Şimdi Ara

Gençler Çalışmıyor ve Okumuyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
216
Cevap
6
Favori
5.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli evdeler hepsi sisteme karşı... Dolar 60 da olur 600 de olur...

t24
    Türkiye hem çalışmayan hem okumayan gençlerde Avrupa'da zirvede
    https://m.t24.com.tr/haber/turkiye-hem-calismayan-hem-okumayan-genclerde-avrupa-da-zirvede,1156253

• Gençliğini yaşayamayan, gençlik nedir bilmeyen, o duyguları hiç bir zaman yaşayamayan, tarikat ve cemaat yurtlarında etraflarına örülmüş duvarlardan dışarı çıkamayan, zincirlerini kıramayan insanlardan gençleri anlamasını bekleyemeyiz. Bu ülkenin sorunlarından birisi gençliğini yaşamayan insanların, gençleri anlamasını beklememizdir.

Evet gençler tembel, gençler umutsuz ama acaba bunun sebebi ne diye hiç sordunuz mu? Üniversitenin yanından bile geçemeyecek gençleri müşteri görüp onlara eğitim satan sistem suçlu değil mi? Eğitimi ticarete dönüştürmenin sonucudur bunlar.

Elbette kafası zehir gibi olan binlerce gencimiz var. Onlarda acaba neden ailelerini, sevdiklerini bırakarak başka ülkelere gidiyorlar diye hiç soran yok mu? Bu ülkede yaşamaya devam edip beyefendi ve hanımefendi sarayda yaşasınlar diye mi çalışacaklar. Balık baştan koktu ama bir kesim bunu inatla görmek istemiyor. Zaten bu devirde demokrasiden monarşiye geçmeyi tercih eden bir topluluktan görmesini de beklemiyorum.

Gençler öcü değil beyler, bırakın kızlı erkekli kafelerde otursunlar, kimisi çay, kimisi kahve, kimisi de bira içsin. Bu insanlardan korkulmasın, sadece sorunları dinlensin. Bu insanlar ülkenin geleceği ama bu iktidar bunu hiç bir zaman anlamadı. Üzgünüm ki bu tarikat cemaat zır cahil ortamında ülkemizi kalkındıracak genç nüfusumuzu da kaybettik. Artık nüfusumuz hızla yaşlanacak.

Bu arada ben 42 yaşındayım. Ben babamın yaşadığı gençliği arıyorum, şimdi ki gençler ise benim yaşadığım gençliği arıyorlar. Bu ülkenin gençlerine yazık oluyor.

Dua et haftada 1 gun iznin varmis. Sanki cok zor seyler atlatmis gibi konusuyor ya birde :D Burda senin anlattiklarinin 1000 kat daha zor sartlar altinda calisan gencler var.

Gunun sonunda hepiniz excel tablosundaki 1 hucreden ibaretsiniz. Bu modern kole sisteminde patron 40 kazaniyorsa isciye 1 veriyor ve sizleride aile ortami vs diyerek ayakta uyutuyor. Gunun sonunda herkes birbirine sahte gulusler atiyor. Insanlarin yuzunde buyuk bir maske var fakat kimse bunun farkinda degil.

Ucuz isgucunde cin ile yarisiyorduk artik cini hindistanida gectik malesef.

• Diyorsun... Bay dh anonim.

• Konuyu açanın daha kendi adıyla konu açacak medeni cesareti yok ama fikir belirtiyor 

• Dandikte okuyorlar birde üstüne megolamanlar onları kıytırık diplomalarıyla büyük holdingler yada devlet masa başı yatış laptop çay kahve takım elbise eşliğinde statülü işlere 50.000+ tl maaşla işe alıcaklar hayaller o daha çok beklerler gitsin tedavi olsunlar.

böyle bir ülkede icadda olmadı dünya üstünde ingiltre de abd de herkes masa başında 3-4 gün yellenerek çalışıyor filan sanıyorlar herhalde herkes beyaz yaka ceo patron he he aynen oyle giden iyi eğitimsiz türklerden görüyorum cenneti .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2024; 0:18:57 >
  • Gençliğini yaşayamayan, gençlik nedir bilmeyen, o duyguları hiç bir zaman yaşayamayan, tarikat ve cemaat yurtlarında etraflarına örülmüş duvarlardan dışarı çıkamayan, zincirlerini kıramayan insanlardan gençleri anlamasını bekleyemeyiz. Bu ülkenin sorunlarından birisi gençliğini yaşamayan insanların, gençleri anlamasını beklememizdir.

