Şimdi Ara

GENCLER VS de MALICE yasak midir degil midir ??? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
21.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda "Hayır Yasak" değil diyen Birsürü Assasin Warrior Mage Vs de küfür ediyodur kimbilir :p
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzman21

Aslında cevap yazmıyacaktım ama...

benim demek istediğim

PRİEST ZATEN BİR ÇOK AVANTAJA SAHİP. ÖZELLİKLE 1 VS 1 DE.

KİTAP BASIYORSUN %50 ATAK.

SECOND HEAL BASIYORSUN DURMADAN HP REC. OLUYOR.

SIKIŞTINMI 1920 HEALE DE ABANIYOSUN.

MALİCE YE DE EYWALLAH DEDİK. 72 SKİLİDE SAĞLAM BİR SKİL...

Kİ ZATEN DEFANSA ALDANMAK OYUN BİLMEMEKLE İLGİLİ BENCE...

ÇÜNKÜ UNIQ İÇ İTEMLERİ SAĞLAM OLAN BİR CHAR İSTERSE ÜZERİNDE ARMOR OLMASIN

YİNEDE BABALAR GİBİ KESER.

PRİEST UNIQLERİ İYİ İSE WARRIOR LA ARASINDAKİ DEFANS FARKI HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.

ÖNEMLİ OLAN NE ATAKTIR NEDE DEFANS... ÖNEMLİ OLAN KOYDUĞUN VE YEDİĞİN DAMAGELERDİR.

ZATEN UNIQLERİN VARSA OTOMATİKMAN AZ DAMAGE YERSİN BUNA KARŞIN ÇIKIP BİRDE KARŞINDAKİNE ATAK KIRMA, DEFANS KIRMA, (MALİCE-MASSİVE-TORMENT) FALAN ATMAK BENCE KAYBETME KORKUSUNDAN KAYNAKLANIYOR....

SEN AZ DAMAGE YEMEKLE KALMAYIP KARŞINDAKİNİN ATAĞIYLA DEFANSIYLA UĞRAŞIRSAN OZAMAN O VS OLMAZ. ÇÜNKÜ RAKİP 720LİK CANLA 11K CANI SABİTLEMEYE ÇALIŞIRKEN BİRYANDAN 400-400 GİDEN MANA YI DENGELEMEYE ÇALIŞIRKEN BİRDE ATAK-HP-DEFANS I SİLMEK OLMAZ. MALİCE NEDEN ASASLARDA BU KADAR SORUN OLMYOR ÇÜNKÜ SC VARSA ANINDA CURE'^^ O YÜZDEN ATMAYA BİLE GEREK DUYMUYOSUNUZ.

ONUDA GEÇTİM 1920 HEAL BASMADAN PRİEST İSTEDİĞİNİ ATSIN ÖNEMLİ DEĞİL. HEM O HEM O OLMAZ. AYRICA PRİEST WARRIORA ÇOK TERS GELEN BİR CHAR.
    ]

Madem öyle diyorsun bi dayan bakalım heal basmadan adama hiç bişey atmadan 5 k canla 750-800 defansla warriora da görelim. Sana itemlerimi sayayım bende bp yim dual lillieme earring, wp +2, glass belt, dual roc, elimdede +8 ii. Bu şekilde canım 5 k defansım en fazla 800. İtem demişsinde işte itemle olacağı bu. Daha iyisiyle 20-30 defans 200-250 k can fazla olur başka olacağı yok. Bir bp nin helede paperse uniqle muniqle ne kadar fazla canı defansı olabilirki. Paper değilsen fp de kullanıyorsan canının olacağı en fazla 3.5-4 k. Bu durumda wariorla karşılaştığında hadi hemen hemen aynı dmg leri vurduğunuzu varsayalım hadi dayan görelim heal basmadan bişi atmadan 11 k cana 1100 defansa. Az mantıklı olun.

• Bİ de ajklıma gelmnişken andreamda bossa ks yapmak yasak mı gecen adam bossun kutusunu aldım diye resimlrimi cekti banlatcakmıs bennii
  • değil.
  • t1trett1n
    değil tabiki
  • EGER KARSI TARAF DEBUFF SA EWET MALICE YASAK DEGILDIR. YOK AMA GELIP BASKA BIR PRIEST ATARSA O ZMAN YASAKTIR.

MESELA ROGUELER BIZ SIZIN GOZ KOR ETME SKILLINIZE KARISIYOMUYUZ?????

WEYA MAGELERIN LIGHT LA KITLEMESINE KITLMESIN O ZMAN KARDES ALLA ALLA ....

