Şimdi Ara

Gençler Çalışmıyor ve Okumuyor.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
6
Favori
5.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

60 bine aradıkları adam ya işin kalbi olacak adam ya 12 saat çalışırım abey diyen tiptir, trdfe hakkıyla çalışıp nispeten insani şartlarda alınabilecek max max max para 30 bindir

• berk768 kullanıcısına yanıt

yoo okumam ki ben. liseyi bıraktım, eğitim benim için bitti. leş gibi okullarda 4 yıllık üniversite okumuş bir garson olacağıma, okumamış garson olurum daha iyi. okumanın bir anlamı yok türkiyede.

• Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

en iyisini yapmışsın boşuna vakit kaybı,sonrasında verdiği megolomanlık ayrıcalık hissi ayrı dert zaten,biraz para biriktir kendi işini filan aç esnaflık dene şansın dönerse zaten itü mezunu kadar bile kazanırsın.

• nexus can N kullanıcısına yanıt

Ben on seneden fazla çalışmıyorum, evet çok çirkin gelebilir ama inanın ne serserilik peşindeyim ne de evde boş duruyorum, ilgilendiğim vakit ayırdığım bir şeyler oluyor mutlaka. Benim gibi talihsizliklerle karşılaşmış ve haksızlığa uğramış insanlar için çalışmak daha da kötü oluyor zaten

Kerimcem bazen kendisinden beklenmeyecek kalitede cevaplar yazarken bazen üzüyor, bu konu için yazıldığı üzere onu dinlememek lazım. Benim kardeşim tam bir "avare amele" doktor ve beni aynı Kerimcem gibi hatta fazlasıyla aşağılıyor, ezik karakterini benim aracılığımla düzeltmeye çalışıyorlar, kelimeler kifayetsiz artık

Uyanmamız gereken bir mevzu var; yeni nesil artık adaletsizlikleri daha iyi görüyor, ülkenin yükünü sırtlamanın başkalarına yaradığını ve ortak çıkarların gözetilmediğini fark ettiler. Gözü açık insandan da korkarlar çünkü onu ancak benim kardeşim gibi bir yakını eğip bükebilir. Daha bugün çok konuşuyorum diye fiziksel şiddet gördüm ve başlatan oydu. Çocuğu özel okula gitse ev alsa doktor maaşı yetmez, meslektaşlarının misli gelirlerinden zerre haberi yok, çocuğu doktor olmasa depremde ölen kuzenimizden farkı olmaz...

Ben köle değilim, sistemlerinin çarkları altında ezilip öğütülecek kadar da kötü genetiğim yok, ah anne ah bana verdiği kardeşe bakın, bir iş yerinde çalışsam başıma neler gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 9 Haziran 2024; 22:42:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

yolumu yurt dışına çıkmak üzere planladım, yaşayacağım maks 50 yılın hepsini bu ülkede harcamaya niyetim yok 

• tubytube kullanıcısına yanıt

aşağlamıyorum tam tersine kurtarmaya çalışıyorum, senin geleceğin ne olucak,annen baban öldükten sonra ne olucak ,sana kim bakıcak? önüne yemeği kim koyucak?

hayatı lay lay lom sanıyorsunuz ben ona şaşırıyorum,hayat çok zor ve bu kafaylada sonunuz iyi olmuycak sizin, ister chp li ister akp li ol umrum bile değil kendinize yazık ediyorsunuz kardeşim.

kendi onurun gururun için çalışmak zorundasın bitti daha ötesi yok.

çalışmıyordu piskolojisi bozuk yalnız yaşayan biriydi hastaydı diyip mezara gömülceksiniz ha bunuda her siyasi partiden kişi arkanızdan söylüycek yok oyle akpsi chp si ona göre çeki düzen verin hayatınıza dibin dibini görmemek için. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2024; 22:54:37 >

sonuçta bu ülkede çalışanın dediğim gibi kendine saygısı yoktur hayatında ne bir araba alabilir ne bir ev alabilir yakında yeni nesil telefon bile alamayacak atın bu mesajı fav'a bekleyin...

bu ülkede çalışmak devlet memurunu beslemek emeklileri beslemekten başka birşey değil.