Evet gençler tembel, gençler umutsuz ama acaba bunun sebebi ne diye hiç sordunuz mu? Üniversitenin yanından bile geçemeyecek gençleri müşteri görüp onlara eğitim satan sistem suçlu değil mi? Eğitimi ticarete dönüştürmenin sonucudur bunlar.

Elbette kafası zehir gibi olan binlerce gencimiz var. Onlarda acaba neden ailelerini, sevdiklerini bırakarak başka ülkelere gidiyorlar diye hiç soran yok mu? Bu ülkede yaşamaya devam edip beyefendi ve hanımefendi sarayda yaşasınlar diye mi çalışacaklar. Balık baştan koktu ama bir kesim bunu inatla görmek istemiyor. Zaten bu devirde demokrasiden monarşiye geçmeyi tercih eden bir topluluktan görmesini de beklemiyorum.

Gençler öcü değil beyler, bırakın kızlı erkekli kafelerde otursunlar, kimisi çay, kimisi kahve, kimisi de bira içsin. Bu insanlardan korkulmasın, sadece sorunları dinlensin. Bu insanlar ülkenin geleceği ama bu iktidar bunu hiç bir zaman anlamadı. Üzgünüm ki bu tarikat cemaat zır cahil ortamında ülkemizi kalkındıracak genç nüfusumuzu da kaybettik. Artık nüfusumuz hızla yaşlanacak.

Bu arada ben 42 yaşındayım. Ben babamın yaşadığı gençliği arıyorum, şimdi ki gençler ise benim yaşadığım gençliği arıyorlar. Bu ülkenin gençlerine yazık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack_sparrow_82 -- 9 Haziran 2024; 3:32:29 >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kurban Bayramı'nda 9 gün tatil yapacak kamu görevlilerinin maaşları kesilecek desinler bakalım ne olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7-Quaresma -- 9 Haziran 2024; 10:17:16 >
  • Tembel oldukları için ne çalışıyorlar ne okuyorlar boş gelmişler boş gidecekler...   

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okumazsanız berkecan gibi abdulhamit fotoyla trollük yapmak zorunda kalırsınız. Sanki kendisi atomu parçalıyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 9 Haziran 2024; 10:55:56 >
  • Gençler kadar başınıza taş düşsün, ahınız var ulan gençlerde farkında değilsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chaveez -- 9 Haziran 2024; 11:7:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben o iki yıllık ilk mezun halimle vatan bilgisayar 10 saat mesai yaptım hafta sonum bile yoktu hafta içi 1 gün izin.

Hayatın ritmini kabul etmezsen sonun delirmek olur çevrendekiler yarım akıllı gözüyle bakar kimse eşit değil hayatta kıyamete kadarda böyle gidecek seni chp nin kurtaracağını beklersen daha çok beklersin .

Aylak rahat konforlu şartlarda çalışmak istiyorsan iyi eğitim kariyeri yap yada benim gibi sonrasında yüksel, yada git kpss kazan kimse sizin ağzınıza kaşığa bal koyup vermiycek hayat zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2024; 13:32:1 >
  • Gençler toplatılsın

• Diyarbakırlı Mehmet vardı forumda bu tür konuları o açardı.

• Niye çalışsın niye okusunlar. Köpek gibi çalış didin ee sonunda ancak hayatta kalacak para kazan. Dayısı olanlar memur olsun akp çocuğu olup zengin olsun benim gencim de çalışıp ömrünü harcadığı ile kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi iki yıllıkları biz inşaatta amele olarak çalıştırıyorduk. Kendini fazla yüksekte görüyorsun. Alt tarafı kıytırık iki yıllık okul. Senin bölüme sınava hiç çalışmayan tembel tenekeler gidiyor.  

• Dh Anonim kapatılsın!!!

• çocukların geleceklerini karart. ondan sonra çıkıp onları suçla ohh suyundan da koy. internet ile herkes artık her şeyi görüyor. bizi kıskanıyor diye milleti kandırdığınız avrupa , abd ülkelerinde insan gibi yaşayanları görüyor. bizde it gibi çalışsa da hiç bir şey yapamayacağını da görüyor.

pahalılık var diye marketleri suçlayan kafalardan kurtulmadıkça hiç bir şey düzelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devleti yönetenlerin gençleri köle olarak görüp sefa sürmesi sistem değişmediği sürece böyle devam eder zengine ayrı okul fakire ayrı okul heryerde aynı muamele

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.