33 yaşımdayım, kimse iş vermedi, asgari ücretli işler için de çalışmayı düşünmüyorum. Kalan hayatımda da işsiz yaşamayı düşünüyorum. :) Buradaki işsizlerden farklı olarak 15 yaşımdan beri sigortamı ödüyorum, en azından emekli olacağım. |
Gençler Çalışmıyor ve Okumuyor.. (4. sayfa)
-
-
kerimcem göt ıslanmadan balık tutulmaz:)
ben 41 yaşındayım it gibi çalışıyorum 18 yaşımda nasıl çalışıyorsam yine aynı şekilde çalışıyorum hiç fark yok
bahsettiğin ülke vatandaşı olmayı bende isterim ama dünya üzerinde öyle bir ülke yok en azından ciddi nüfusu olan bir ülke yok
sen ağa ben ağa bu ineği kim sağa misali
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı fikirdeyim gelde bunlara anlat, şizofrenik evrenlerinde gelişmiş ülkelerde herkes yan gelip yatarak masa başında yellenerek az çalışıyor sanıyorlar boşuna hastalık demiyorum ben acilen destek almaları gerekiyor, bu kafayla giderseler sonları intihar olucak .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2024; 21:16:36 > -
Ben intihar etmezdim, öldürebildiğim kadar kadın ve adam öldürüp hapse girerdim.
-
benim yanında çalışan elemanım var daha 15_16 yaşında gurbette 19 bin maaş alıyor evet çok para değil ama yaşı için gayet güzel para kafasıda çalışıyor en fazla 23-24 yaşında usta olur buğünün parasıyla 40 bin maaşı var cumartesi pazarda tatil bu arada bizim sektörde cumartesi çalışan olmaz
evet bazılarına göre 40 binde para değil bana göre hesabını bilen için güzel para
ama ben yinede oto sanayiye giderdim orada işler daha kolay dükkan açmanın maliyeti düşük bizim sektör öyle değil
ülkede çalışmak isteyene iş çok
Aylık gıda masrafım hiçbir şey yiyip içmesem 60000 TL'nin altına düşmüyor ve sen geliyor diyorsun ki bana 40000 TL maaş harika. :D Sana High End kulaklıklarımdan sadece birinin fiyatını söylesem, bilgisayarımın en ucuz parçasının fiyatını söylesem şok olacaksın demek ki. :D
-
reis ben seni ciddiye almıyorum bana cvp yazma
biz dışarıda kalıyoruz ama, anca kapısı herkese açık olan yerler kabul ediyor onlar olmasa bitmşiz, işin komiği biz zaten 30 lara gelene kadar neredeyse25 e kadar okuduk üni yl falan derken, ee napalım 5 yıl çalışıp 30 olduk sonra yeni bir iş istesek sevdiğiiz bir alan istesek yaştan ötürü ölüme mi terk edileceğiz bu nasıl iş kardeşim şaka gibi, onu geçtim aslında yaş din dil ırk önemsiz, sadece dışarıdan biri, normal başvuru ile gelmek isteyen biri olursan bu bahanler var yoksa 80 yaşında adamı bile alırlar koyarlar yeter ki istesinler, bu da hayatın kanunu sahip edilmişler karar verir her kurala ve kişiye
-
33 yıldır işsizim diyen adam sigortamı ödüyorum diyor ulan desene benim para derdim yok, inmanılmaz tipler cidden
-
cebinde 1000 lira olmadığına bahse girerim
işte bekir hocam sanal alem herkes gemisinde kaptan
Sadece bilgisayar masam 15000 TL gelmiş cebinde 1000 TL yok diyor. :D
-
şaşırmam ama hiç belli olmaz ne demiş batalarımız, para ve imamın kimde olacağı belli olomazmış, paranın bile kendi içinde ayrımı vardır, senin zengin gördüğün ortamının en fakiri, fakir gördüğün en zengini çıkar bu bile planlanmış bir durum köylü zengini ,şehir zengini , beyaz italyan, orta yaş(şimdininn alt gelirimsi tayfası) falan, sonra yazdığı mesajlar bi tık aşırı asma harbi sigortasını ödeyecek kadar varlıklı olup çalışmayan tipler boldur ülkede, ailesi tarafından sevilen benimsenen tipler bunlar oluyor genelde boşluk gibi yaşarlar ama kral mjuamelesi görürler, bizler ise anneleri sekmiş gibi muamele görürüz hiç sekmez
-
İş begenmemezlik var. Bizim fabrikarda 60 bin liraya çalışacak işçi bulamıyoruz.
-
aynen işsiz gördüğüm yokki benim ayrılsalar bile mesleği elindeyse kişinin yenisini bulması 2 haftalarını bile almıyor 23 yaşındaki çocuğa bile kaç yerden teklif geliyor gözümün önünde elektirik tesisat işinde.
O tiplerin hayalleri başka kenar köşe diplomarıyla yatış memur tipi iş bekleyen tipler gerçekler bu,sen ona oyle kargocu yok oto sanayi dersen annesine küfür olarak algılar.
Senin gibi aklı başında hayatın gerçeğini gören bilen muhalif görmek beni sevindirdi buradakilerin bir çoğu hayalperest,fantezi şartlarda yaşıyor çünkü laf anlatamıyon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2024; 22:25:33 > -
evet öyle adamlar var ama o tür adamların oturmuş bir profili olur bunlar trollük peşinde koşan tipler buğün hesap açmış yazıyor işte gereksiz
uzun zamandır troll ordusu spawn oluyor siteye, site de öldüğü için çok belli oluyor, anasayfa konularının yarısı bu tarz tiplrin konuları maalesef, at izi biç izine karıştı bu yeni taktik sanırım her alanda bu var
-
işin kötü tarafı eski üyelerde forumu sulandıryor
yukarıdaki elemanın fabrikası 60 bine işçi arıyormuş bulamıyormuş falan cvp yazsan bir dert he diyelim geçelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X