Bildirim
GENÇLER MF3 TAHMİN EDECEK VAR MI LÜTFENN
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rahat gelir en az 10binsin trol degilsen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Obp?
YOK YEMİNLE DEĞİLİM NE ZAMANDIR FORUMA BAKIYODUM ZATEN BAKTIM AÇIKLANMIYO Bİ DE BEN SORAYIM DEDİM. İNŞALLAH DEDİĞİN GİBİ OLUR :) -
Hocam tahminime gore 7 k ile 9 k arasında olursunuz.Ortalama puaniniz iyiyse 2k daha inersiniz o da 5 k ile 7 k arasina denk gelir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panpaciben -- 28 Haziran 2015; 13:24:15 >
obp 89. ya gerçekten mi ben artık tıptan ümidi kesmiştim dişlere falan bakıyodum çok teşekkürler inşallah sizin de istediğiniz yer olur :) -
Ygs 2 puanin kac
402 -
8-9 k gelir gibi duruyor
benim piskolojim bozuldu herkes çok iyi yapmış ağlayacağım inşallah kazanırsın
bozma moralini kardeşim ben de foruma bakınca moralim çok bozuldu özellikle fen sınavından sonra ama çoğu doğru değil gibime geliyor. Senin nasıl ? -
Panpabaciben in dedigine bakma okul puani bu seviyede o kadar ileri atmaz ya yerinde kalirsin ya da 100 200 kisi geri atar netlerimiz cok yakin ben 29 bindeyim puan farkini merak etmistim ygs nin ondan sordum
5k da gözüm yok zaten 10k yetiyor bana -
bu netlere tıp geliyor mu diye soruyorsan nöronlarında falan sorun var demektir bi doktora falan git istersen.... -
Nerenin tipini istiyosun?
puanza gibi yerlerden hesaplayınca benimki 10k felan oluyor ama fen yüzünden stresliyim
yani ? gelmez mi diyosun gelir mi tam anlamadım ? -
daha bunu anlayamıyosun ama 90 da 80 fen neti yapmışsın bi git işine -
Rahat gelir yaa
Beyler ygs-1 100k mat 31d 10y geo 17d 4y fizik 16d 9y kimya 19d 6y biyoloji 19d 8y sizce 56 bine ceker miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- izmir deneme kulübü
- mrna tekrar tekrar kullanılabilir mi
- dönem ortasında okul dondurulur mu
- ders çalışırken uyku gelmesi
- yurtta kalmak istemiyorum
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X