WEYA MAGELERIN GLACİER LE YAVASLATMASI .....

KONU BUNDAN IBARET......
  • Bir ton insan yazmış buraya: '' Torment + Parasite + Subside atarım canım azalır 10k heal basarım ''

Bu ne ya ? Bu şekilde kesemeyeceğin adam var mı onu söyle ? Ne kadar saçma konuşuyorsunuz. Oyun içinde bana bunu diyen bir insanla vsyi bırak muhatap olmam. Birazcık düşünün araştırın öğrenin. Madem herşeyi yapabiliyorsun canın azalınca kaç, ölceğini anladığında gate at, hani herşeyi yapabiliyorsun ya yasak olmadığı sürece, pedal al onu kullan. Hile değil ki yasak da değil ? Saçma konuşuyorsunuz.
  • quote:

benim demek istediğim

ÖNEMLİ OLAN NE ATAKTIR NEDE DEFANS... ÖNEMLİ OLAN KOYDUĞUN VE YEDİĞİN DAMAGELERDİR.

ZATEN UNIQLERİN VARSA OTOMATİKMAN AZ DAMAGE YERSİN BUNA KARŞIN ÇIKIP BİRDE KARŞINDAKİNE ATAK KIRMA, DEFANS KIRMA, (MALİCE-MASSİVE-TORMENT) FALAN ATMAK BENCE KAYBETME KORKUSUNDAN KAYNAKLANIYOR....

SEN AZ DAMAGE YEMEKLE KALMAYIP KARŞINDAKİNİN ATAĞIYLA DEFANSIYLA UĞRAŞIRSAN OZAMAN O VS OLMAZ. ÇÜNKÜ RAKİP 720LİK CANLA 11K CANI SABİTLEMEYE ÇALIŞIRKEN BİRYANDAN 400-400 GİDEN MANA YI DENGELEMEYE ÇALIŞIRKEN BİRDE ATAK-HP-DEFANS I SİLMEK OLMAZ. MALİCE NEDEN ASASLARDA BU KADAR SORUN OLMYOR ÇÜNKÜ SC VARSA ANINDA CURE'^^ O YÜZDEN ATMAYA BİLE GEREK DUYMUYOSUNUZ.

ONUDA GEÇTİM 1920 HEAL BASMADAN PRİEST İSTEDİĞİNİ ATSIN ÖNEMLİ DEĞİL. HEM O HEM O OLMAZ. AYRICA PRİEST WARRIORA ÇOK TERS GELEN BİR CHAR.
    ]

sadece gülüyorum... damageler zaten bunlara bağlı

• quote:

Orjinalden alıntı: Reactive

Bir ton insan yazmış buraya: '' Torment + Parasite + Subside atarım canım azalır 10k heal basarım ''

Bu ne ya ? Bu şekilde kesemeyeceğin adam var mı onu söyle ? Ne kadar saçma konuşuyorsunuz. Oyun içinde bana bunu diyen bir insanla vsyi bırak muhatap olmam. Birazcık düşünün araştırın öğrenin. Madem herşeyi yapabiliyorsun canın azalınca kaç, ölceğini anladığında gate at, hani herşeyi yapabiliyorsun ya yasak olmadığı sürece, pedal al onu kullan. Hile değil ki yasak da değil ? Saçma konuşuyorsunuz.

nıhahahha komik tamam kaldırsınlar priestlerden heali debuffı
    görürüm sizi ne exp kasarsınız ne pk yaparsınız
    heal debuff sadece exp için midir??
    saçma saçma konuşma sen chill atıyorsun ben donuyorum ama??
    sen lighting çakıyorsun ben kitleniyorum ama??
    sen flame çakıyorsun ben zehirleniyorum ama??
    siz vs de debuff yiyince küfür eder
    pk da yanınızdaki priest adama debuff atmayınca küfür eder
    expde yanınızdaki priest debuff atmayıp heal yapmayınca küfür edersiniz
    çünkü siz level kasan item yapan eziklersiniz...
    bu kadar iyi geceler...

• quote:

benim demek istediğim

]

hic cevap vermesen daha mantikli olucakmis

Sen nasil defance in etkilemiyecegini soylersin ??? Ayni lvl bir BP ve WARRIOR arasinda minimum 300-350 def fark olur bilmeden konusmayalim...bunun yaninda minimum 3k ya yakin da hp farkini gozden kacirma

• quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

Bir ton insan yazmış buraya: '' Torment + Parasite + Subside atarım canım azalır 10k heal basarım ''

bu kadar iyi geceler...

