Şimdi Ara

Gençler mikail hoca konuşuyor cümleten selamlar (TYT ADINA KONUŞALIM )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
6
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba reklam yaptığım gerekçesi ile 1 hafta sizlerle olamadım acemilik bilmiyordum sadece site ismi ve insatagrami ismi yazmıştım her neyse gelelim konumuza
    Bu hafta ilk canlı dersimiz facebook grubumuzda yaptık ve çok güzel sağlam sorular çözdük 2 saate yakın sürdü hedefiniz iyi ise bu soruları görün bunlar sizin haftalık tekrarınız için çok önemli
    Tyt hakkin da şunları söyleyeceğim arkadaşlar tyt biliyorsunuz istediğiniz kadar soru cozun yine de sizi ters köşe yapan bir sınav burada amaç sizden verilen süre içinde en çok soru yapanı seçiyorlar ve bununda kilit yeri matematik peki ne yapmalı tyt derslerinden problemleri bitirdiğimiz anda hemen hiç vakit kaybetmeden kadar problemleri bitirdiğinizde hiç vakit kaybetmeden direk denemeye geçin ve tüm deneme değil matematik branş denemelerini çözmeye başlayın sizi bu sınavdan çıkaracak en önemli çalışma budur. Bu denemelerden de iyi sonuçlar almanız içinde son yıllardaki yeni nesil sorulardan önce meselenin cebirsel yani temel matemetik işlemlerini bilmelisiniz soruların cicili bicili sorulması sizin bunları bilmeden yapabileceğiniz anlamına gelmez asla bu yanılgıya düşmeyin iki soru bankasından fazla soru bankasından gitmenize gerek yok ilk kitap konunun kavranması için gerekli ikinci kitap ise denemeden oluşan eksikleri kapatmak içindir ondan dolayı stratejik davranın dediklerimi dikkate alın. Denemeden çıkan sonucları iyi analiz edin ve sınava kadar o denemelerde çıkan yanlış ve boşları ısrarla cozun ve yoğunlukla yanlış çıkan konularda o ikinci kitapda üzerine gidin. Bunları söylemek basit ama uygulamak zor başarı hiç kolay değildir. Basari başarısızlıktan türeyen bir durumdur bunu UNUTMA!onun için ısrarlı ve azimli olun.EN AZ BENIM KADAR azimli olun vazgeçmeyin. Çözdüğünüz denemeler sizin hazineniz olsun oradaki çözülemeyen sorular sizin kıymetiniz olmalı onlar sürekli çözülmeli UNUTMA!
    Son olarak sınava kadar beraber olalım beklentim yok sene sonuna kadar canlı yayınlara katılın ınstagram ve youtubeden takip edin.
    ÖĞRETMENLIK YAPMAK ISTEYEN BIR OGRETMENIN ÇABASINA AZMİNİZLE DESTEK VERIRSENIZ HER ŞEY ÇOK DAHA FARKLI OLUR BUNDAN EMIN OLUN
    SIZLERİ ALLAHA EMANET EDIYORUM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mikail hoca -- 7 Ocak 2020; 11:53:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kral adamsınız valla ama yayınların saati biraz geç değil mi evet gece çalışan birtakım insanlar var fakat genelde gündüz çalışıyoruz tabii sizi de ben yakından takip ettiğim için biliyorum dershane olsun bu dersler vs olsun ancak yetişiyorsunuz ama şöyle 1-2 saat önceye alabilirsek süper olur hocam bir de bu yayın hafif kasma vs oldu isterseniz yayınları twitch üzerinden de açabilirsiniz

• Evet onu düşündüm daha erkene alacağım bu hafta erken yapacağız

• Mikail hoca M kullanıcısına yanıt
    Yayını youtube üzerinden yapacağım şimdilik parad başladım

• Hocam inanılmaz bir hocasınız ya 4 sene fen lisesinde okudum ama bana bir hocam bile sizin kadar destek vermedi. Sizin kadar bilgi veremedi . Hakkınız ödenmez. Bir de biz deneme çözüyoruz fakat bence sizin bize hangi denemeleri önerdiğiniz de önemli , sizden bekliyoruz forumca deneme önerilerinizi :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Her şey için sağ olun hocam. Bu zorlu süreçte siz değerli insanların düşüncelerine ihtiyacımız var. Bunları paylaştığınız için minnettarız.
  • Hocam canli yayina nasil katilabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deneme önerileri yapacağım diğer başlıklarda

Tesekkur ederim hocam

• Hocam ilk defa pazar günü yayınınıza katıldım.Çok güzeldi saolun hiçbir karşılık beklemeden yapıyorsunuz.Diğer yayınlarınıza da kesinlikle katılacağım.

hocam 11.sınıfım problemlerim çok da iyi sayılmayacak derece de sizden problemleri aldım 15 tatilde problemleri bitirdikten sonra. nasıl bir yol izleyeyim direkt deneme mi yoksa bir kaynaktan bitirip mi deneme geçeyim (oran orantınızı dinledim) ?

• Oran orantıyı mutlaka dinle daha sonra bir kaynaktan problemlerin üzerinden birdaha geçersen tabi daha süper olur benim problemlerdeki sorular zaten iki fasikül kadar sonrada denemeye geçersin tam oturur

• Hocam Türev-IV ne zaman çıkacak? Beklemedeyiz.
  • Acil rejenerasyon geçen seneki deneme olur mu soruları uzun diye gerçek sınav daha basit gelir diye düşünüyorum
    Hocam banlanacaksınız yine kaldırın bence kullanıcı adını :D
  • Tom Ellis kullanıcısına yanıt
    Hızdan sonra direk türev 4 e geçiyoruz

• SignOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Url paylaşmadım sadece ismim yazıyor ama 😀

• SignOfDarkness kullanıcısına yanıt
    Zaten öğrenciye faydası olan kim varsa bu forumdan uzaklaştırılıyor ama “AÇIKLANDI”, “BOŞUNA ÇALIŞMAYIN” türevlerinde başlık açanlara herhangi bir yaptırım uygulanmıyor.

Tamamdır hocam, sağ olun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.