Kaleminden kan damlıyor Kerimcem, kim bilir aile büyüklerin zamanında kan akıtarak istilacı kemirgen parazit İlber Ortaylı gibi neleri yürütmüş de şimdi üstenci bir tavırla bize akıl öğretiyorsun, çok fena bir şey bu yaptığın...

Arada "e evlen bari" demediğin kalmış, bu iğrenç karışık coğrafyaya da çocuk yapmayacağım, bizi manipüle edemezsiniz ikna da edemezsiniz. Evlilik dışı bile olsa bu ülkedeki hakim kültüre kendimi de çocuğumu da feda etmeyeceğim...

Siz bu kafayla bu kadar semirip şımartılmışsanız ve o halinize güveniyorsanız ben de dimdik duruşuma güveniyorum. Benim gibi niceleri olsa ağzınızı açamazsınız, kardeşimin rezaletlerini bile açık açık paylaşacak kadar bu çağın insanıyım, siz ooo süper ırksınız akmazsınız kokmazsınız 🤮🤮🤮

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

biraz olgunlaş o kafanı çok duvarlara vurucan bir akp trollü abi demişti dersin kardeşim .

hala kulplar bahaneler üretiyorsunuz cehennem gibi bir ülkedede yaşasan çalışçan işe yarıycan kendin için.

tamam ekonomi kötüde aşırı abartmışsın bu kadarda değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cnyttt kullanıcısına yanıt

100 bin tlye polo alındığı zamana git de ki iphone 100 bin tlyi geçecek sana ruh hastası derler bende şimdi diyorum ki

bir iphone'nun 500 bin tl hatta 1 milyon tl olduğu günleride bu sistem bu şekilde devam ederse göreceksiniz...

şuan yeni nesil nasıl arabası olanları seyirci gibi izliyor yakında telefonu olanlarıda izleyecekler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus can -- 9 Haziran 2024; 23:12:38 >

reis isterse iphone 10 milyon olsun bu benim senin sorunu değil uygun zaman olunca sıfır atılır sorun çözülür bunlar iyi yönetimle kolay işler

asıl çözülmesi büyük sorunlar var oraya yoğunlaşmalı mesela mülteciler gibi

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Nerde bu fabrika mk herkes bi tarafindan salliyor 70k 80k isci bulamiyoruz diye. Nerde soyle yarin evi barki tasiyayim oraya. Il disi felanda farketmez.

• cnyttt kullanıcısına yanıt

Mülteci işini çözecek tek adam Ümit Özdağ..

• Herkesin hakkında hayırlısı artık. Birbirinize saldırmayın arkadaşlar şurada kendi halinde tartışan 200-300 kişi kaldık.

10+ sene çalışıp arabası olmayan bir kişi bile tanımıyorum.

ülke pahalı ekonomi iyi değil okeyde çalışmamak için bunlar geçerli sebep değil hadi son 2 sene oldukça kötü daha önceki 8+ seneyi nerde yedin sorarlar adama.

insanlar 1.dünya savaşındada çalıştı,2.dünya savaşındada çalıştı hatta markları sobada yakarken almanlar yine it gibi çalıştı.

çalışmadan hiç birşey olmaz 0+0 =0 la hayatını bitirirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2024; 23:28:39 >

otomatik polonun 60 bin olduğu zaman yani 2016 yılında ben 2500 maaş alıyordum memurda bu rakamlarda maaş alıyordu aşağı yukarı 25 maaş gibi birşeydi

buğün temmuz zammıyla en düşük memur maaşı olur 40 bin polonun fiyatıda 1050-1100 civarı

evet azda olsa alım gücünde gerileme var ama öldük bittik diyecek kadarda değiliz

devlet oto piyasasına müdahale etmese biz maaşlı çalışanlar lehine daha iyi sonuçlar ortaya çıkacak ama her seferinde mutlaka bir çomak sokuyorlar

Arabadan kastın ne hangi model kaç yıllık avrupalıların çöp olarak kullandıklarını arabadan mı sayıyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 9 Haziran 2024; 23:41:55 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.