Şimdi Ara

gençler patchi manuel olarak indirebilmek için desteğiniz lazın kykda kalan gençler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özellikle kyk da kalan gençler anlar halimizi, gençler altta verdiğim linkte lol supporta açtığım başlığa destek vermenizi rica ediyorum
    kyk yurdunda online oyunların açılmasına izin vermiyorlar, buna rağmen telefonun internetini falan kullanıp bir şekilde lolden mahrum kalmamaya çalışıyoruz ama haftadan 1 gelen güncelleme yüzünden yemin ediyorum çıldırıyoruz
    5 senedir lol oynuyorum tüm emeklerim bu kyk yüzünden eridi gitti oyuna sürekli ara vermekten dolayı her saniye de erimeye devam ediyor

lütfen sizde bir yorum atarak desteklerinizi esirgemeyin

http://boards.tr.leagueoflegends.com/tr/c/yardim-ve-destek/cEh09JET-gelen-gancellemeleri-manuel-olarak-indirme-neden-yok-kyk-yurdunda-kalan-genaler

• Hacı bende kıbrısta üni yurdunda kalıyorum aynı şekil oyun açılmıyor ama açılmasa bile interneti üzerinden patchi atabilliyorum onun haricinde ise Kepard kullanmanı öneririm 100 ping arası oynatıyor ani ping artışı falan yok tek eksiği freesi 400 mb / day kullanım kotası koyuyor.
  • Konuyu uplamis olayim, bir yararim olur belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • updown
  • yurtta oyunlar o ping de oynanmazzzz
  • Manuel olmamasının en büyük avantajı hilenin zorlaştırılmasıdır. Bence oyundan çok okula bak. Bi memur olsan daha oyun dert etmezsin. En kral PC yi de alırsın. Birde Memur eş. Kebap. Bende sapıttım konuyu. ke. be.

• İnternet kafeden abi flasha atabilir miyiz de durumu anlat bence yardım eder

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.