Şimdi Ara

GENCLER VS de MALICE yasak midir degil midir ??? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
0
Favori
21.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence sacma bi tartısma. Zaten paper malice atmadan oynayamazki =). Atmazsa da warriordan daha az vuracak ve de daha cok damage yiyecek. Sizce de mantıksız deilmi
  • Hala skillin varda kullanmıyorsan diyorlar ya. Pes ettim size laf anlatılmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBouT

bence sacma bi tartısma. Zaten paper malice atmadan oynayamazki =). Atmazsa da warriordan daha az vuracak ve de daha cok damage yiyecek. Sizce de mantıksız deilmi

Kibar ve mantikli bir yorum bence ... sagol ...
  • BU oyun Tasarlanirken Herkeze Yetenek Verilmiş Priestin yetenegide Malice vs.. Bunu Süs Diemi KOymuşlar Skillere
  • bence malice kullanılır cunku asasların curesi war onu bassınlar
  • Her işin bir raconu var
  • aslına bakarsanız o zaman oyunda ABEYS HOLY WATER ve cure basmaya yarayan ABEYS HELL de çıkan itemler var. o zaman oyunda onlarda var... onlarda skill bara konulabiliyor. ama bulabilene...
    demekki neymiş. skill bara konulabildiği halde konul(a)mayan skiller var...

bazılarının kafası basmadığı için atak-defans dan ibaret sananlara neden önemi yok dediğimi bir daha anlatayım.

uniqleri olan bir (iron set) 80 level battle priest ile 80 level defans-atak yüksek(uniqsiz) bir warrior u karşı karşıya getirin...
    BP havada karada keser. çünkü attığın ve yediğin damageler önemli... evet defans mı önemli uniqlerin verdiği kesmeler mi?
    ya da atakmı önemli unıqlerin verdiği kesmeler mi?
  • Arkadaşlar konuyu daha uzatmaya gerek yok eğer arenada v.s yapılıorsa zaten muhtemelen 2 tarafta buffsuz ac siz olur taraflardan biri sc kullanıyorsa ona göre önlem alınır. Zaten bi paper bp nin karşı taraftaki sağlam warriorsa buffsuz ac siz kesebilme imkanı çok azdır. Cz ve ardream gibi noktalarda v.s diye birşey söz konusu değildir. Varolan tüm skiller kullanılır. Kimse kimseye aleni olmadığı sürece yok bossa ks attın yok adamı keserken ks attın deme hakkı yoktur. Çünkü orası np kasma, item çıkarma gibi aktivitelerin serbestçe yapılabildiği genel bir savaş alanıdır...
  • VS de karşı tarafa atak,defans,resistance yönünden zarar verecek hiçbir skill atılmamalı bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N!ghTM@sTeR

VS de karşı tarafa atak,defans,resistance yönünden zarar verecek hiçbir skill atılmamalı bence.

hmm...peki BP ler neden defence-Hp-Mp lerinden kisip paper oluyorlar ??? debuff skilleri oyuna neden konmus ???

Diyelim ki senle vs yapicaz benim def 800 sen de warrior ol def 1200 benim hp 4k senin hp 9k...

Attacklarimiz ortalama ayni olur buyuk ihtimal...

Simdi biz esit miyiz ???

Ben debuff skillerini kullanarak senin defence ini ve Hp ni benimkiyle esitlemek istiyorum...Bu yanlis bir sey mi ?????
  • kimin ne yazdigini veya ne dedigini okumadim ama benim tek bildigim var bu oyun bir mantik üzerine kurulmus bence herşey serbest niye böyle düşünüyorsun derseniz warriorda deff ve hp gereginden fazla rogue desen kendine ayit bir skili var cure gibi :) cure atabilr warrior hp ve deff den kurtarabilir ama gel birde priesti sor :) priest malice veya parasit atmadan ne yapabilicek hp si genelikle düşük olur deff desen yok ciplak ciplak dolaşiyor bana kalirsa herşey serbest sacmaliktan başka birşey degil malice atma parasit atma :) skilli kardeşim illaki kulanacak
  • CAİZDİR HOCAM
  • olay çok basit vs den kaçma amaçlı kullanılan skilller vs yi bozar.(heal,light feet ,gate gibi)
    vs den kaçmakta aslında yenilgiyi kabul etmektir.
    malice ise kaçmak için değil vurulan damageyi arttırma amaçlı atılır.
  • niye yasak olsun o skill oyunda varsa kullanılır şahsen vs de malice atan hiç bir prieste kızmıyorum ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalistcem

quote:

Orjinalden alıntı: aBouT

bence sacma bi tartısma. Zaten paper malice atmadan oynayamazki =). Atmazsa da warriordan daha az vuracak ve de daha cok damage yiyecek. Sizce de mantıksız deilmi

Kibar ve mantikli bir yorum bence ... sagol ...

Sağol canım ben sadece 5 senedir paper priest oynuyorum. Çok karşılaştım bunları diyenlerle. Onun içinde relax oluyorum. Durum bundan ibaret.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.