım.

Hb sedan adabalarda güzelde sürekli yüksek araba kullanınca artık hb ve sedanlar boğucu geliyor.

• Yaş 27. Küçük arabaları daha çok severim. Tek kapılı, güzel bir 206 veya 306 almayı düşünüyorum ama etrafındaki herkes bu araçların masraf açacağını, satamayacağımı vs. söyleyip duruyor. Bir delilik yapıp alacağım sanki :)

• Yaris vardı eşimle işimizi görürdü, bebek oldu hemen sattım Avensis aldim şimdi diyorum ki acaba Vito mu alsaydık. Bu işin sonu yok, az önce arkadaş gördüm konu acmis, TR Turu yapacak Micra ile 3 kişi. Malum akaryakıt ve vergi sistemleri sebebiyle küçük olan iyidir bu şartlarda, ama napsin adam. trafikte adam yerine konmuyordum Yaris ile, 182 boy 100 kilo adam bile olsan sen b araç kullandigin için ezileceksin

• 34 yaşındayım , 20 likler yaşlı der , 40-50 ler genç der bize
    Öyle bir arada kalmışlık
    En son insignia gs seçtim
    Harbiden gemi gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.