Peki o zaman torment + parasite attığın hangi mage seni pvpde kesebiliyor ? Ben kimseye yaptığı hatadan dolayı küfür etmedim bu oyunda. Bana debuff atana da küfür etmem güler geçerim :) Ha sen öyle bir karaktere sahipsen bunu ben bilemem sen bulacaksın :) Tanımadığın insanlar hakkında pek yorum yapma bence haksız çıkarsın. Peki dediğim gibi sen bütün skillerini kullanarak god mode gez kendini tatmin et, bizde playerlığımızı konuşturmaya devam edelim herkes işine baksın ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: IaMChak0

sen malice atma bende howling vurmıyım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93

quote:

bu kadar iyi geceler...

Peki o zaman torment + parasite attığın hangi mage seni pvpde kesebiliyor ? Ben kimseye yaptığı hatadan dolayı küfür etmedim bu oyunda. Bana debuff atana da küfür etmem güler geçerim :) Ha sen öyle bir karaktere sahipsen bunu ben bilemem sen bulacaksın :) Tanımadığın insanlar hakkında pek yorum yapma bence haksız çıkarsın. Peki dediğim gibi sen bütün skillerini kullanarak god mode gez kendini tatmin et, bizde playerlığımızı konuşturmaya devam edelim herkes işine baksın ;)

Boşuna anlatmaya çalışma. Kapalı tüm kapıları, almıyor... Alkoc zamanında çok anlattı bunlara, şu an şu foruma takılan en üst düzey oyunculardan biridir hatta kendisi, oda anlatamadı. Ne zaman o seviyeye ulaşırlar o zaman anlarlar.

• @L.J Aynen öyle. Sadece kendi bildiğini okuyan insanlar. Forum denen bilgi paylaşımı yerinde öğrenmek yerine öğrenmemek için gayret ediyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: lev@

saçma saçma konuşmayın

warior def 1100 - asas def 500

asas neden evade kullanıyo yok kardeşim eşit olsun olmaz evade kullanma safefty kullanma

asas-minör - priest heal

asas da minör kullanmasın kardeşim potla yapsın vs sini

Kardeşim sırf malice değil debufun bir skill slotu var

ozaman asaslar explorer vermesin wariorlar def e vermesin mageler sadece tek element seçsin saçmalık

Warrior : it gibi def+hp+atak vardır ama kendine ve parti üyelerine birşey sağlayamaz adı üstünde Warior sadece bossun altına yatar

int priest : Arkadaşlarının iyiliği için çarpınan gururlu defansif it gibi hp+def var wariorlardanda fazla
    bu yüzden vs yapmıyor

asasian : hem kendi hemde arkadaşlarına + sağlayabilir kaçar hızlıdır defi bp den 1 önceki en düşük karakterdir

BP : hem arkadaşlarına + sağlayabilir hemde karşı tarafa - sağlayabilir.Defansı çok düşüktür ama karşı tarafında defansını düşürür eşitler

BP kendini vs de heallerse; warior vs BP de heallemesi debuf skill slotundan skill kullanıyorsa biraz saçmadır
    çünkü warior pot kullanıyor o kendini canı yarıya her indiğinde heallerse anlamı kalmaz vs direk biter
    ama asassian vs BP vs lerinde ; bp heal atabilir asassianda minör basıyor hem ellerini havaya kaldırana kadar asassianda minör yapıp canını doldurabilir BP vs BP ; debuf skilleri kullanımını yasaklamak en doğrusudur nasıl olsa ikiside eşittir bu konu üstünde çok durmicam.

Mage vs BP ; burası biraz karmaşık mage lr ise sizi kitler yani heal yapabilirsiniz çünkü kitlediği zaman asas minör priest heal felan yapamaz.ama fire bir mageyse kendiside pot kullandığından yine warrior vs BP kuralı geçerli olmalıdır.En mantıklısı budur.

• Sen mage'e malice parasite atıp eşitlediğini düşünüyorsan buna gülerim işte Ayrıca defi en düşük karakter bp ardından mage ardından rogue gelir. Mage'e malice atmak bile ondan katkat üstün duruma geçirir seni. Sürekli kendi yazılarınızı alıntı etmek yerine yazdıklarım hakkında biraz düşünün belki birşeyler kaparsınız. Ayrıca VS'de heal hiç bir zaman makul değildir. Gayet rahat heal yapabilirsin hp'nin düşmesine gerek yok herangi bir anda heal atmak çok zor değil. Karşındaki ne kadar yetenekli olursa olsun bunu engelleyemeyebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reactive -- 27 Temmuz 2008; 1:36:43 >
  • quote:

Sen mage'e malice parasite atıp eşitlediğini düşünüyorsan buna gülerim işte Ayrıca defi en düşük karakter bp ardından mage ardından rogue gelir. Mage'e malice atmak bile ondan katkat üstün duruma geçirir seni. Sürekli kendi yazılarınızı alıntı etmek yerine yazdıklarım hakkında biraz düşünün belki birşeyler kaparsınız. Ayrıca VS'de heal hiç bir zaman makul değildir. Gayet rahat heal yapabilirsin hp'nin düşmesine gerek yok herangi bir anda heal atmak çok zor değil. Karşındaki ne kadar yetenekli olursa olsun bunu engelleyemeyebiliyor.

+666

katiliyorum...debuff her char icin normal olabilir ama mage e biraz haksizlik oluyor...

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

VS'de diyor. Her şeyin bir raconu vardır. 2 eşit değerde char ele alalım.
    1. BP lvl 80
    +8 Iron Imp
    +8 FP Set
    Iron Set
    +0 Dual ROC
    +0 Dual WE
    2. Warrior lvl 80
    +8 Raptor(II veya Tota Impact de olabilir eşite yakın bir item)
    +8 Chitin Set
    Iron Set
    +0 Dual ROC
    +0 Dual WE
    Bu 2 sini kapıştırın. Bp karşıdakine Malice, Slow, Parasite ve Massive atsın ve bp canı azaldıkça kendini heallesin. Öyle vs olur mu?
    Bir BP ile asla full skill vs yapılmaz. Ben full skill vs yaparım diyen bp ile kimse zaten vs yapmaz...
    Bu oyun World of Warcraft değil cat fight gibi sağdan sola döne döne ne varsa atarak oynayalım. Bu bir kural değil bu bir racondur bir esasdır. Nasılki kavga ederken karşınızdakininde bir erkek olduğunu düşünerek o çok hassas yerlerine vurmazsınız, buda öyledir. CZ ise farklıdır tabi, NP için yapılan her yol(aslında hepsi olmasada) mübahdır. 1vs1 başkadır.
    1vs1 ben seni kestim muhabbeti değildir. 1vs1 ben senden iyi oynayabilirim muhabbetidir. O yüzden şartları mümkün olduğunca eşit yapmak gerekir.
    Buna benzer çok polemik var. Ama benim açımdan vs de yapılmaması, yapmadığım, yapılmasını istemediğim şeyler genellikle:
    Anti armor kullanmak(talia, dd, spear vb)
    Kalkan takmak(Bir asas vs de warriora cs çekerse o warriorun şansı var mı? veya tam tersi bir warrior asasa dd40 shield çekse?)
    Acid atmak(anti takmayan walky çıkarmış adama giysiler patlayana kadar acid atmak sonra kestim demek)
    Illusion atmak(asas vs asas karşındakide sana atabilir ama atmıyor sen ona atıp vs yi bitmez bir olaya dönüştürüp ehüahüa kesemedi demek)
    Slide yapmak(anlatılmaz yaşanır zaten ben tercihleri farklı bir warriorum deme nidası)
    Birde bu çok karıştırılıyor: 2 tip char vardır 1 melee(rogue warrior), 2 caster(mage priest[int]) Ben melee charlar kullanan bir oyuncuyum ve melee vs melee oyuncular için bundan bahsettim. Yoksa bir mage in slide yapmasında asla bir kusur aramam.
    Ha daha önce çok kişiyle tartıştım bu konuda gene tartışırım mesela geçende bir assassin 80 lvl ve 72 75 80(armor cancel) kullanıyordu bana karşı bense bir warrior kullanıyordum(77 lvl) ve kendisi wolf, 400-200 ac de kullanıyordu. Ben kendisine yaptığımız vs nin adaletli olması için wolf ve sw sc kullanacağımı söyledim, kendisi bana sc basanlarla vs yapmıyorum dedi:) Şimdi bu mudur adalet sorarım size:) Az düşünün, ha birde arenada aralarında 1vs1 yapanlara malice atıp küfür yemeyin:)

Söylediklerine tamamen katılıyorum tam benim düşüncelerimi yazmışsın.
    Eğer her skili kullanmak serbestse bizdede cure war light feet war topuklarız kaçarız yakalrsan kesersin.Ama sonra vs den kaçtı .... diye başlarsın sövmeye

Her işin bi RACON u war.İyi demişsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ididi -- 27 Temmuz 2008; 3:03:49 >

• vs nin kitabı mı war ?

skilin warda kulanmıyosan....kulanana küfür ediosan.......

git süper mario oyna...kendini geliştir derim ben
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.